Gość: jap IP: *.man.polbox.pl 17.06.02, 09:55 Czy macie jakieś doświadczenia z kredytem hipotecznym w tym banku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfalfa Re: HypoVereins - hipoteczny 25.06.02, 14:35 Też się zastanawiam nad kredytem w tym banku. Zdaje się, że ten kredyt jest obsługiwany w BPH PBK (też austriacy). Gdy dzwoniłem do nich (HV) to panienka dała mi do wyboru albo kredyt w HV (jakoś tak niechętnie) albo ich kredyt. Wybieram się do nich i sprawdzę na miejscu (chcę przenieść kredyt w CHF z PKOBP). Dam znać. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jap Re: HypoVereins - hipoteczny IP: *.man.polbox.pl 12.07.02, 16:45 Byłem po raz drugi. Z jakością obsługi klienta coś u nich nawala. Na pytanie jak sie nazywa kierownik działu kredytów recepcjonistka odpowiedziała "a po co panu nazwisko?". Ale w końcu podała. Co do meritum to nie proszą o rzeczy niemożliwe, oprócz zarobków, hahahaha! Przenoszę kredyt hipoteczny z innego banku (usd)do Hypo (CHF na 2 razy dłużej)i będę płacił miesięcznie w złotówkach o tysiąc złotych mniej. Napiszę coś o wymaganych papierkach jak będę składał. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś