herezja 15.09.05, 09:32 Kapie deszcz, szaro buro, nijako... Jak w listopadzie... brrr... Ktoś ma trochę słońca na zbyciu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamara_t Re: kap, kap 15.09.05, 09:52 Zupełnie nie rozumiem o czym piszesz/... ;P W Gdyni właśnie wyjrzało słoneczko Jest JESIEŃ waćpanno! Taka jest jesień nad morzem )) No żeby ludność napływowa autochtonkę uświadamiała... o tempora...! )))))))))) Odpowiedz Link
herezja Re: kap, kap 15.09.05, 10:37 > Jest JESIEŃ waćpanno! Taka jest jesień > nad morzem )) Żartujesz?! A ja przez tyle lat nie zauwazyłam?! :p Jesień nastraja mnie niestety mało optymistycznie... Odpowiedz Link
konrado80 Re: kap, kap 15.09.05, 09:56 a u mnie nie pada, a mam ze soba parasolke wiec na pewno nie bedzie padalo co do slonca to raz jest a za chwile nie ma Odpowiedz Link
kroplaa1 Re: kap, kap 15.09.05, 12:07 umnie pochmurno i paskudnie....a do tego jeszcze zimno pocieszające jest to że dzień jakos fajnie mija i pogoda mi wogóle nie przeszkadza pozdrawiam Odpowiedz Link
herezja Re: kap, kap 15.09.05, 12:10 u mnie też paskudnie Ale właśnie poprawił mi sie humor Zmienna dziś jestem, jak pogoda w 3mieście --- Psychotic neurotic but sympatic Odpowiedz Link
bangabanga Re: kap, kap 19.09.05, 01:25 tyle slonca w calym miescie ne widziales tego jescze popatrz o popatrz szerokimi ulicami la la la la Odpowiedz Link