milleniusz 25.07.09, 23:52 Przechodziłem obok i tak tu niechcący zajrzałem. Tytuł do bani, ale zawartość całkiem ciekawa. A przecież nie opakowanie ważne, tylko wnętrze. No to trochę z Wami pobędę. Dobry wieczór. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noajdde Re: No dobra 26.07.09, 00:03 Ale uważaj! Sporo tu nudziarzy i mogą cię obrazić! Odpowiedz Link
milleniusz Re: No dobra 26.07.09, 00:12 > Ale uważaj! Sporo tu nudziarzy i mogą cię obrazić! Nie uważam, nie chce mi się. A nudziarze zwykle są sprawniejsi w się obrażaniu. :] Odpowiedz Link
milleniusz Re: No dobra 26.07.09, 10:56 Dziękować, dziękować. Co tu się robi? Poza utyskiwaniem na singlowatość? Odpowiedz Link
zlamusa Re: No nie 26.07.09, 11:31 dziwny papieros jakiś, wietrzyć muszę, co oni teraz sprzedają ? zobaczymy jak to jest z tą szkodliwością palenia..... nie utyskujemy na singlowatośc, tylko palimy i śpiewamy... cały świat niech śpiewa tę pieśń, miejmy wszystko gdzieś.. Odpowiedz Link
milleniusz Re: No nie 26.07.09, 13:21 > dziwny papieros jakiś, wietrzyć muszę, co oni teraz sprzedają ? Może trzeba było go zżuć, nie spalić. ;] > zobaczymy jak to jest z tą szkodliwością palenia..... Normalnie jest. Palisz - umrzesz. W sumie, jak nie palisz, to też umrzesz. Ale zdrowsza. Odpowiedz Link
endywia-44 Re: No nie 27.07.09, 09:15 Cała wieś niech śpiewa tę pieśń, palenie dobre jest.... ........ Suma nałogów musi być constans. Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: No dobra 26.07.09, 13:23 milleniusz napisał: > Co tu się robi? Poza utyskiwaniem na singlowatość? Różnie, czasem się spotykamy, czasem sobie radzimy, czasem opowiadamy . Odpowiedz Link
milleniusz Re: No dobra 26.07.09, 14:08 > Różnie, czasem się spotykamy, czasem sobie radzimy, czasem > opowiadamy . O, to ja lubię radzić. Spotykać czasem też. Opowiadać to nie bardzo. Wolę pomilczeć i popatrzyć. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: No dobra 26.07.09, 13:27 hmmm... a tu należałoby się przywitać? Nie można przemykać tak niepostrzeżenie(?) A ja...się nie witam... oooo(!) Odpowiedz Link
milleniusz Re: No dobra 26.07.09, 14:07 > hmmm... a tu należałoby się przywitać? > Nie można przemykać tak niepostrzeżenie(?) Wszystko można. Ale jak się człowiek przywita, to go bardziej zauważą. No, można też w ramach powitania wejść wraz z drzwiami, ale to budzi mieszane uczucia u odbiorców. > A ja...się nie witam... oooo(!) Spoko. To ja się nie pożegnam i będzie po równo. :] Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: No dobra 26.07.09, 21:34 nagroda pocieszenia dla spóźnialskich? ;p Odpowiedz Link
milleniusz Re: No dobra 26.07.09, 21:36 A, no dobra, mogę w sumie Cię pocieszyć. Przypuszczalnie. :] Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: No dobra 26.07.09, 21:39 nie fatyguj się, pewnie i tak nie znasz zabawnych anegdot ;p Odpowiedz Link
milleniusz Re: No dobra 26.07.09, 21:42 Nie znam. Zresztą, nie wątpię, że w gadulstwie*) nie mogę się z Tobą równać. *) Nie mylić z elokwencją. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: No dobra 26.07.09, 21:44 że co? pisz czytelnie dla każdej szerokości geograficznej RP oraz dla wszystkich przedziałów wiekowych Odpowiedz Link
milleniusz Re: No dobra 26.07.09, 21:47 Znaczy dla każdego koloru włosu też? Piszesz, że jesteś elekwentna i że masz rysia. Elokwencję mogę ocenić po wypowiedziach, rysia jednak nie. Pokaż zatem rysia, Elokwencjo. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: No dobra 26.07.09, 21:53 chcesz zobaczyc pazurki? -innym razem. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: No dobra 26.07.09, 22:00 rysie są z rodziny kotów tak? Koty / kocice mają pazurki taak? No, więc.. te pazurki, to nie dziś. Dziś jest niedziela, nie pastwię się nad ptactwem w tym dniu. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: No dobra 27.07.09, 08:01 zacznij poznawać wszystkich świętych, może Ci się to przydać, do kogo w jakiej sprawie się modlić wstawaaaaaaaaaaaaaaj! Dzis nie mam skrupułów :p ani... taryfy ulgowej dla "nowego" Odpowiedz Link
milleniusz Re: No dobra 27.07.09, 16:39 Nowy byłem ze 30 lat temu. I dziś wstałem wcześnie jak na siebie, co znaczy, że jestem zły. I głodny! Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: No dobra 27.07.09, 17:17 przepraszam a co ja mam z tym? przez 30 lat nie goniłam Cię do żadnych zajęć, które do męskich są zaliczane , dziś rano nawet nie wiedziałam, że wyszedłeś w ogóle z łóżka . Tym bardziej nie odpowiadam za Twój głód, nienasycenie tudzież opryszczkę ;p Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: No dobra 27.07.09, 17:53 o, tzn., że wymyślisz nowy, ciekawy wątek? ;p Odpowiedz Link
elokwentna_marysia przyjęty. 26.07.09, 21:48 Przeszedleś pozytywnie test Możesz zostać, jesteś...wystarczajaco pyskaty. Witaj w klubie. I szanuj ... białogłowy. Odpowiedz Link
milleniusz Szczerze mówiąc... 26.07.09, 21:52 Ale ja nie prosiłem o test. Jestem wystarczająco pyskaty nie tylko żeby zostać, ale też żeby mnie stąd wyrzucić. :] Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Szczerze mówiąc... 26.07.09, 21:54 rób co chcesz, tylko nie pal... Odpowiedz Link
milleniusz Re: Szczerze mówiąc... 26.07.09, 21:57 A tu zgadzam. Nie przepadam za zapachem przepalonej popielniczki. Fuj-fuj. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Szczerze mówiąc... 27.07.09, 16:40 Witaj Anetalu. Zabawnie tu u Was czasem. Odpowiedz Link
tetika Re: Szczerze mówiąc... 27.07.09, 21:14 Uwielbiam Was czytac wreszcie trafilam na forum gdzie jest blyskotliwa i zabawna wymiana zdan a nie chamskie pyskowki i obrazanie rozmowcy. Chyba tu zostane na dluzej Nie jestem tak dowcipna i elokwentna jak wy ale z przyjemnoscia Was czytam i smieje sie jak dawno nie. Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: No dobra 27.07.09, 22:18 To moje 'rodzime' forum. Fajnie, że tu zabłądziłeś. Odpowiedz Link
milleniusz Re: No dobra 27.07.09, 22:47 > Fajnie, że tu zabłądziłeś. No fajnie. Choć trochę rozbraja mnie ilość interwencyjnych wątków, typu "od kiedy jesteście sami". Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: No dobra 27.07.09, 22:49 To świeży narybek, nie przejmuj się. Weterani narzekają na koniec urlopu itepe, jak w 69. Średnia krajowa, znaczy. Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: No co ty 27.07.09, 22:59 Nie no, sorry, witają robotę z otwartymi ramionami i spiewem dziękczynnym na ustach, czy tam czymś. Odpowiedz Link