Gość: jan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.12, 12:37 Czy trzeba spłacać kredyt aby mieć konto kantor w aliorze. I mógł by ktoś opisać jak ono działa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolka Re: konto kantor alior IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 13:57 To czytałeś? www.aliorbank.pl/pl/klienci_indywidualni/konta_oszczednosciowe/kantor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: konto kantor alior IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.12, 08:40 A czy ktoś mógłby padać instrukcje krok po kroku jak zamknąć rachunek kantor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: konto kantor alior IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.12, 11:09 Gość portalu: jagna napisał(a): > A czy ktoś mógłby padać instrukcje krok po kroku jak zamknąć rachunek kantor Tak jak każdy inny rachunek w banku - złożyć wypowiedzenie umowy o prowadzenie rachunku Odpowiedz Link Zgłoś
brandmind.pl Re: konto kantor alior 17.05.12, 10:54 Witam, NIE ma takiego obowiązku (posiadanie i spłacanie kredytu) - praktycznie każdy może założyć i korzystać z Konta Kantor w Aliorze. Jeśli opis działania na stronie Aliora jest niedostateczny, to zerknij: TUTAJ - znajdziesz tam więcej informacji i ocen. Pozdrawiam, Bogdan Doradztwo Finansowe on-line Brandmind Odpowiedz Link Zgłoś
damian.pw Re: konto kantor alior 30.04.13, 14:06 Też polecam internetowe. Np walutomat czy coś, taniej wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowany Re: konto kantor alior IP: *.gdcw.pl 03.02.14, 16:14 uważajcie na kantor w alior bank. jeśli nie będzie mieć konta we właściwym formacie Eban to skroją was na 20 zł. Jeśli nie będzie pieniędzy na koncie na tę opłatę, to licznik zostanie zredukowany, a wy jeśli wpłacicie te pieniądze, to będziecie skrojenie na kolejne 30 zł. Robiłem 2 przelewy wraz z "konsultantką" i kosztowały mnie one dodatkowe 100 zł. Duże zastrzeżenia co do fachowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: konto kantor alior IP: *.30.67.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.14, 14:23 dziwne historie opowiadasz. od dłuższego czasu korzystam z kantoru aliora i nie miałem żadnych problemów. zdecydowanie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vasyl Re: konto kantor alior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 09:09 zdecydowanie polecam negocjacje w zwykłym kantorze... pracuję w średnio zasobnym i korzystniej kupuję/sprzedaję... za darmo! bez złodziejskich kruczków, chwytów i opłat... a zresztą.. widział kto uczciwy bank..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinu Re: konto kantor alior IP: *.chomiczowka.waw.pl 26.04.14, 11:24 A ja potwierdzam opinię rozczarowanego. Każdy przelew na konto techniczne do spłaty kredytu pekao kosztował mnie 20 zł. Nie będę wchodził w szczegóły odnośnie opłat ale nie dało się obejść tej kwoty. Przeszedłem do cinkciarza. Pozdr Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna k Re: konto kantor alior IP: *.16-79-r.retail.telecomitalia.it 24.03.14, 20:22 Konto w Kantorze Walutowym Alior Banku może założyć każdy. Nie trzeba posiadać konta w Alior Banku, ale w ten sposób byłoby wygodnie zarządzać przelewami. W kantorze zakładasz darmowe konta w walutach, jakich chcesz. Do każdego z tych kont można zamówić kartę bankomatową. Mają bardzo dobry kurs, podobny jak w tradycyjnych kantorach. Polecam tą ofertę do kupna walut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: konto kantor alior IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.14, 18:40 Witam Państwa. Tak chwalicie kantor alior banku, że aż miło. Ja mam swój znajomy kantor stacjonarny i w nim wymieniam walutę. Są bardzo konkurencyjni i jeżeli znajdę niższą ofertę to oni ją przebijają. Jeżeli chcecie spróbować ich to wpiszcie w wyszukiwarkę kantor diament i zadzwońcie. Powołajcie się na jakiś kurs dajmy na to z aliora i zapytajcie czy mogą taniej sprzedać. Pozdrawiam trzeźwo myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt002 Re: konto kantor alior IP: *.0-79-r.retail.telecomitalia.it 24.04.14, 13:12 mam konta złowowe i w EUR w kantorze Alior Banku, funkcjonują one jak normalne konta bankowe w zł lub walutowe dobrze współpracują z kontami w Alior Banku i Alior Sync, przelewy idą szybko, polecam, fajne opcja do zakupu walut, szybko i bezpiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławko Re: konto kantor alior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.14, 11:52 Trzymajcie sie z dala od tego Kantoru Walutowego w Alior, działa to w miarę ok jedynie jak od nich kupujesz waluty a nie odwrotnie załatwia cię za przelew 70 zł. złodziejstwo w biały dzień! Odpowiedz Link Zgłoś