Dodaj do ulubionych

Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka....

18.04.06, 21:01
smile

Dzięki za zajrzenie na mój wątek. Często czytam to forum. Tak jak większość z Was, jestem
singielką. Od ponad roku - wybór własny. Odeszłam od męża, bo czułam, że nie było to "TO" czego
chciałam, czego wydaje mi się, że szukam.... i cały czas mam nadzieję znaleźć. Dzieci nie mam.
Jestem ponoć atrakcyjna. Niby wszystko pięknie, ale.... No właśnie..... Czas leci nieubłaganie, minął
przeszło rok a ja nadal sama. Jasne, że wolę samotność niż bycie z facetem "byle by być". Owszem,
jestem wybredna. Kto nie jest?.... Ale przyznaję się bez bicia, że mimo iż jestem generalnie
szczęśliwą kobietą, tęsknię czasem BARDZO za tą drugą, kochaną osobą.... za miłą świadomością, że
ktoś za mną tęskni..... za jego obecnością także fizyczną.... za seksem.... Boże..... tyle czasu nikt
mnie nie dotknął..... Czasem mam wrażenie, że faceci są mną onieśmieleni... nie wiedzieć, dlaczego.

Czy myślicie, że taka kobitka jak ja (możecie zajrzeć na moją "wizytówkę" klikając na mój nick) ma
jeszcze szansę na ułożenie sobie z kimś fajnym życia?....

Pozdrawiam wszystkich samotnych z wyboru. Uszy do góry!! Gdzieś jest ktoś, kto na nas czeka, kto
nas sobie wymarzył dokładnie takimi jakie/jacy jesteśmy - trzeba się tylko spotkać..... Powodzenia!!
Obserwuj wątek
    • fleshless Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:09
      smile
      Będzie dobrze smile
      • monami5 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:13
        No, musi!!... smile
    • lubczasopisma Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:20
      Całkiem niekiepska lalka z Ciebie. To działa na plus. Ale te Hobby! A gdzie
      gotowanie sprzątanie i wychowanie czwórki dzieci?
      • monami5 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:24
        Za dużo nieodpowiednich czasopism się naczytałeś chyba..... smile
        • pomysl.po.wypiciu Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:26
          zauwaz ze zyjemy w iV rzeczpospolitej powinnas powoli zmienic zainteresowania smile
          • monami5 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:29
            Hmmm..... czyli jednak nie mam zadnych szans w dzisiejszej polskiej rzeczywistosci?.... wink

PS: Gotowac lubie i umiem, o!... :-p
            • pomysl.po.wypiciu Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:40
              coz kazdy singiel powinien umiec gotowac smile inaczej by umarl z glodu smile
              • daisy7733 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:41
                taaaaa jasne tongue_out
              • lubczasopisma Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:43
                Można chodzić do jadłodajni.
                • pomysl.po.wypiciu Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:44
                  niestety coraz mniej barow mlecznych
                  • lubczasopisma Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:50
                    Są inne np. stołki zakładowe (tanie) albo restauracje (droższe). Ja dość często
                    bywam np. w Rogu Obfitości. MOżna się tam porządnie najeść + 0,5l piwa za 25 plnów.
                    • pomysl.po.wypiciu Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:55
                      tak nie ma to jak "stolowki zakladowe" jak moj braciak pracowal w pewnym banku
                      to mial lososia za 10 pln
                      • lubczasopisma Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 22:04
                        Szkoda, że ja nie pracuję w banku. Musze się zadowolić mielonym z buraczkami za 7.
                        • pomysl.po.wypiciu Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 22:17
                          buraczki sa podobno zdrowe
                          • lubczasopisma Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 22:20
                            Ale niestety przyżądzają na mdło a ja lubię na ostro.
                            A dopiszę a co mi tam. Tak jak moja mama robiła.
                            • pomysl.po.wypiciu Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 22:26
                              musisz nosic wlasne przyprawy
                            • monami5 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 19.04.06, 12:46
                              Ciekawe. Ja tez lubie buraczki na ostro..... smile

• monami5 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 22:42
                          Uwielbiam buraczki!!!....
                      • emzecik Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 22:37
                        pomysl.po.wypiciu napisał:
                        > tak nie ma to jak "stolowki zakladowe" jak moj braciak pracowal w pewnym banku
                        > to mial lososia za 10 pln

a w warszawskim hotelu Mariott obiad kosztuje 5,35 dla pracowników oczywiście - menu hotelowe - do bólu dwa dania, surówki, herbatka, kawka, ciasteczka - taniej się nie da big_grinDD
                        P.S. Kawa i ciasteczka to w ogóle są darmo
                        • daisy7733 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 22:41
                          to Ty bierzesz obiad a ja gratisy wink
                          • emzecik Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 23:08
                            oki wink
        • lubczasopisma Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:32
          A może po prostu jestem w połowie jaskiniowcem? Kiedyś ogladałem program
          telewizyjny o życiu "dzikich" ludzi zdaje się, że gdzieś w Nowej Gwineii. Pewien
          dzikus na pytanie jaka powinna byś idealna żona odpowiedział: tłusta i
          pracowita. Jestem skłonny zgodzić się z nim w połowie.

Pozdrawiam
          Michał
          • daisy7733 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:33
            w polowie? a jaka powinna byc w tej drugiej polowie wg Ciebie?
            • lubczasopisma Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:36
              Wg mnie nietłusta i pracowita powinna być.
              • daisy7733 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:37
                a jak nietlusta to moze nie miec sily do pracowitosci
                jakas inna polowa do pracowitosci?
                • lubczasopisma Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:42
                  Liczy się kondycja.
                  Do pracowitości dołączył bym tak:
                  inteligentna (conajmniej jak ja ale lepiej jak bardziej)
                  niebrzydka ( ja jestem psakudny a wolałbym coby moje dzieci się tak nie męczyły
                  jak ja)
                  kochająca
                  wierna
                  cierpliwa
                  mądra
                  niezrzędliwa
                  • daisy7733 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:45
                    i to wszystko w tej drugiej polowie obok pracowitosci? o kurcze wymagania masz
                    znaczne, ze tak skromnie zauwaze wink
                    co proponujesz w zamian do swojej polowy pracowitosci?
                  • monami5 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:45
                    Toc ten opis idealnie pasuje do mnie, nieskromnie mowiac!.... smile
                    Ale Ty pewnie chcesz skromnej?.... :-p

> Do pracowitości dołączył bym tak:
                    > inteligentna (conajmniej jak ja ale lepiej jak bardziej)
                    > niebrzydka ( ja jestem psakudny a wolałbym coby moje dzieci się tak nie męczyły
                    > jak ja)
                    > kochająca
                    > wierna
                    > cierpliwa
                    > mądra
                    > niezrzędliwa
                    • lubczasopisma Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:47
                      Nic nie napisałem o skromności. Ale zapomniałem że powinna lubić dzieci (czwórkę
                      docelowo).
                      • monami5 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:53
                        Oj, z czworka to nie do mnie!!.... smile

PS: Domyslam sie, ze jestes wystarczajaco bogaty, zeby te czworke utrzymac?... i na studia za lat 18
                        poslac?.... :-p
                        • lubczasopisma Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:54
                          Teraz jeszcze nie. ALE BĘDĘ!
                          • daisy7733 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:57
                            no prosze!
                            facet z perspektywami
                            to poczekamy z ta czworka jak juz bedziesz bogaty tongue_out
                          • monami5 ........ 18.04.06, 21:58
                            Prosze mi to przedstawic na pismie. Ze bedziesz. smile
                            • lubczasopisma Re: ........ 18.04.06, 22:03
                              Hmm. No to w trakcie dostosuję produkcję do możliwości rynku. Ale wszystko
                              powinno przebiec wg planu czyli docelowo 4.
                    • daisy7733 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:48
                      jak nieskromnie to chociaz sprobuj sie zarumienic wink moze przymknie oko na
                      nieskromnosc big_grin
              • monami5 A może.... 18.04.06, 21:41
                ..półtłusta i półpracowita, tak kompromisowo?.... wink

• lubczasopisma Re: A może.... 18.04.06, 21:42
                  Kompromis to wynalazek diabła wink
          • monami5 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:35
            W polowie tlustosci czy pracowitosci Michal, hmm?... smile
      • daisy7733 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:28
        teraz juz wiadomo dlaczego tak duzo nas tu singielek wink
        • monami5 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:31
          Myslalam, ze jestem jedyna!!... wink
          • daisy7733 Re: Coś Wam powiem... Tu fajna (?) singielka.... 18.04.06, 21:35
            e nie jedyna jest nas co najmniej dwie wink
            ale chyba trzeba bedzie zaczac sie przystosowywac do panujacych na rynku regul wink
            • monami5 Daisy.... 18.04.06, 21:38
              ...idziemy na kurs gotowania i szydelkowania, by zwiekszyc swe szanse "rynkowe"? a moze zalozymy
              szkole gospodarstwa domowego - slyszalam, ze coniektorzy narzekaja na brak takowych - "jak to
              dawniej bylo". smile
              • daisy7733 Re: Daisy.... 18.04.06, 21:43
                idziemy, pod warunkiem ze naucze sie jak robic skarpety na drutach wink i
                wyszywania roznymi odlotowymi haftami wink
                a jak juz bedziemy mialy te szkole gospodarstwa domowego to mozemy zalozyc kolo
                gospodyn... miejskich?
                • monami5 Oj tak! 18.04.06, 21:48
                  .... swietny pomysl. Zalozymy kolo. Musimy przeciez gdzies okazac sie tymi nowonabytymi talentami,
                  no nie?.... smile
                  • daisy7733 No tak! 18.04.06, 21:50
                    a jak juz bedziemy mialy to kolo to bedziemy pokazowki uzadzac dla tych co nie
                    maja tak rozleglych umiejetnosci jak nasze wink a co, zeby im bylo glupio wink
                    • monami5 Re: No tak! 18.04.06, 21:56
                      .... i zapomnialas jeszcze dodac, ze w ten oto sposob pozyskamy setki wielbicieli i juz nie bedziemy
                      dluzej singielkami
                      • lubczasopisma Re: No tak! 18.04.06, 21:59
                        A nie lepiej wyhawtowywać stringi?
                        • daisy7733 Re: No tak! 18.04.06, 22:02
                          stringi to my na szydelku bedziemy robic
                      • daisy7733 Re: No tak! 18.04.06, 22:00
                        a drugie pol bedzie piec ciasta wg naszych przepisow!
                        ale sie rozmarzylam wink
                        az zatesknilam za nocami w zimnym lozku wink
                        • monami5 Re: No tak! 18.04.06, 22:05
                          Ale perwersyjne wizje, iście singlowe!!..... Słowem - idealnie wpisujemy się w klimat tego forum. wink
                          • lubczasopisma Aaaaaaaaa! monami5!!! 18.04.06, 22:12
                            Bea! Ściąć takie włosy! Toż to grzech !!!
                            • monami5 ??? 18.04.06, 22:14
                              Skad wiesz?....

Scielam. I ciesze sie. Wszyscy teraz mi daja 22 lata. :-p
                              • lubczasopisma Re: ??? 18.04.06, 22:18
                                Sama napisałaś. Tutaj:
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=19055000&a=33385827
                                • daisy7733 Re: ??? 18.04.06, 22:24
                                  no patrz wysledzil Cie wink
                                  • monami5 Re: ??? 18.04.06, 22:28
                                    No patrz, on nawet inteligentny jest wink

• daisy7733 Re: ??? 18.04.06, 22:39
                                      e tam od razu inteligentny wink przechodzil i wpadl wink
                                      • monami5 ... 18.04.06, 22:45

Wpadl po same uszy!... wink

• lubczasopisma Re: ... 18.04.06, 22:56
                                          Po same uszy wpadł w buraczki.
                                          • lubczasopisma Re: ... 18.04.06, 22:58
                                            Dobranoc.
                          • daisy7733 Re: No tak! 18.04.06, 22:13
                            powiem wiecej jestesmy do niego stworzone, przyciete na wymiar, nawet nie
                            wystajemy poza ramki wink
                  • pomysl.po.wypiciu Re: Oj tak! 18.04.06, 22:17
                    monami5 napisała:
                    > .... swietny pomysl. Zalozymy kolo. Musimy przeciez gdzies okazac sie tymi
                    nowo
                    > nabytymi talentami,
                    > no nie?.... smile
                    ale to juz bylo
                    zwalo sie to kolo gospodyn wiejskich
                    • monami5 Re: Oj tak! 18.04.06, 22:31
                      Ale my załozymy Koło Gospodyń Miejskich, czujesz różnicę??.... smile
                      • pomysl.po.wypiciu Re: Oj tak! 18.04.06, 22:31
                        ze niby gospodynie wiejskie przeniosly sie do miasta?? rozumiem smile
                        • monami5 ........ 18.04.06, 22:34
                          smile))

Dokładnie!!
                          • pomysl.po.wypiciu Re: ........ 18.04.06, 22:37
                            to sie rozumiemy smile
                            dobranoc
    • monami5 Dzisiaj... 19.04.06, 11:22
      juz zrobilam na szydelku pierwsza pare stringow. Meskich!... :-p

smile
      • daisy7733 Dasz zobaczyc... 19.04.06, 12:10
        wzorek? moze podobne wydziergam wink
        • monami5 Re: Dasz zobaczyc... 19.04.06, 12:42
          To wzor abstrakcyjny!... smile Na abstrakcyjnego aczkolwiek realnego.... uhm... mezczyzne. wink

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka