anisua 02.03.06, 23:21 zamarzy mu się masaż i ma problem chce kawę rano....sam musi przypełznąc do kuchni..... gotoawnie w pojedynkę to takie nieekonomiczne i nudne.... itd.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torquemado Re: Singiel to czasem ma problem 02.03.06, 23:53 problem to będzie jak druga połówka nie bedzie umiała robić masażu, parzyć kawy, ani gotować Odpowiedz Link
spey Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:18 torquemado napisał: > problem to będzie jak druga połówka nie bedzie umiała robić masażu, parzyć kawy > , > ani gotować OOOO !!!! i tu się z Tobą absolutnie zgodzę!!! Nie dość że człowiek musi i tak wszystko sam zrobić , to jeszcze potem się podzielić i najczęściej jeszcze pozmywać ) Nienawidzę knajpianego żarcia.I może rzeczywiście gotowanie dla jednego nie jest najekonomiczniejsze, to jednak ja bardzo to lubię i chyba nieżle mi to wychodzi... Ale.... pełni smaku nabiera dopiero w towarzystwie.... Odpowiedz Link
anula001 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:08 ee tam takie problemy Singiel to ma czasem problem zwlec sie z lozka bladym switem. Jest co prawda na to metoda, baardzo skuteczna, ale coz Odpowiedz Link
anula001 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:30 no przeciez wiesz, to co bede pisac Odpowiedz Link
spey Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:33 no nie wiem (( zawsze opuszczam łóżeczko z żalem... (( Odpowiedz Link
anula001 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:34 Poranne zabawy we dwoje, np. bitwa na poduszkiP Te wersje mozemy przyjac)) Odpowiedz Link
spey Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:39 Anula przecież tam wyrażnie napisane SINGIEL!!! Singiel ma problem!!! A nie we dwoje!!! po takiej ,,zabawie" to już wogóle z łóżka się mnie nie wyciągnie... ... co najmniej do obiadu.... taką wersję możemy przyjąć )) Odpowiedz Link
anula001 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:41 No wlasnie dlatego singiel ma ten problem, bo skad ma sobie wytrzasnac faceta, ktory tez to bedzie lubil, he? PS dlatego napisalam, ze tylko igraszki, bo cos wiecej wrecz by mnie rozleniwilo Odpowiedz Link
spey Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:44 FAKT! ale.... po jaką cholerę mi taki facet??? )) ja to chyba jednak lesbijka jestem...bo lubię tylko kobiety Odpowiedz Link
spey Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:42 Ech!... życie jednak jest okrutne!!! tak fajnie zaczynało być , a tu pora do roboty ((( BLLEEE!!! a może ma ktoś na to dobry sposób, żeby singiel nie musiał co rano iść do roboty,co??? Odpowiedz Link
aa_m_b_aa Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:47 najprostszy?? )) przestac byc singlem poprzez poslubienie milionera ))) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 10:35 no prosze Amba, a Ciebie co tu sprowadza? a co do tego milionera to nie wiem, moim zdaniem to nie do końca takie dobre jest, zresztą mnie już zaczyna nudzić siedzenie w domu, chętnie bym poszedł do pracy i pracował, a wtedy wstawał rano, a więc na co mi milionerka wtedy? Odpowiedz Link
aa_m_b_aa Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 11:06 konrado80 napisał: > no prosze Amba, a Ciebie co tu sprowadza? nie zdradze ) a co do milionera, to przeciez jak bedziesz chial, mozesz pracowac. Wtedy to dowolnie nawet, zgodnie z upodobaniem - np. od 10.00 do 14.00 - wyspisz sie i nie zmeczysz ) a jak chcesz na 5 rano wstawac - to prosze bardzo podalam to jako rozwiaznie dla tych, ktorym sie nie chce (pracowac, wstawac) )) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 11:48 aa_m_b_aa napisała: > nie zdradze ) Amba, no zdradź, nie będź taka ) > a co do milionera, to przeciez jak bedziesz chial, mozesz pracowac. Wtedy to > dowolnie nawet, zgodnie z upodobaniem - np. od 10.00 do 14.00 - wyspisz sie i > nie zmeczysz ) a jak chcesz na 5 rano wstawac - to prosze bardzo > podalam to jako rozwiaznie dla tych, ktorym sie nie chce (pracowac, > wstawac) )) no tak, ale musiałbym wtedy otworzyć własne biuro projektowe żeby robić to co bym chciał robić i pracować o takich godzinach jakich bym chciał ) Odpowiedz Link
aa_m_b_aa Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 11:58 konrado80 napisał: > Amba, no zdradź, nie będź taka ) Bede ) no tak, ale musiałbym wtedy otworzyć własne biuro projektowe żeby robić to co > bym chciał robić i pracować o takich godzinach jakich bym chciał ) zona milionerka ci otworzy ) tylko niestety - pewnie bedzie miala nadzor nad doborem zenskiego personelu albo po prostu zalatwi ci tylko meski personel Odpowiedz Link
konrado80 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 12:06 aa_m_b_aa napisała: > Bede ) Amba, no prosze Cie ) > zona milionerka ci otworzy ) > tylko niestety - pewnie bedzie miala nadzor nad doborem zenskiego personelu > albo po prostu zalatwi ci tylko meski personel jak już będe miał jakiś personel i w dodatku żeński, to tylko ją Odpowiedz Link
anula001 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:47 pociesz sie - ja tez ide, ale najpierw pod prysznic, a potem do pracy Czy singiel czy nie-do pracy by sie szlo Milego dnia Odpowiedz Link
konrado80 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 10:32 zrobić sobie przerwe tak jak ja ) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 11:48 singiel to ma problem, jak sobie zlamie noge na przyklad i nie ma kto go zawiezc do lekarza, na przeswietlenie, nikt nie dostarczy kul i swiezych buleczek na sniadanko Pauli -- mmm... mam na ciebie ochotę.... Odpowiedz Link
konrado80 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 11:50 przesadzacie już, teraz dzwonisz pod jakiś tam nr i wszystko przywożą a zawieść na prześwietlenie może taxi Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 13:18 tak, ale taksowkarz nie wpomoze cie ramieniem podczas schodzenia po schodzach i takie tam wiem co mowie, przerabialam to pare dni temu (chociaz to nie ja jestem kontuzjowana) Pauli -- mmm... mam na ciebie ochotę.... Odpowiedz Link
konrado80 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 13:33 heart_of_ice napisała: > tak, ale taksowkarz nie wpomoze cie ramieniem podczas schodzenia po schodzach > i takie tam ok, to można zadzwonić po znajomego, może ktoś jest w danej chwili wolny i wspomoże, no ale jak nie, to wtedy można poprosić w korporacji o takiego co pomoże > wiem co mowie, przerabialam to pare dni temu (chociaz to nie ja jestem > kontuzjowana) a już miałem jechać żeby pomóc ) > Pauli > -- > mmm... mam na ciebie ochotę.... Odpowiedz Link