Dodaj do ulubionych

Singiel to czasem ma problem

02.03.06, 23:21
zamarzy mu się masaż
i ma problem

chce kawę rano....sam musi przypełznąc do kuchni.....
gotoawnie w pojedynkę to takie nieekonomiczne i nudne....
itd....
Obserwuj wątek
    • torquemado Re: Singiel to czasem ma problem 02.03.06, 23:53
      problem to będzie jak druga połówka nie bedzie umiała robić masażu, parzyć kawy,
      ani gotować
      • spey Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:18
        torquemado napisał:

> problem to będzie jak druga połówka nie bedzie umiała robić masażu, parzyć
        kawy
        > ,
        > ani gotować

OOOO !!!! i tu się z Tobą absolutnie zgodzę!!! Nie dość że człowiek musi i tak
        wszystko sam zrobić , to jeszcze potem się podzielić i najczęściej jeszcze
        pozmywać sad smile)
        Nienawidzę knajpianego żarcia.I może rzeczywiście gotowanie dla jednego nie
        jest najekonomiczniejsze, to jednak ja bardzo to lubię i chyba nieżle mi to
        wychodzi... smile Ale.... pełni smaku nabiera dopiero w towarzystwie....
    • anula001 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:08
      ee tam takie problemywink Singiel to ma czasem problem zwlec sie z lozka bladym
      switem. Jest co prawda na to metoda, baardzo skuteczna, ale coztongue_out
      • spey Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:19
        JAKA????!!!!! pliiiiiizzzz smile
        • anula001 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:30
          no przeciez wiesz, to co bede pisacwink
          • spey Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:33
            no nie wiem sad(( zawsze opuszczam łóżeczko z żalem... sad((
            • anula001 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:34
              Poranne zabawy we dwoje, np. bitwa na poduszkitongue_outP
              Te wersje mozemy przyjacwink))
              • spey Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:39
                Anula przecież tam wyrażnie napisane SINGIEL!!! Singiel ma problem!!! A nie we
                dwoje!!! smile po takiej ,,zabawie" smile to już wogóle z łóżka się mnie nie
                wyciągnie... smile ... co najmniej do obiadu.... taką wersję możemy przyjąć wink))
                • anula001 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:41
                  No wlasnie dlatego singiel ma ten problem, bo skad ma sobie wytrzasnac faceta,
                  ktory tez to bedzie lubil, he?wink

PS dlatego napisalam, ze tylko igraszki, bo cos wiecej wrecz by mnie rozleniwilowink
                  • spey Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:44
                    FAKT! ale.... po jaką cholerę mi taki facet??? smile)) ja to chyba jednak lesbijka
                    jestem...bo lubię tylko kobiety smile
                    • anula001 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:46
                      kazdemu wg potrzebwink))
                • spey Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:42
                  Ech!... życie jednak jest okrutne!!! sad tak fajnie zaczynało być , a tu pora do
                  roboty sad((( BLLEEE!!! a może ma ktoś na to dobry sposób, żeby singiel nie
                  musiał co rano iść do roboty,co???
                  • aa_m_b_aa Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:47
                    najprostszy?? smile))
                    przestac byc singlem poprzez poslubienie milionera smile)))
                    • konrado80 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 10:35
                      no prosze Amba, a Ciebie co tu sprowadza? wink
                      a co do tego milionera to nie wiem, moim zdaniem to nie do końca takie dobre
                      jest, zresztą mnie już zaczyna nudzić siedzenie w domu, chętnie bym poszedł do
                      pracy i pracował, a wtedy wstawał rano, a więc na co mi milionerka wtedy? smile
                      • aa_m_b_aa Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 11:06
                        konrado80 napisał:

> no prosze Amba, a Ciebie co tu sprowadza? wink
                        nie zdradze smile)

a co do milionera, to przeciez jak bedziesz chial, mozesz pracowac. Wtedy to
                        dowolnie nawet, zgodnie z upodobaniem - np. od 10.00 do 14.00 - wyspisz sie i
                        nie zmeczysz smile) a jak chcesz na 5 rano wstawac - to prosze bardzo smile
                        podalam to jako rozwiaznie dla tych, ktorym sie nie chce (pracowac, wstawac) smile))
                        • konrado80 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 11:48
                          aa_m_b_aa napisała:

> nie zdradze smile)
                          Amba, no zdradź, nie będź taka wink)

> a co do milionera, to przeciez jak bedziesz chial, mozesz pracowac. Wtedy to
                          > dowolnie nawet, zgodnie z upodobaniem - np. od 10.00 do 14.00 - wyspisz sie i
                          > nie zmeczysz smile) a jak chcesz na 5 rano wstawac - to prosze bardzo smile
                          > podalam to jako rozwiaznie dla tych, ktorym sie nie chce (pracowac,
                          > wstawac) smile))
                          no tak, ale musiałbym wtedy otworzyć własne biuro projektowe żeby robić to co
                          bym chciał robić i pracować o takich godzinach jakich bym chciał smile)
                          • aa_m_b_aa Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 11:58
                            konrado80 napisał:
                            > Amba, no zdradź, nie będź taka wink)
                            Bede smile)

no tak, ale musiałbym wtedy otworzyć własne biuro projektowe żeby robić to co
                            > bym chciał robić i pracować o takich godzinach jakich bym chciał smile)
                            zona milionerka ci otworzy smile)
                            tylko niestety - pewnie bedzie miala nadzor nad doborem zenskiego personelu smile
                            albo po prostu zalatwi ci tylko meski personel smile
                            • konrado80 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 12:06
                              aa_m_b_aa napisała:

> Bede smile)
                              Amba, no prosze Cie smile)

> zona milionerka ci otworzy smile)
                              > tylko niestety - pewnie bedzie miala nadzor nad doborem zenskiego personelu smile
                              > albo po prostu zalatwi ci tylko meski personel smile
                              jak już będe miał jakiś personel i w dodatku żeński, to tylko ją tongue_out
                  • anula001 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 09:47
                    pociesz sie - ja tez ide, ale najpierw pod prysznic, a potem do pracywink
                    Czy singiel czy nie-do pracy by sie szlowink

Milego dnia
                  • konrado80 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 10:32
                    zrobić sobie przerwe tak jak ja smile)
                    • heart_of_ice Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 11:48
                      singiel to ma problem, jak sobie zlamie noge na przyklad i nie ma kto go zawiezc
                      do lekarza, na przeswietlenie, nikt nie dostarczy kul i swiezych buleczek na
                      sniadankosmile

Pauli
                      --
                      mmm... mam na ciebie ochotę....
                      • konrado80 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 11:50
                        przesadzacie już, teraz dzwonisz pod jakiś tam nr i wszystko przywożą smile
                        a zawieść na prześwietlenie może taxi tongue_out
                        • heart_of_ice Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 13:18
                          tak, ale taksowkarz nie wpomoze cie ramieniem podczas schodzenia po schodzach i
                          takie tamsmile
                          wiem co mowie, przerabialam to pare dni temutongue_out (chociaz to nie ja jestem
                          kontuzjowanasmile)

Pauli
                          --
                          mmm... mam na ciebie ochotę....
                          • konrado80 Re: Singiel to czasem ma problem 03.03.06, 13:33
                            heart_of_ice napisała:

> tak, ale taksowkarz nie wpomoze cie ramieniem podczas schodzenia po schodzach
                            > i takie tamsmile
                            ok, to można zadzwonić po znajomego, może ktoś jest w danej chwili wolny i
                            wspomoże, no ale jak nie, to wtedy można poprosić w korporacji o takiego co
                            pomoże smile

> wiem co mowie, przerabialam to pare dni temutongue_out (chociaz to nie ja jestem
                            > kontuzjowanasmile)
                            a już miałem jechać żeby pomóc wink)

> Pauli
                            > --
                            > mmm... mam na ciebie ochotę....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka