Dodaj do ulubionych

GE NonStop

15.10.05, 16:06
Czy ta karta moge placic w sklepach odzierzowych? :]
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownik Re: GE NonStop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:28
      są dwa rodzaje kart nonstopowych w GE
      1) karta kredytowa - przeznaczona TYLKO i wyłącznie do pobierania gotówki w
      bankomatach (oczywiście jest to kredyt)
      2) karta retencyjna - uprawnia do wzięcia w sklepie kredytu bez zaświadczenia o
      zarobkach i na uproszczonych zasadach.
      Możesz wziąć taki kredyt w sklepach odzieżowych, ale tylko tych z którymi GE
      podpisało umowę. Szczegółowy wykaz wszystkich sklepów dostałes wraz z kartą,
      jeśli nie masz tego wykazu zadzwoń do banku na infolinię - powiedzą Ci gdzie w
      Twoim mieście możesz to zrobić.
      • Gość: n Re: GE NonStop IP: *.chello.pl 17.10.05, 19:51
        tak sie składa, że 'pracownik' nie ma racji.
        Karta kredytowa Non STop GE Money bank ma 3 funkcje:
        - wybieranie got z bankomatu
        - płacenie karta za zakupy (sklepy które akceptują karte- info na wyciągach)
        - zakupy na raty w ramach limitu na karcie- troche skomplikowane dla laików,
        jesli ktoś jest zainteresowany szczegółami prosze o info.
        • Gość: :P Re: GE NonStop IP: 87.207.108.* 22.10.05, 09:19
          w odzierzowych nie, w odzieżowych tak...
        • Gość: (gość portalu) Re: GE NonStop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 23:06
          a co jeśli nie składałam żadnych papierów a dostałam pin do karty, której
          zresztą nie mam i nie mam pojęcia z jakiej racji mogłabym mieć!!!
        • katamara1 Re: GE NonStop 20.01.06, 23:34
          to napisz mi, bo pierwszy raz mam taki problem.Zapłacę rate z opóźnieniem 4
          dni, jaka jest kara i ile wynoszą odsetki karne?
          • Gość: pracownik GE Re: GE NonStop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:40
            15 zł za pierwsze opoznienie , 20 za każde następne. Przy drugim opożnieniu
            blokada karty, po 90 dniach opóźnienia automatycnza wysyłka ostatecznego
            wezwania do zapłaty zaległości w terminie 7 dni od daty otrzymania pisma i
            automatyczne wypowiedzenie kredytu w przypadku niezapłacenia. potem 30 dni na
            spłatę całości kredytu, w przypadku braku spłaty odsetki karne 60% w skali roku.
            Przy zadłużeniu np 5 tys zł łatwo sobei wyliczyć ile to będzie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka