16.08.09, 08:30
Witam. Jadę we wrześniu do Turcji opcja 7+7 - Objazd+Riwiera Turecka Termin ok
09.09-23.09. Może też ktoś się wybiera ? Może znacie jakiś hotel gdzie jest
sporo polaków. Chętnie w Alany
Obserwuj wątek
    • g271 Re: Turcja 21.08.09, 14:28
      witaj
      ja tez się wybieram w II poł. wrzesnia do Turcji, niestety sam, rok
      temu byłem w alanyi, ale w hotelu ktorego nie polecam , nazywał sie
      hermes z bira podrózy Exim,fakt że bylo sporo Polaków sp[oro ale
      warunki tragedia, wtym roku nie zamierzam sie juz nadziac na taką
      minę
      Grzesiek
      • aga30009 Re: Turcja 21.08.09, 15:53
        W hotelu mało co człowiek bywa no ale warunki przynajmniej "znośne" muszą być smile
        Z racji tego ze jadę sama to hotelik wybiorę tani z małymi dopłatami za singla.
        Wiesz coś może o hotelu Kleopatra Savk ? Rainbowtours ma taki hotel w ofercie
        czytałam dobre opinie skromy ale nikt nie narzekał.
        • wajego Re: Turcja 21.08.09, 16:09
          To niech Cię ręka boska broni przed "hotelem" Blue Fish. To koło
          Konakly. Jeśli go w ostatnich 5 latach nie zburzyli i nie postawili
          od nowa, to jest to najgorszy hotel w jakim kiedykolwiek byłem.
          • aga30009 Re: Turcja 21.08.09, 16:43
            dzięki za przestrogi też się przydadzą smile
    • stasiakp Re: Turcja 28.08.09, 14:12
      ja sie wybieram mniej wiecej w tym terminie i tez 7+7. tez singiel wakacyjny i
      szukam towarzyszki. podejrzewam, ze tak jak ja wybierasz opcje z biura RT. co do
      hotelu to savak bym nie wybieral. jak juz to raczej grand zaman. jesli wciaz
      poszukujesz to podaje swoje gg: 7608916. pozdrawiam
      • aga30009 Re: Turcja 28.08.09, 17:40
        Witaj! Dlaczego nie Savk? Czytałam dobre opinie na tem. tego hotelu.
        • stasiakp Re: Turcja 28.08.09, 19:56
          hmm. savk ogolnie tez jest ok. wlasnie spojrzalem w cennik rt i na 02-09 roznica
          miedzy savk a grand zaman to tylko 10 zl a zaman jest lepszym hotelem.
          najsmieszniejsze jest to ze jeszcze 2 tyg temu wybierajac savk cena byla ca 2400
          a teraz widze ze juz 3040. czyzby wrzesien podrozal? pozdrawiam
          • aga30009 Re: Turcja 28.08.09, 20:19
            wylot na 02.09 znacznie spadł obecnie ok 500 w dół o ile pamiętam ale ja mam
            wylot 09.09 na objazd, a w savk będę od 16.09. Biorę savk bo jak mam dopłacać
            ewentualnie do dokwaterowania to są najmniejsze dopłaty a hotel wydaje mi sie ok
            z opinii na forach nikt nie marudził. Nie wiem na jakie kalkulacje patrzysz ale
            miedzy tymi dwoma hotelami mam w moim terminie z dopłata do singla tylko w
            trakcie pobytu... już ponad 700 a jezeli sie okaze ze mam jeszcze doplacic do
            objazdu bo nikt sie nie znajdzie to kolejne 380 rożnicy. byłam dzisiaj w biurze RT
            • aga30009 Re: Turcja 28.08.09, 20:26
              sorki pomyłka ... kolejne różnice od już wymienionej 700 ... to nie 380 ale 250
              wiec jak mi zadzwonią i powiedzą ze mam dopłacać za całość to w sumie różnica
              prawie tysiak .. to wiesz ja wole sobie za to fakultety mieć np. lot balonem na
              Kapadocją i inne W hotelu to ja tylko śpię smile i to krótko smile
              • stasiakp Re: Turcja 29.08.09, 00:30
                odpisalem do ciebie na gg. mam nadzieje, ze urlop bedzie udany. chyba faktycznie
                naja jakis blad w bazie danych. doplaty sa straszne jak dla singla. tez bym sie
                wybral do savk bo tanio a dobre miejsce. lubie hotele w centrum i tez je
                traktuje tylko jako noclegiwsko. nie lec balonem bo za ta kase nie jest warto
                (latalem juz pare razy). lepiej wydac ta kase na pobytowce na 2,3 fakultety.
                zwiedzanie side lub rafting, jeep safari lub inne. lot balonem to tylko jedna
                godzina i uwazam ze cena jest zaporowa.
                pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka