pomysl.po.wypiciu to zalezy 17.10.07, 22:20 1.do sikania chyba nie 2.zalezy. jak rozepchana,to nic nie pomoze Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu czy IQ zalezy od wielkości głowy 17.10.07, 22:30 nie od oczytania zreszta tez nie Odpowiedz Link
ta_ann pal... 17.10.07, 22:35 Nie czujesz żartu i absurdu tematu? Szkoda Więcej dystansu by Mumi. Odpowiedz Link
ta_ann no cóż... 17.10.07, 22:43 Mózg Einsteina nie był malutki, a małym penisem sobie nie pomacham, a bardzo lubię patrzeć jak tańczy... Odpowiedz Link
ta_ann Re: to zalezy 17.10.07, 22:50 Jeśli już, to tę jest szowinistyczna. rzadko dowcipna i zakłada, że partnerka się puszcza, a pomyśl nie... ciekawe. Odpowiedz Link
aleola1 Re: to zalezy 17.10.07, 23:39 pomysl.po.wypiciu napisał: > 1.do sikania chyba nie jak sobie moge wyobrazic to np w zimie moze miec znaczenie no bo jak zimno to krotki bedzie jeszcze krotszy i ciezko zasiegiem po za spodnie... no nie wiem tak mysle glosno > 2.zalezy. jak rozepchana,to nic nie pomoze no ale tu wchodzimy na temat "fi" czyli średnicy czy nie? moj znajomy mowi ze nie jest gruby tylko penisa owija wokol pasa... hihihihi Odpowiedz Link
9b9 Re: Czy długość siusiaka ma znaczenie? 17.10.07, 22:24 Nie wiem. Innych niż mój nie uzywam. Źle coś robię? Odpowiedz Link
ta_ann Re: Czy długość siusiaka ma znaczenie? 17.10.07, 22:27 Wszystko masz takie, jak potrzeba. (dementi: nie widziałam) Brak kompleksów jest piękny. Odpowiedz Link
mumuja Re: Czy długość siusiaka ma znaczenie? 17.10.07, 22:46 ta_ann napisała: > > > MA! dokonałaś wiekopomnego odkrycia? Odpowiedz Link
metaxxa1 Re: NIE 17.10.07, 23:27 jaja są w temacie siusiaka ( wolę penis z dwojga złego) nierozłączne Odpowiedz Link
metaxxa1 Re: Czy długość siusiaka ma znaczenie? 17.10.07, 23:24 ma i grubość też, choć technika również Odpowiedz Link
osiolek113 Re: Czy długość siusiaka ma znaczenie? 18.10.07, 11:15 Oczywiście, że ma. Posłużmy się tu analogią z artylerią: www.strategie.com.pl/dzial/akademia/artykul/74 Jeśli przejrzycie obrazki pod tym linkiem, zauważycie różną długość luf dział tam omawianych. W artykule jest szczegółowe wyjaśnienie, ale w skrócie: długość lufy ma wpływ na szybkość (a co za tym idzie celność) oraz ciężar pocisku. Im krótsza lufa działa, tym mniej celnie i na mniejszą odległość, ale za to cięższe pociski można miotać. W przypadku "siusiaka", ciężar pocisku (czy raczej strumień przepływu masy, bo mówimy o płynie) jest podobny i zależy raczej od przewodu moczowego. Co do zasięgu - też nie jest on zbyt ważny, bo nikt nam nie broni przysunąć się bliżej do pisuaru, zresztą nawet przy krótkim przyrządzie zasięg będzie wystarczający. Istotnym problemem jest za to celność. Jak wiadomo, od zawsze mężczyznom zalecano zwiększenie celności oddawania moczu, aby nie zasikiwać okolic pisuaru bądź, nie daj Boże, deski klozetowej. Strumień ma trafiać dokładnie w sam cel. A w tym pomaga dłuższa lufa, bo jak wiadomo celność strzału jest proporcjonalna do stosunku między długością a grubością lufy. Najlepszym zatem kształtem siusiaka jest długi, a niezbyt gruby, pozwalający trafić w cel w najwyższą precyzją. (Oczywiście cały ten wywód odnosi się do siusiaków, czyli przyrządów służących jak nazwa wskazuje tylko do siusiania. Nie mylić z penisem - nazwa regulaminowa, ale akurat na tą broń każda jednostka wojskowa ma własną nazwę - bronią przeznaczoną do walki bezpośredniej i będącą odmianą taranu połączonego z krótkodystansowym miotaczem biologicznych środków rażenia) Odpowiedz Link
ta_ann I znowu... 18.10.07, 11:50 ...napiszę, że uwielbiam młodszych od siebie, bardzo inteligentnych mężczyzn Osiołku, jeśli jeszcze nie znalazłeś swojej Królewny, niech to się stanie jak najszybciej. * Odpowiedz Link
osiolek113 Re: I znowu... 18.10.07, 12:32 > jeszcze nie znalazłeś swojej Królewny, niech to się > stanie jak najszybciej. Ja już niejedną królewnę znalazłem, ale zawsze wykańcza mnie moje plebejskie pochodzenie. Dialogi z królewnami wyglądają tak: -Hej, królewna! Dziedziniec czysty, możesz zejść! -A kto ty w ogóle jesteś, co? -Osiołek! -To ty zmiataj, osiołek, tu się groźny smok kręci! -No własnie mówię, że smoka kopytem potraktowałem i odleciał! -Zwariowałeś?! Toż żaden rycerz tu nie przyjedzie! Sprowadź smoka z powrotem! -Zdawało mi się że chciałaś zwiać z tej wieży, nie?! -Zdawało Ci się! Chciałam do niej zwabić rycerza w lśniącej zbroi! -A. To przepraszam... Odpowiedz Link
ta_ann Zaliczasz kosze? 18.10.07, 13:10 Ja też. Jedynie sobie nie dam nigdy kosza. Lubisz siebie? Odpowiedz Link
condziu Re: Czy długość siusiaka ma znaczenie? 18.10.07, 12:11 Osiolku, rozumiem, ze dlugosc moze miec wplywa na celnosc, ale w jaki sposob wplywa grubosc? Moim zdaniem dluga lufa moze miec dowolna grubosc, ktora nie powinna wplywac na celnosc. Tylko, czy to nam sie oplaca? Grubosc moim zdaniem wplywa na sztywnosc dlugiej lufy. Jezeli pewna grubosc x powoduje odpowiednia sztywnosc, to po co nam grubsza lufa, przeciez to nieekonomiczne (tracimy cenny material, a przeciez im wiecej luf tym lepiej). Tutaj jeszcze dochodzi jedno pewne wazne ograniczenie, ktore wplywa na dlugosc/grubosc siusiaka ... uklad krwionosny, ktory potrzebny jest do erekcji. Im dluzszy, grubszy siusiak, tym wiecej krwii oraz cisnienia potrzebujemy do uzyskania zadawalajacego efektu, a tym krocej jestesmy ten stan podtrzymac. Odpowiedz Link
osiolek113 Re: Czy długość siusiaka ma znaczenie? 18.10.07, 12:36 > Osiolku, rozumiem, ze dlugosc moze miec wplywa na celnosc, ale w jaki > sposob wplywa grubosc? Może nie tyle grubość sama w sobie, co szerokość kanału wylotowego. Przy stałym strumieniu, szerszy kanał wylotowy oznacza wolniejszy przepływ cieczy, a zmniejsenie szybkości przepływu zmniejsza wektor prędkości wylotowej, co wpływa ujemnie na celność. >Grubosc moim zdaniem > wplywa na sztywnosc dlugiej lufy. Nie przy siusiakach. Rozważamy przyrząd w stanie miękkim, a więc i tak wymagane są podpory (dłoń) nakierowujące przewód w odpowiednim kierunku. Odpowiedz Link
condziu Re: Czy długość siusiaka ma znaczenie? 18.10.07, 12:46 osiolek113 napisał: > Może nie tyle grubość sama w sobie, co szerokość kanału wylotowego. Przy stałym > strumieniu, szerszy kanał wylotowy oznacza wolniejszy przepływ cieczy, a > zmniejsenie szybkości przepływu zmniejsza wektor prędkości wylotowej, co wpływa > ujemnie na celność. Teraz wszystko mi sie zgadza ... szerokość kanału wylotowego. Myślisz, że siusiaki różnią się tym parametrem, czy może różnica jest na tyle znikoma, że możemy przyjąć ją jako stałą wartość (rozważania odnośnie jednego gatunku) ? > Nie przy siusiakach. Rozważamy przyrząd w stanie miękkim, a więc i tak wymagane > są podpory (dłoń) nakierowujące przewód w odpowiednim kierunku. Tylko częste nakierowywanie ta sama dłonią może prowadzić do rozkalibrowania całego systemu celowniczego. Chyba najlepiej robić to oburącz Odpowiedz Link
9b9 Re: Czy długość siusiaka ma znaczenie? 18.10.07, 13:04 Wszystko zależy od stanu nakierowującego oraz parametrów topograficznych terenu, na którym czynność ta jest dokonywana. Posłuże się, jeśli wolno, przykładem. W lokalach gastronomicznych krajów byłego bloku czechosłowackiego występuje często rozwiazanie zwane w Polsce ścianą płaczu. Korzystanie z tego udogodnienia powoduje, że parametr celności staje sie pomijalny. Wystarczy przyjęcie azymutu mniej więcej przed siebie niezwłocznie po uwolnieniu siusiaka z aktualnie noszonych osłon klejnotów. Niewskazane jest przyjmowanie azymutu bezpośrednio w dół. Odpowiedz Link
ta_ann Osiołku i Condziu, 18.10.07, 13:31 Czulibyście się skrępowani, gdyby w tej sytuacji* patrzyła na Was ukochana kobieta? * siusiania kocham zadawać beznadziejne pytania Odpowiedz Link
condziu Re: Osiołku i Condziu, 18.10.07, 13:40 ta_ann napisała: > Czulibyście się skrępowani, gdyby w tej sytuacji* > patrzyła na Was ukochana kobieta? Wiem, że po tej sytuacji* poczułbym stan ulgi, rozluźnienia, swobody. W trakcie raczej myślałbym o celowaniu Odpowiedz Link
osiolek113 Re: Osiołku i Condziu, 18.10.07, 17:48 Zbyt abstrakcyjne pytanie - nie mam żadnej ukochanej kobiety, a zamek w drzwiach łazienki działa doskonale... Odpowiedz Link
ta_ann zamykasz się? 18.10.07, 17:59 ...ja już nie. jakkolwiek jestem z tych, które optują za własną łazienką w mieszkaniu z kimś, sypialnia wspólna, własny pokój też. cholerne feministki Odpowiedz Link
ta_ann kiedyś na drzwiach toalet 18.10.07, 18:01 widywało się takiego czarnego chłopca, troszkę wypiętego, jak robił siusiu do nocnika przypomi- nającego garnek za przeproszeniem. może na fali wspomnień moje dziwaczne pytanko. Odpowiedz Link
ravenheart1 ... tak, szczególnie dla kobiet... 18.10.07, 11:56 To najważniejszy temat do plotek z koleżankami Odpowiedz Link
ta_ann Re: ... tak, szczególnie dla kobiet... 18.10.07, 12:09 Koleżanka słyszała? Jelśi tak, to może równie ważny jak: - Posuwałem wczoraj fajną laskę, miała miękkie bufory... Odpowiedz Link
miszpat oczywiście ma wielkość ma znaczenie 18.10.07, 12:17 zarówno siusiaka jak i cycuszków, tyłków, ust, oczu, dłoni i stóp, łózka, samochodu... Odpowiedz Link
ta_ann Re: oczywiście ma wielkość ma znaczenie 18.10.07, 12:22 Pomyśl jednak pocieszająco dodaje, że mózg może być (ptasim) móżdżkiem. Odpowiedz Link
miszpat Re: oczywiście ma wielkość ma znaczenie 18.10.07, 12:36 no ba, wszak żona kura to takie powszechne. A nie jedna kobieta chce mieć w łóżku jurnego kogucika. Odpowiedz Link
miszpat Nadinterpretacja 18.10.07, 13:47 żony nie mam, kochankiem nie jestem. Co do współczucia, to spoko radzę sobie. Jak będzie źle to przestanę dyskutować, chyba że lekarz zalecą inaczej Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Czy długość siusiaka ma znaczenie? 18.10.07, 19:19 Ja bym do tej długości dopisała jeszcze szerokość czy jak ktoś woli średnicę oraz umiejętności owego kochanka . Odpowiedz Link