elokwentna_marysia 18.07.09, 08:15 ja zrobiłam sobie i kawę i herbatę. czy ktoś nie widział osła, osiołka? Na zakupy muszę i ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fallen86 Re: kawa czy herbata? 18.07.09, 12:55 Podobno dwa takie "osiołki" starają się zdobyć Twoje względy... - tak jak pisałaś w jakimś temacie Wybierze silniejszego "osiołka" i jazda na zakupy Odpowiedz Link
fallen86 Re: kawa czy herbata? 18.07.09, 12:57 fallen86 napisał: > Podobno dwa takie "osiołki" starają się zdobyć Twoje względy... - tak jak > pisałaś w jakimś temacie > Wybierze silniejszego "osiołka" i jazda na zakupy > Źle powiedziałem... Wybierz "osiołka" z większym portfelem ewentualnie większą sumą na koncie Odpowiedz Link
elda32 Re: kawa czy herbata? 18.07.09, 17:19 może osiłka a nie " osiołka ", o tej porze to tylko mleczko z lodóweczki, z lodem, od wściekłej króweczki Odpowiedz Link
vidmo76 Re: kawa czy herbata? 18.07.09, 18:40 Właściwie, to chyba zapomniałem, jak smakuje herbata! Jedynym godnym uwagi mej napojem jest, kawa! " Picie kawy, jest jak rytuał, nie jest niczym religijne przeżycie! " A herbata, ma jakieś właściwości? Pobudza, usypia, czy co? Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: kawa czy herbata? 18.07.09, 19:15 herbata ? Też pobudza, też można celebrować jej przygotowanie, picie.. uwaga! czerwona herbata pozostawia szkaradny osad na zębach Odpowiedz Link
vidmo76 Re: kawa czy herbata? 18.07.09, 19:18 A dużo jej trzeba wypić, żeby się pobudzić?! Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: kawa czy herbata? 18.07.09, 19:26 wystarczy umiejętnie zaparzyć, a będzie mieć wlasciwości pobudzające a Ty się tak ogólnie chcesz pobudzić na okoliczność lata? Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: kawa czy herbata? 18.07.09, 19:16 myślisz, że osiłki rosną pod blokiem i wystarczy zagwizdać a się zjawi do usług Odpowiedz Link
mary-huana Re: kawa czy herbata? 19.07.09, 12:59 elda32 napisała: > > może osiłka a nie " osiołka ", > > o tej porze to tylko mleczko z lodóweczki, z lodem, od wściekłej > króweczki kurcze znowu kakao rozlałam, ach te plamy... Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: kawa czy herbata? 18.07.09, 19:17 szkoda, że nie jesteś moim bratem... czuję, że byś mi "nadzianego' męża znalazl Odpowiedz Link
fallen86 Re: kawa czy herbata? 19.07.09, 10:03 elokwentna_marysia napisała: > szkoda, że nie jesteś moim bratem... > czuję, że byś mi "nadzianego' męża znalazl Ehhh, może i przemawia przeze mnie realizm Lecz mężczyzna powinien zapewnić godne życie swej rodzinie Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: kawa czy herbata? 18.07.09, 19:20 fallen86 napisał: > Podobno dwa takie "osiołki" starają się zdobyć Twoje względy... - tak jak > pisałaś w jakimś temacie > Wybierze silniejszego "osiołka" i jazda na zakupy > oni się tylko starają na tym etapie nie będę im pokazywać do czego potrzebuję faceta Odpowiedz Link
fallen86 Re: kawa czy herbata? 19.07.09, 10:01 elokwentna_marysia napisała: > fallen86 napisał: > > > Podobno dwa takie "osiołki" starają się zdobyć Twoje względy... - tak jak > > pisałaś w jakimś temacie > > Wybierze silniejszego "osiołka" i jazda na zakupy > > > oni się tylko starają na tym etapie nie będę im pokazywać do czego potrzebuję > faceta > Trzeba ich uświadomić... By mogli dobrze się przygotować do swojej roli Odpowiedz Link