bregan 15.10.05, 16:06 Czy ta karta moge placic w sklepach odzierzowych? :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pracownik Re: GE NonStop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:28 są dwa rodzaje kart nonstopowych w GE 1) karta kredytowa - przeznaczona TYLKO i wyłącznie do pobierania gotówki w bankomatach (oczywiście jest to kredyt) 2) karta retencyjna - uprawnia do wzięcia w sklepie kredytu bez zaświadczenia o zarobkach i na uproszczonych zasadach. Możesz wziąć taki kredyt w sklepach odzieżowych, ale tylko tych z którymi GE podpisało umowę. Szczegółowy wykaz wszystkich sklepów dostałes wraz z kartą, jeśli nie masz tego wykazu zadzwoń do banku na infolinię - powiedzą Ci gdzie w Twoim mieście możesz to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: GE NonStop IP: *.chello.pl 17.10.05, 19:51 tak sie składa, że 'pracownik' nie ma racji. Karta kredytowa Non STop GE Money bank ma 3 funkcje: - wybieranie got z bankomatu - płacenie karta za zakupy (sklepy które akceptują karte- info na wyciągach) - zakupy na raty w ramach limitu na karcie- troche skomplikowane dla laików, jesli ktoś jest zainteresowany szczegółami prosze o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: GE NonStop IP: 87.207.108.* 22.10.05, 09:19 w odzierzowych nie, w odzieżowych tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Re: GE NonStop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 23:06 a co jeśli nie składałam żadnych papierów a dostałam pin do karty, której zresztą nie mam i nie mam pojęcia z jakiej racji mogłabym mieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katamara1 Re: GE NonStop 20.01.06, 23:34 to napisz mi, bo pierwszy raz mam taki problem.Zapłacę rate z opóźnieniem 4 dni, jaka jest kara i ile wynoszą odsetki karne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik GE Re: GE NonStop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:40 15 zł za pierwsze opoznienie , 20 za każde następne. Przy drugim opożnieniu blokada karty, po 90 dniach opóźnienia automatycnza wysyłka ostatecznego wezwania do zapłaty zaległości w terminie 7 dni od daty otrzymania pisma i automatyczne wypowiedzenie kredytu w przypadku niezapłacenia. potem 30 dni na spłatę całości kredytu, w przypadku braku spłaty odsetki karne 60% w skali roku. Przy zadłużeniu np 5 tys zł łatwo sobei wyliczyć ile to będzie . Odpowiedz Link Zgłoś