junkoh 21.07.05, 10:56 wolicie lalkowate czy oryginaly? bardzo mnie ciekawi... symetria w wygladzie zewnetrznym czy tez insza inszosc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: jessica simpson ladna?? 21.07.05, 10:57 to ta pusta blond lalka, ktora nie odroznia tunczyka od kurczaka? Odpowiedz Link
junkoh Re: jessica simpson ladna?? 21.07.05, 11:00 anula001 napisała: > to ta pusta blond lalka, ktora nie odroznia tunczyka od kurczaka? > pusta jak puszczyk na puszczy lub pustelnik w Pustkowicach, ale czy ladna?? czy Vodianova ok? gusty interesujace... Odpowiedz Link
anula001 Re: jessica simpson ladna?? 21.07.05, 11:02 vodianova ma cos w sobie, nie jest sztuczna. a ta simpson pozal sie boze dziecko chirurgii plastycznej, przy okazji bidulce mozg odessali, ktorego nawiasem mowiac wiele nigdy nie miala. Odpowiedz Link
junkoh Re: jessica simpson ladna?? 21.07.05, 11:05 anula001 napisała: > vodianova ma cos w sobie, nie jest sztuczna. a ta simpson pozal sie boze dzieck > o > chirurgii plastycznej, przy okazji bidulce mozg odessali, ktorego nawiasem > mowiac wiele nigdy nie miala. > > plastyczna ona? no prosze, ja to naiwna bywam Odpowiedz Link
anula001 Re: jessica simpson ladna?? 21.07.05, 11:06 w LA 99% ludzi jest po jakiejs operacji plastycznej. Odpowiedz Link
junkoh Re: jessica simpson ladna?? 21.07.05, 14:32 anula001 napisała: > w LA 99% ludzi jest po jakiejs operacji plastycznej. > niby, no ale co robic mogla a co wlasne ladne miala ? ) Cher i operacje nie pomoga Odpowiedz Link
maraiss Re: jessica simpson ladna?? 21.07.05, 11:04 nie jest brzydka co nie oznacza, że nie jest głupia ,bo jest i do tego ma tragiczny gust(( mój gust? to Juliette Binoche)) podoba mi sie zarówno z urody jak ze stylu, który prezentuje))) jak byłam mała chciałam być "jasną" blondynką, ale teraz ciesze sie, że jestem naturalną brunetką))) Odpowiedz Link
junkoh Re: jessica simpson ladna?? 21.07.05, 11:07 maraiss napisała: > jak byłam mała chciałam być "jasną" blondynką, ale teraz ciesze sie, że jestem > naturalną brunetką))) no tak, a ja nie cierpie swojego ciemnoblond-pierza i niebrazowych oczu, chyba wole brunetki )) ogladac! Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: jessica simpson ladna?? 21.07.05, 20:18 no, Binoche jest ładna, skubana. )))))) moim zdaniem ładna jest też Monica Belucci. ale kurde, czemu faceci się nie wypowiadają??? )))) pozdr. Odpowiedz Link
junkoh Re: jessica simpson ladna?? 22.07.05, 08:58 dzika_zdzicha napisała: ale kurde, czemu faceci się nie wypowiadają??? )))) pozdr. wlasnie, szczerze mowiac na ich wypowiedzi liczylam bardziej Odpowiedz Link
anula001 Re: jessica simpson ladna?? 22.07.05, 09:05 no przeciez zaden sie nie przyzna ze mu sie JS podoba, ale na MTV jak widza to od razu okularki zakladaja) Odpowiedz Link
junkoh Re: jessica simpson ladna?? 22.07.05, 09:09 anula001 napisała: > no przeciez zaden sie nie przyzna ze mu sie JS podoba, ale na MTV jak widza to > od razu okularki zakladaja) > > to niech sie przyzna, ze inna mu sie podoba, nie ograniczam rankingu do tej jedynej przeca ja oczywiscie jestem poza wszelaka watpliowscia ) Odpowiedz Link
anula001 Re: jessica simpson ladna?? 22.07.05, 09:10 wszystkim sie britney podobaDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
junkoh Re: jessica simpson ladna?? 22.07.05, 09:13 anula001 napisała: > wszystkim sie britney podobaDDDDDDDDDDDDD > > uuuu aaa, z pierwszego teledysku czy juz tych bardziej zaawansowanych? ;P i pewnie Angelina J i kazda jedna Brazylijka Odpowiedz Link
anula001 Re: jessica simpson ladna?? 22.07.05, 09:21 Britney w wersji soft i hard im sie podoba a Angelina Jolie to i mnie sie podoba, nie powiem) Odpowiedz Link
junkoh Re: jessica simpson ladna?? 22.07.05, 09:23 anula001 napisała: > Britney w wersji soft i hard im sie podoba > a Angelina Jolie to i mnie sie podoba, nie powiem) > a mnie sie podoba zenska czesc zespolu The Corrs ;P Odpowiedz Link
anula001 Re: jessica simpson ladna?? 22.07.05, 09:24 jedna z tych siostr jest piekna. ale dla mnie ideal to Dido, gdybym tylko tak wygladala, mmm Odpowiedz Link
junkoh Re: jessica simpson ladna?? 22.07.05, 09:33 anula001 napisała: > jedna z tych siostr jest piekna. > ale dla mnie ideal to Dido, gdybym tylko tak wygladala, mmm > ale dla mnie wlasnie Caroline Corr, albo ta starsza, nie pamietam jak na imie jej, spiewajaca jednostka najmniej Odpowiedz Link
jumar1 Re: jessica simpson ladna?? 22.07.05, 09:16 Figura dobra na niektórych zdjęciach może sie podobać ale fotograficy mają to do siebie ze nawet konia raz na kilka zdjęć uda im sie pieknie przedstawic Pzdr. Odpowiedz Link
anula001 Re: jessica simpson ladna?? 22.07.05, 09:19 wlasnie ona ma konska twarz, szczeke glownie. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: jessica simpson ladna?? 22.07.05, 12:31 jessica nie nie... sam plastik... i co ona ma z cyckami? o np tu -> www.showsontv.com/stars/photos/jessica-simpson.jpg wyglada jakby wykarmila pol plemienia... kiedys weszlam na stronke o operacjach plastycznych... nawet slawne modelki maja kolagan, silikon i wysysany tluszcz... o taka gisele... przeciez ona nie powinna po wybiegu chodzic! jej uroda nie jest naturalna... mozna podiwiac prawdziwe piekno a nie wieszaka ze sztucznymi balonami... Odpowiedz Link
zapalniczka cd... 22.07.05, 12:34 a jak przeczytalam ze Cher zeby miec piekny plaski brzuch dala sobie usunac zebra to mnie zmrozilo... idiotka... ciekawe co teraz bedzie ochraniac jej organy wewnetrzne w razie urazu np? glupota nie zna granic... Odpowiedz Link
junkoh Re: cd... 22.07.05, 12:43 zapalniczka napisała: > a jak przeczytalam ze Cher zeby miec piekny plaski brzuch dala sobie usunac zeb > ra to mnie zmrozilo... idiotka... ciekawe co teraz bedzie ochraniac jej organy > wewnetrzne w razie urazu np? glupota nie zna granic... to swietny pomysl na nowy watek - kto co sobie zoperowalby i czy w ogole, ale chyba go nie zaczne ) Odpowiedz Link