Dodaj do ulubionych

Czy dzieki temu forum mozna przestać być singlem?

13.03.07, 17:27
Jeśli tak to ja bardzo chętnie.
Prawde mówiąc mam już dośc niedzielnych wieczorów spędzanych samotnie.
Świeta zreszta tez mnie w ten sposób dopadły... nawet nie chcę myslec o
nadchodzacych wakacjach...

W związku z tym może jakaś samotna a miła dziewczyna zechce sie ze mna
skontaktować?
Mam 33 lata 185 cm (to podobno wazne dla kobiet).
Łodzianin
Nie mam dzieci ( szkoda)
Mieszkam sam
Obserwuj wątek
    • pomysl.po.wypiciu Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 18:13
      forum to nie serwis randkowy ani biuro matrymonialne wiec nie wiem
    • wenecka Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 19:11
      są tacy, co przestali. ale na Twoim miejscu bym się na to nie nastawiała -
      wiekszość rzeczy, przy ktorych muszą zagrać emocje nie dzieje się na siłę.
      jeśli chcesz kogoś poznać, po prostu żyj.
      jesli masz do siebie / innych jakieś pytanie, mozesz tu znalesc odpowiedz.
      jesli na wakacje chcesz jechać na przełomie kwietnia i maja - daj znac.
      • ludzik_ten_sam Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 20:17
        smile dobra taktyka, wenecka: kij (nie nastawiaj się) i za chwilkę marchewka
        (jedźmy razem na wakacje)

wink
        • wenecka Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 21:55
          bo ja mimo, że z nizin, to jak góralka: najpierw w łeb walę, a dopiero potem
          mówię dzień dobry. smile
          • ludzik_ten_sam Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 22:02
            tem-pe-ra-men-tna smile

takie są fajne w łóżku tongue_out
            • wenecka Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 22:08
              czy mnie się przywidziało, czy robisz mi dobry PR???
              smile
              • ludzik_ten_sam Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 22:09
                czyż nie jest tak? tongue_out
                • wenecka Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 22:13
                  prawdopodobnie, bo nie można mnie zbyć byle czym. smile
                  • ludzik_ten_sam zagadkowo 13.03.07, 22:14
                    smile
      • juvenala1 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 20:55
        wenecka napisała:

> jesli na wakacje chcesz jechać na przełomie kwietnia i maja - daj znac.

no proszę, już z kimś innym planuje szalone wypady big_grinD
        • aron95 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 21:09
          Wystarczy pisać , może Twoje poglądy przypasują jakiejś pani 20 +
        • wenecka Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 21:52
          planuję wypady z każdą osobą, która jest skłonna pojechać w tym samym czasie,
          kierunku i za określony budżet i z którą się nie wyrżniemy po I dniu. o zgranie
          wszystkich 4 elementów łatwo nie jest. dlatego w planowaniu jestem doskonała. :-
          )
          w realizacji - rożnie bywa. bo jesli już prawie wszystkie elemnety są zgrane,
          to sie okazuje, że jedna rzecz przeszkadza. tym niemniej jestem zdania, że
          jesli tym razem się nie udało, to kolejnym się uda, dlatego nie wykluczam
          nikogo.

a obietnic dotrzymuję.
          • ludzik_ten_sam Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 21:56
            wenecka napisała:

> planuję wypady z każdą osobą (...) z którą się nie wyrżniemy po I dniu.

To wychodzi dopiero "w praniu" czy przed?
            • wenecka Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 22:06
              najlepiej, gdzyby przed. ale to tak jak z randkami i wspolnym zamieszkaniem
              razem: poki widzicie sie przez pare godzin w ciagu dnia to jest ok. jak tylko
              trzeba spedzac ze soba 24/7 przez dluzszy czas, to sie okazuje, ze byle gowno
              cie rozsierdza.nikt nie jest przeciez idealny i kazdy ma swoje dziwadla na
              koncie, ktore nie kazdy musi lubic.
              dlatego trzeba zwyczajnie tolerancji, kompromisu, wyluzowania. ten ostatni z
              czynników, ktory wymieniłam na końcu jest najmniej istotny, jesli zakładasz, że
              w wakacje odpoczywasz, a nie irytujesz się na drugą osobę. wtedy się wszysko
              udaje. smile
              • wenecka Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 22:11
                > dlatego trzeba zwyczajnie tolerancji, kompromisu, wyluzowania. ten ostatni z
                > czynników, ktory wymieniłam na końcu jest najmniej istotny,

ale zamotałam. chodziło mi nie o "wyluzowanie", ale o ostatni z czynników
                związanych z planowaniem wyjazdów, tj. zeby się I dnia nie zarżnąć.
                • ludzik_ten_sam Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 22:13
                  po co od razu zarżnąć. palnąć lekko wielkim soplem smile i zwiać.
                  • wenecka Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 22:18
                    a potem bym musiala zwloki do kraju sprowadzac. tez mi perspektywa smile))
              • ludzik_ten_sam Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 22:12
                zmykam już. pa pa. i chodzi mi po głowie "a Norwegian journalist from Oslo" [to
                ozleu było fajne smile - uczyłam się sto lat temu ang z kaset. i weszła mi ta
                fraza na zawsze. ale to był znak. wcześniej, później, ale ja tam trafię. pa smile
                • wenecka Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 22:17
                  o! a ja czekam na wiesci od pana od norwegii. przed swietami male rozkrecenie
                  sie przed wakacjami, a potem wakacje własciwe - weneckie tak lubią
                  najbardziej. smile

i oprócz tego dodam, że wir elsker molvar - tak krzyczalam na koncercie molvara
                  w polsce. i to wszystko co potrafie po norwesku. so far. smile
          • juvenala1 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 22:45
            wenecka napisała:

> planuję wypady z każdą osobą, która jest skłonna pojechać w tym samym czasie,
            > kierunku i za określony budżet i z którą się nie wyrżniemy po I dniu. o
            zgranie
            >
            > wszystkich 4 elementów łatwo nie jest. dlatego w planowaniu jestem
            doskonała. :
            > -
            > )
            > w realizacji - rożnie bywa. bo jesli już prawie wszystkie elemnety są
            zgrane,
            > to sie okazuje, że jedna rzecz przeszkadza. tym niemniej jestem zdania, że
            > jesli tym razem się nie udało, to kolejnym się uda, dlatego nie wykluczam
            > nikogo.
            >
            > a obietnic dotrzymuję.

jeeejku, wenecko smile) zartem to napisałam rili sad(
            a nie żeby urazić smile
            soooorrrkiii smile
      • mmaciek33 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 22:45
        niestety wakacje planuje w II połowie roku...
        Czemu na mnie krzyczysz? a moze mi sie tylko wydawało?
        • wenecka Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 14.03.07, 08:57
          no własnie - wydawało.
          gdybym krzyczała, to by to robiła WŁASNIE TAK.
    • czarny.onyks Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 21:16
      uuu
      ideał?wink
      nie sądzę
      ale...cuda się zdarzająwink

można za to na pewno poznać fantastycznych ludzi,
      i co ważne z podobnymi problemami ...

choć mówi się, że jak ktos szuka to znajdzie...
    • machiato Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 21:38
      mmaciek33 napisał:

> 185 cm (to podobno wazne dla kobiet).
      i to JAK!!! smile
      > Mieszkam sam
      to też duuuży w plus wink

a tak a props szukania partnera (objętnie do czego), siostra mojego przyjaciela
      dostała takiego oto maila: "Witam Serdecznie, Jestem 24 latkiem. Mieszkam w
      Tarnobrzegu, tutaj studiuje, pracuje, chcilabym poznac ciekawa osoba, ktore nie
      lubi banalnosci ale oczekuje czegosc wiecej od codziennosci . Moze miala bys
      ochote na mile spotkanie z milym dyskretnym seksem, bez zadnej monotoni ale z
      namietnym zaangazowaniem obu stron i pełną radoscia i satyfkacja"
      nic dodać, nic ująć wink))

• feliciae Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 21:44
        machiato napisał:

>crying...) Moze miala bys ochote na mile spotkanie z milym dyskretnym seksem

Czy dyskretny seks oznacza, ze nie wolno krzyczeć?
        • ludzik_ten_sam Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 21:45
          ani szurać nogami
        • machiato Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 21:59
          i nikomu mówić. ciiii... wink
          ale miły seks? tylko miły??? eeee
      • mmaciek33 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 14.03.07, 10:21
        A jaki sens miało wklejenie tu listu do "Twojej siostryconfused
    • savana_wr Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 21:43
      I gdzieś Ty chłopie był jak moja "eks" firma proponowała mi lukratywny awans w
      ramach przeprowadzki do Łodzi?? Teraz ja jestem sama w ładnym Wrocławiu, a TY
      równie sam samotny w nieco mniej urokliwej Łodzi.. smile
      Pozdrawiam
      • mmaciek33 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 22:44
        Łódź wcale nie jest taka zła... naprawde!!! - mozna nauczyc się ja lubić, a
        jeśli ktos mimo wszystko nie daje rady to przynajmniej akceptować...
        • savana_wr Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 22:49
          Niestety odrzuciłam tą propozycję... dasz zaprosić się do Wrocławia?
          • mmaciek33 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 14.03.07, 07:29
            Zaproszenia zawsze wpływają na mnie bardzo optymistycznie.
            • savana_wr Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 14.03.07, 12:07
              Optymizm to będzie jak zapragniesz zostać smile))
    • ivone7 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 13.03.07, 23:11
      witaj macku..jak milo spotkac lodzianina na forum..
      pozdrawiam serdecznie...
    • ivone7 dla kobiet jest cos wazniejszego niz wzrost... 13.03.07, 23:14
      mysle, ze panie troszke zaszufladkowales, ze dla nich wazny jest wzrost...mysle
      ze wazny ale na ktoryms kolejnym miejscu..po kilku bardziej istotnych cechach
      charakteru
      pozdrowienia z lodzi...
      • mmaciek33 Re: dla kobiet jest cos wazniejszego niz wzrost.. 14.03.07, 07:27
        Troszkę żartowałem z tym wzrostem (ale mam 185cm)...
        choć wydaje mi się jednak, że cos w tym musi być bo kobiety często o niego
        pytaja...
        Pozdrawiam
        • ivone7 Re: dla kobiet jest cos wazniejszego niz wzrost.. 14.03.07, 09:23
          aaa w to nie watpie...hihi szczegolnie ze moze ty pytasz pierwszy jak ona
          wyglada....
          • mmaciek33 Re: dla kobiet jest cos wazniejszego niz wzrost.. 14.03.07, 10:22
            A czy spytałem?
            • ivone7 Re: dla kobiet jest cos wazniejszego niz wzrost.. 14.03.07, 10:33
              hihi ale ja nie pisze ze teraz...tylko ty tez pisales chyba o swoich
              doswiadczeniach ....ze panie o to pytaja...wiec dlatego tak mi to przyszlo na
              mysl..
              • sudione Re: dla kobiet jest cos wazniejszego niz wzrost.. 14.03.07, 13:16
                czarny.onyks napisał(a):
                "choć mówi się, że jak ktos szuka to znajdzie..."

Chyba wrzoda na dupie.wink Te czasy się skończyły. Definitywnie.tongue_out
                • mmaciek33 Re: dla kobiet jest cos wazniejszego niz wzrost.. 14.03.07, 15:35
                  widzę,że nie mozesz znalesć i stąd taka opinia?
                  • czarny.onyks Re: dla kobiet jest cos wazniejszego niz wzrost.. 14.03.07, 15:39
                    sudione zaraz odpisze, że kobieta mu niepotrzebna do szczęsciawink
                    w życiu sie nie przyzna, że mogłoby być inaczej;P
                  • sudione "manna z nieba" 14.03.07, 15:41
                    mmaciek33 napisał(a):
                    "widzę,że nie mozesz znalesć i stąd taka opinia?"
                    Zonk kolego!!! Różnimy się tym, że ja nie szukam wcale i nie czekam także na "mannę z nieba", ale powidziwiam Cię za to, że jeszcze walczysz i masz wiarę. Mnie to może przerosło i od pewnego momentu mam to wszystko w dupie i czuje się o wiele wiele lepiej, a poza tym spotkać na swojej drodze życia ciekawą, inteligentną, interesującą kobietę jest niezwykle trudno, więc się nie "czaruję".wink Życzę wytrwałości.tongue_out
                    • sudione Re: "manna z nieba" 14.03.07, 15:48
                      czarny.onyks napisał(a):
                      "sudione zaraz odpisze, że kobieta mu niepotrzebna do szczęsciawink w życiu sie nie przyzna, że mogłoby być inaczej;P"
                      ..... czyli twierdzisz dalej, że moje szczęście jest uzależnione od tego, że będę z kobietą ??? Jeżeli tak bardzo pragnąłbym być z kobietą to bym na sympatii fotę "se" strzelił, zapuścił jakiegoś taniego kita, na którego laski lecą i miałbym z głowy.wink Teraz to mam inne problemy niż latać za babami, bo mi latka lecą. Mówiłem, mówię i będę w kółko powtarzał - to nie faceci mają problem w dzisiejszych czasach. Hehehehe.smile
                      • savana_wr Re: "manna z nieba" 14.03.07, 17:44
                        Oho... Testosteron znowu górą...
                    • ivone7 Re: "manna z nieba" 14.03.07, 16:44
                      wiesz mam tak samo...strasznie ciezko spotkac inteligentnego, milego
                      interesujacego faceta..ja jeszcze szukam ale coraz czesciej odczuwam
                      zniechecenie...mam nadzieje, ze prawdziwa milosc, ze tak powiem gornolotnie
                      sama nas znajdzie, przyjdzie i nie bedzie pytala czy moze wejsc...czego i Tobie
                      zycze..
                    • mmaciek33 Re: "manna z nieba" 14.03.07, 17:28
                      Przepraszam jeśli czymś uraziłem - nie takie były moje intebcje...
                      Raz jeszcze przepraszam
                      • ivone7 Re: "manna z nieba" 14.03.07, 17:45
                        alez nie ma za co..mnie w zaden sposob nie uraziles...ja po prostu podpisalam
                        sie pod tym co napisal sudione..bo zgadzam sie z nim akurat w tym wzgledzie..
                        pozdrawiam
                      • savana_wr Re: "manna z nieba" 14.03.07, 17:46
                        Nie przejmuj się ... to bandyci podpuszczalscy są...smile
                        • ivone7 Re: "manna z nieba" 14.03.07, 19:27
                          hihi a bardzo mozliwe...lzy juz otarlam..
    • tusku Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 14.03.07, 22:32
      Nawet kolejarzem.
    • olla302 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 15.03.07, 13:47
      Łódź jest dość atrakcyjna w miejsca,gdzie ludzie mogą sie spotykać i miło
      spędzić razem czas....i to jest dołujące ale niekoniecznie dla singli bardziej
      dla osób,które zostały same z różnych względów a "przyjaciele" jakos się dziwnie
      zdematerializowali.....
      • mmaciek33 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 16.03.07, 20:13
        Wiem coś o tym... i zdecydowanie rozumiem
        • aber_racja23 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 16.03.07, 21:31
          Nastawiasz się na to, że stroną aktywną ma być dziewczyna?
    • olla302 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 17.03.07, 10:45
      najlepiej jak z dwóch stron jest pewna aktywność ale taka w delikatnej
      formie,nie obcesowa...
    • intensse Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 17.03.07, 18:40
      no prosze, jeszcze troche i zalozymy lodzkie kolo
      • ivone7 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 17.03.07, 21:43
        hihi zalozmy...wpisuje sie na liste
      • mmaciek33 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 18.03.07, 23:12
        Ja oczywiści zapisuję się jak naintensywniej... nie będę ukrywał, że samotność
        jest jedną ztych rzeczy, których nie lubie...
        Może dzieki temu forum zorientujemy sie co w pobliżu (w naszym przypadku w
        Łodzi) piszczy...
      • olla302 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 19.03.07, 07:52
        łódzkie koło ratunkowe smile
        • mmaciek33 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 20.03.07, 08:56
          Wobec tego kiedy spotkanie inicjujące działanie naszego "koła ratunkowego"?...
          może jak zrobi sie nieco wiosenniej?
    • emzecik i to nie raz :] n/t 17.03.07, 19:25

• singielka_1976 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 23.03.07, 18:52
      No to ja się kontaktuję, tylko, że z Łodzi do Katowic to kawałek jest sad.
      • olla302 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 25.03.07, 09:53
        nie jest tak bardzo daleko smile zapraszam smile
      • mmaciek33 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 26.03.07, 08:09
        Moim zdaniem całkiem blisko....
        Łódź ma tą zaletę, że wszedzie jest blisko
    • ardiss do Maćka 02.04.07, 14:59
      czy coś się zmieniło? przestałes być singlem...?
      • czarny.onyks Re: do Maćka 03.04.07, 07:02
        no życie to jest niesprawiedliwewink
        jedni wskakują na chwilę i łapią zdobycz a inni ciągle gonią za króliczkiemwink
        • ardiss do Czarnego Onyksa 03.04.07, 08:21
          Ty gonisz..? Czy Ciebie gonia?smile
          • czarny.onyks Re: do Czarnego Onyksa 08.04.07, 10:34
            niestety nie widzę interesującego króliczka wokółwink
        • burykrow Re: do Maćka 04.04.07, 17:13
          czarny.onyks napisała:

> no życie to jest niesprawiedliwewink
          > jedni wskakują na chwilę i łapią zdobycz a inni ciągle gonią za króliczkiemwink

Albo nie daj boże króliki gonią, krwiożercze z zębiskami jak sztylety. Porywają
          duszę i popielą ciało swą rozpaloną żądzą nie do ugaszenia ;D
          • czarny.onyks Re: do Maćka 16.04.07, 16:54
            a gdzies Ty takie bestyje spotkał?;DDDDDDDDDD
            jakies zmutowane króliki chyba;D

zresztą...niektóre żądze sa w zyciu potrzebnewink
            dodają zyciu smaczku;P
      • mmaciek33 Re: do Maćka 06.04.07, 14:59
        hm... niestety...
        a tu świeta za pasem - postanowiłem przeleżec je pod samochodem w warsztacie...
        • altu Re: do Maćka 07.04.07, 17:28
          to już bym wolała poleżeć na kanapie.
          albo na jakimś pikniku w lesie..
          albo (ale nie leżąc) - nad morzem, na plazy spacerując od jednego konca do
          drugiego [trudnosc polega na tym, ze nie wiadomo, gdzie jest ten początek wink]
    • lussi79 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 11.04.07, 19:13
      również jestem ciekawa wyników tego postu... czy mozna przestac byc singlem
      dzieki takiemu forum...? piszcie czy ktos tu znalazl druga polowke?
      • orlando.f Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 11.04.07, 23:27
        chyba raczej można się zakałapućkać - z kim przestajesz, takim się stajesz...
        Jak uprawiasz sport, to brzuch Ci raczej nie rośnie i coraz bardziej jesteś
        sportowcem, jak siedzisz na forach, to przeciwnie brzuch rośnie i coraz
        bardziej jesteś podobna do nas, coraz bardziej singlem się stajesz, bo na
        singielstwo Twój brzuch Cię skazuje i generalnie brak aktywności...wink
        Moja rada: fora z forum jak chcecie kogoś znaleźćsmile
        • aleola1 phi 12.04.07, 10:42
          a ja na forum bylam i sie z nim zzylam i jakos brzuch mi nie urusl a nawet
          zaczelam cwiczyc codziennie i poznalam tego jedynego i jakos o.
          A forum pomoglo mi w wielu aspektach i tyla.
        • lussi79 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 12.04.07, 20:05
          orlando ale jestes pesymista wink jakos w to nie wierze a na to forum weszlam
          wczoraj po raz pierwszy wiec jeszcze sie nie wciagnelam wink a jesli slonko sie
          utrzyma to chyba zadne z was przed kompem siedziec nie bedzie tylko na swiezym
          powietrzu choc roznie to na slasku bywa wink
        • pliszka79 Re: Czy dzieki temu forum mozna przestać być sing 16.04.07, 15:32
          A może ktoś chce pojechać na rajd beskidzki? Ja nigdy jeszcze nie byłam, więc
          chcę sie wybrać póki mi się jeszcze chce smile Fajne to musi być: błoto, krzaki,
          górki... Kto się pisze?
          www.skpb.waw.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=439&mode=thread&order=0&thold=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka