10.07.06, 11:24
wiecie co? ten gościu wygląda mi na psychopate, fałluje(jak to sie pisze?) jak
nakrecony, tego całego Zidana tak podkurwił, że dostał z bańki, a mimo, ze
Zizou nie lubie, to wydaje mi sie byc spokojnym gosciem
no i jeszcze radosc po zwyciestwie-jais taki on szalony ten Materac...
Obserwuj wątek
    • paulina.galli Re: Materazzi 10.07.06, 11:31
      "fauluje" chyba sie pisze?!?!?!:):):) ale juz sama nie wiem ;)

co do wygladu - znam gorszych wygladowych "psychopatow" ;)
      co do Zidane - kazdy jest czlowiekiem i nerwy moga puscic , ale uwazam ze ZZ
      powinien sie jednak - mimo wszystko - opanować
      • paulina.galli Re: Materazzi 10.07.06, 11:32
        a!!! mam pytanie - wloskiego nie znam - czy po wlosku "materazzi" to znaczy to
        samo co w jezyku polskim bardzo podobnie brzmiacy wyraz? ;)
        • invicta1 Paulina 11.07.06, 08:16
          po włosku materac to : materasso :)
          nie wiem jak oni rozumieja tego Materazziego:)))
    • mnietka.kokietka Re: Materazzi 10.07.06, 11:33
      jak całe życie by któs po tobie skakał
      to też byłabyś szalona:))))))))

materac baj nejm
      materac baj nejczur
      :)

Ja się tylko domyśłam co on tam powiecział ZZ
      ale wydaje mi się że mimo wszystko ZZ powinien 'wiedziec lepiej'.
      A dziś rano, pomyślałam, że Mateac to mógł chociaż zejsc po tego
      ZZ przed rozdaniem nagórd. Jakby się tak publicznie pogodzili
      to by było ładnie :) eh.....
      • mozambique Re: Materazzi 10.07.06, 11:56
        nie wiem czy Zizowi wolno było wejsc na rozdanie ????
    • maro76 Re: Materazzi 10.07.06, 12:11
      na pewno coś chamskiego mu powiedział
      albo rasistowskiego albo matke mu obraził

ale Zidane powinien zdawać sobie sprawe z powagi chwili
      i trzymać mimo wszystko nerwy na wodzy, ew. powiedziec
      "stary, wkur.iles mnie tym tesktem, znajde cie po meczu
      i ci gacie zdejme przez głowe"

zresztą ktoś dobrze na forum sportowym napisał
      ze Zizou musiał w trakcie swojej kariery takich prowokacyjnych tekstow
      słyszeć setki i prawdopodobnie wszystko złe co mógł usłyszeć na swój temat
      to już usłyszał, więc powinien olac tego buraka Materazziego
      • around_the_sun Re: Materazzi 10.07.06, 12:23
        otóż to, tak doświadczony zawodnik nie powinien dać się sprowokować,
        zdejmowanie gaci przez głowę po meczu byłoby o wiele lepszym rozwiązaniem :)
    • ariwederczi Re: Materazzi 10.07.06, 12:22
      Materazzi walnął do Zidana: "Masz krzywy przedziałek!"
      • romana_polka Re: Materazzi 10.07.06, 13:40
        a u mnie obaj mają szacun
        Materac - bo to jednak sztuka powiedziec coś tak wqrwiającego żeby osiągnąc taki efekt (pewnie coś o Arabach albo małżonce),bo racją jest ze Zidan musiał sie różnych obelg w karierze nasłuchac,więc to musiało byc nie byle co
        a Zizu - bo mimo,że zrobił źle dla drużyny to okazał sie prawdziwym menem,co nie mówi że pada deszcz jak ktoś na niego pluje,no i tak pięknie wyprzedził Materaca,odwrócił sie,przymierzył i buch! :)))
        • romana_polka Re: Materazzi 10.07.06, 13:44
          a Zidane został najlepszym piłkarzem mistrzostw
          to chyba prezent na pożegnanie,bo moim zdaniem jednak nie zasłużył
          • irmelin Re: Materazzi 10.07.06, 14:52
            Materazzi to jest gość bo tak kogoś wnerwić to chyba nawet ja nie potrafię
            hehehehehe to są słowa męża mego a wierzcie mi on już wie coś na ten temat...na
            szczęście jeszcze mi nikt z bani nie dał ...no z wyjątkiem mojego 2,5 letniego
            synka ...ale to przez przypadek w niewinnej zabawie:-))))))
            • monia515 Re: Materazzi 10.07.06, 15:02
              Tu jest odpowiedź...
              www.chomiks.com/episode.php?id=284.
              • rozmowy_kontrolowane Materazzi powiedział do Zizou 10.07.06, 18:10
                Materazzi powiedział: "Ponieważ byłeś wielkim piłkarzem, zostaniesz trenerem
                reprezentacji Polski"- podał dziś Teleexpress:))))
                • aga_ata Re: Materazzi powiedział do Zizou 10.07.06, 19:26
                  Wg mnie sprowokował Zizuuu na bank! Z niczego to się nie wzięło.
                  • invicta1 Re: Materazzi powiedział do Zizou 10.07.06, 19:29
                    no więc własnie-swoją droga dobrze, ze mu wywalił z bani, jak sobie zasłuzył
                    facet powinien czasem przylać:) drugiemu, zeby mogł zostac facetem...
                    • aga_ata Re: Materazzi powiedział do Zizou 10.07.06, 20:15
                      :) Wczoraj tak na gorąco, to mnie - że tak powiem - zniesmaczył, ale teraz tak
                      myślę, że jeżeli naprawdę powiedział coś chamskiego, to nic się wielkiego w
                      końcu nie stało po tym uderzeniu :)
                      Może to i nie jest zachowanie sportowe, ale może ludzkie takie... o!
                      • lu_cyjka Re: Materazzi powiedział do Zizou 11.07.06, 00:20
                        mojem skromnem zdaniem, materac powinien był oberwać z dyśki raz jeszcze. po
                        meczu. i jeszcze komuś należałoby przywalić. sędziom!!!!a zwłaszcza
                        technicznemu...Zizou był i jest wielki. a że niesportowe zachowanie? a
                        rasistowskie teksty (bo jestem przekonana, że o to pojszło), to niby takie
                        fair????
                        • rozmowy_kontrolowane Re: Materazzi powiedział do Zizou 11.07.06, 08:20
                          lu_cyjka napisała:

> mojem skromnem zdaniem, materac powinien był oberwać z dyśki raz jeszcze. po
                          > meczu. i jeszcze komuś należałoby przywalić. sędziom!!!!a zwłaszcza
                          > technicznemu...Zizou był i jest wielki. a że niesportowe zachowanie? a
                          > rasistowskie teksty (bo jestem przekonana, że o to pojszło), to niby takie
                          > fair????

Proszę, proszę, jesteś pewna, że chodziło o rasistowskie teksty? To jesteś
                          jedyna na całym świecie, bo inni tylko spekulują.

Każdy, kto miał kontakt z piłkarzami, koszykarzami, siatkarzami wie, że tego
                          typu prowokacje to normalka. To część rzemiosła, obrażanie matek, sióśtr i żon.
                          Sportowcy miewają "szkolenia" z prowokowania, bo czasami czymś takim wygrywa
                          się mecz. Włosi nie różnią się od innych narodów, prowokują i są prowokowani. W
                          niedzielnym meczu Materazzi zaryzykował, sprowokował i opłaciło się- a co mu
                          powiedział, to teraz nieistotne. Zizou przy całej swej wielkości zachował się
                          jak dzieciak- nie potrafił załatwić sprawy po meczu jak mężczyzna, więc uderzył
                          glową. Bezmyślne, głupie i dziecinne zachowanie. Wielka szkoda, bo jest idolem
                          setek tysięcy na całym świecie.
                          A decyzja o przyznaniu mu tytułu najlepszego piłkarza Mistrzostw- błędna, moim
                          zdaniem. Ocenia się całokształt, a Zizou nigdy nie był nieskazitelny. A to
                          łaził po rywalu, a to pluł w twarz. To nie jest piłkarz, propagujący ideę Fair
                          Play- no i na koniec akcja z tym Materazzim:/
                          • lu_cyjka Re: Materazzi powiedział do Zizou 12.07.06, 23:06
                            ale ja nie użyłam stwierdzenia "jestem pewna", jedynie "jestem przekonana",
                            czyli tak uważam...poza tym, w tytule najlepszego piłkarza Mistrzostw chodzi
                            chyba o coś prostszego niż ocena całokształtu istnienia na boisku. wydaje mi
                            się, ze ocenia się tu umiejętności??? a tych nie da się Mu odmówić. chyba, że
                            się mylę.
                            • maro76 Re: Materazzi powiedział do Zizou 12.07.06, 23:23
                              lu_cyjka napisała:

> ale ja nie użyłam stwierdzenia "jestem pewna", jedynie "jestem przekonana",
                              > czyli tak uważam...poza tym, w tytule najlepszego piłkarza Mistrzostw chodzi
                              > chyba o coś prostszego niż ocena całokształtu istnienia na boisku. wydaje mi
                              > się, ze ocenia się tu umiejętności??? a tych nie da się Mu odmówić. chyba, że
                              > się mylę.

no, tytuł najlpeszego piłkarza dostaje ten kto najlepiej kopie piłke
                              i tu sie Zidanowi z grubsza należało
                              ale FIFA kładzie nacisk na grę fair i w tym kontekscie niezrecznie
                              byloby dac ta nagrode ZZ
                • aari Re: Materazzi powiedział do Zizou 11.07.06, 14:24
                  Materac do Zidana : " Grasz jak Rasiak"

Na taki tekst każdy by mu walnął z bańki .... nawet ja :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka