Dodaj do ulubionych

Dłuższy macierzyński i ojcowski

IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 18:49
:)

Fajnie, skorzystam!!!

Mama zostanie z dzieciakami i teściową, a ja se śmignę posurfować do Portugalii!
Obserwuj wątek
    • hankrearden Bez dzieci! 09.10.11, 20:12
      Polecam www.childfree.pl
    • Gość: Asia Dłuższy macierzyński i ojcowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 20:30
      mnie pracodawca zwolnił jak się dowiedział że jestem w ciąży i nic nie mam z macierzyńskiego.
    • Gość: fpitt Re: Dłuższy macierzyński i ojcowski IP: *.pjwstk.edu.pl 09.10.11, 22:37
      nie udawaj "palanta" i poczuj jak smakuje Prawdziwe Wyzwanie. Bądź Ojcem.
      I cieszę się, że ktoś nareszcie używa prawidłowej nazwy. URLOP OJCOWSKI.A nie "tacierzyński" - co za pinda wymyśliła ten neologizm. Matka - i urlop "macierzyński", Ojciec - i urlop "ojcowski".
      Jeśli przyjąć "logikę" odmiany od "tata" -" tacierzyński" to "mama" - "mamusiński" - per analogiam. Pewnie żadna z matek nie chciałaby być na urlopie "mamusińskim".
      To tyle.
      A rano idę na spacer z wnukiem. Do przedszkola (zamiast joggingu). A co?
      No, potem do pracy - dla dobrego "samopoczucia" - bo nie dla pieniędzy ;-)
      To świetnie robi na dobre samopoczucie ;-P
      Pozdrawiam wszystkich Ojców i Dziadków.
      • Gość: fpitt Re: Dłuższy macierzyński i ojcowski IP: *.pjwstk.edu.pl 09.10.11, 22:40
        sorry, odpowiedź była do "tatax2" - jakoś system nie uwzględnił funkcji "odpowiedz". Pozdro.
    • Gość: marek-lipski Za krotki urlop ale sygnal i poczatek. IP: 62.159.49.* 10.10.11, 06:37
      System urlopu dla matek i ojcow jak w Niemczech bardzo prosze.Cieszy mnie ze PO i RP wygraly.Dobry poczatek.
    • Gość: Ojciec123 Dłuższy macierzyński i ojcowski IP: *.124.10.53.szara.net.pl 28.11.11, 12:00
      Hej polecam zajrzeć na nowy portal: www.urlopojcowski.info ! Porady prawne, ciekawe artykuły i kalkulator urlopu ojcowskiego i macierzyńskiego :)
      Mi się przydały :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka