Dodaj do ulubionych

POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.02.06, 23:55
Właśnie grecki Eurobank ujawnił nazwę, niebawem wchodzi ze swoją ofertę na
nasz rynek. Przy Pl. Zbawiciela w Wawie są już ich neony nad remontowanym
lokalem. Co o tym myślicie? Czy mają nisze żeby wejść na rynek?
Obserwuj wątek
    • Gość: swoj Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.06, 00:30
      Grecy byli dobrzy , jak budowali Piramidy.
      • Gość: fff Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.chello.pl 07.02.06, 10:00
        Przeszła do nich masa osób z Citibanku. Będzie tylko sprzedaż, sprzedaż i
        sprzedaż...współczuję klientom...
        • Gość: jasio Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:44
          To juz wiem dlaczego doradcy odchodzą
        • Gość: ... Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: 82.177.0.* 15.02.06, 12:51
          Mylisz sie. CitiBank nie opanował PolBanku.Sprawdź swoje informacje a nastepnie
          wypowiadaj się na ten temat !!!!
          • Gość: Monty Tygrys? ... w Afryce ? IP: 192.193.245.* 24.03.06, 10:51
            Tygrys? ... w Afryce ?
      • little_ladybird Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku 07.02.06, 23:29
        Piramidy to chyba Egipcjanie budowali, bo w Grecji to żadnych nie widziałam...
        • Gość: tara Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.06, 19:13
          Piramidy, to budowali Grecy dla Egipcjan. Żydzi też budowali. Jest
          sprawiedliwość.
      • business3 Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku 21.02.06, 00:07
        Chyba Grecy nie budowali piramid ??? A może ???

Gość portalu: swoj napisał(a):

> Grecy byli dobrzy , jak budowali Piramidy.
    • Gość: ufoque Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: 213.199.198.* 08.02.06, 08:38
      nie o piramidy pewnie chodzilo tylko o gyros... ;)
    • Gość: 321 Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.06, 01:37
      Boicie sie???????

Bójcie!!!!!!

• Gość: pracownik Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.icpnet.pl 12.02.06, 04:54
        zapewniam ze jest nisza dla produktow tego banku...
        sprzedarz sprzedarz - ale jakosc jakosc i jeszcze raz jakosc.
        zapraszamy!
        • business3 Kto kupi domenę POLBANK.EU? Polbank? 21.02.06, 00:06
          Kto kupi domenę POLBANK.EU? Polbank?
    • Gość: gh67 Malutki oddział... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:59
      ... właśnie się wykańcza przy Sobieskiego 104 w Wawie, neony już wiszą więc pewnie wkrótce ruszą.
      • Gość: xxx Re: Malutki oddział... IP: *.aster.pl 15.02.06, 00:17
        dzisiaj słyszałem od kolegi nową nazwę dla nich - GYROS BANK
        • Gość: Monia Re: Malutki oddział... IP: 82.177.0.* 15.02.06, 15:10
          Odpowiedź do GOŚCIA: Jesteś płytki w ocenie czegokolwiek. Śledzę Twoje
          wypowiedzi i powinieneś sam przeczytać co piszesz. Gyros Bank ????? Skoro
          wymyślasz takie bzdury to jak można nazwać Ciebie ?????

Chyba jestes na bezrobotnym i nie masz czasu na coś pozytecznego.

Ludzie ciężko pracują na wizję "nowego, lepszego" Banku. Banku przyjaznego
          ludziom a taki "GOŚĆ" jak Ty beszczelnie ubliża jego wizerunkowi !!!! Najpierw
          pomyśl, poczytaj, wyciągnij wnioski a następnie zacznij się wypowiadać na
          powyższy temat bo wiedze masz ale bardzo małą...
          • Gość: łukasz Re: Malutki oddział... IP: *.orange.pl 15.02.06, 17:40
            ciekawe kiedy uruchomia swija bankowosc internetowa???
          • Gość: xxx Re: Malutki oddział... IP: *.aster.pl 15.02.06, 20:27
            A Ty moja droga jak widzę pracownik, ( co prawda firmy, która jeszcze nie
            wystartowała);o)))
            chyba pierwszą prace zaczynasz; wizje, plany, marzenia ach jakie to .........
            inspirujące

mniejsza o to

nie nazywam ich Gyros Bankiem tylko przytoczyłem zasłyszane stwierdzenie
            do czego mam prawo niezależnie od tego czy pracuję czy jestem bezrobotny.
            Poczytałem, pomyślałem wyciągnąłem wnioski i wypowiadam się: nie mam nic do
            firmy, ani tym bardziej do ludzi w niej pracujących a Ty niepotrzebnie się
            pieklisz ;o)))

Przejdzie Ci po jakimś czasie motywacja spadnie a jak, na co dzień przyjdzie się
            mierzyć ze zwykłą pracą to wtedy napisz jak to odbierasz.

I jeszcze jedno, jeśli ten bank będzie naprawdę przyjazny ludziom to bez
            zastanowienia założę w nim konto.

• Gość: Monia Re: Malutki oddział... IP: 82.177.0.* 16.02.06, 11:06
              Muszę Cię rozczarować. Staz mojej pracy to już/dopiero 10 lat - 6 lat w Stacji
              Samochodowej-specjalista od rachunkowości i płac; 4 lata- Bank ...

Kolejna porażka w Twojej wiedzy - Polbank już ruszył. Oddziały pracują pełna
              parą; Klienci są zadowoleni z opcji depozytowej a i rachunki zwykłe są w
              granicach normalnych ludzi - 3 zł/miesiąc to nie majątek. Poza tym Bank
              nastawił sie na ludzi, którzy są ludnością ze sfer mniejszego majatku. Tego
              brakowało na Naszym rynku.

Jako pracownik tego Banku mający wiedze na temat innych Banków i ich ofert,
              stwierdzam, ze oferta jest dobra; a jeśli chodzi o firmy-małe firmy to jest
              SUPER!!!

Zapraszam więc do oddziału;)
              • Gość: mar Re: Malutki oddział... IP: *.man.poznan.pl 16.02.06, 14:27
                A mozna prosić o adres oddziału w Poznaniu?
                • Gość: truskawka Re: Malutki oddział... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:14
                  nie jestem pewna ale coś mi dziś mignęło na Grunwaldzkiej przed polfą ale szyby
                  były zakryte wiec raczej nie jest jeszcze otwarte
                  • Gość: Zbyniek Re: Bank na Bank IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.02.06, 23:41
                    byłem dziś w oddziale tego banku, bardzo przyjemnie, miła obsługa..herbatki się
                    napiłem..założyłem konto.Ciekawa oferta!
                    • Gość: Monia Bank na Bank IP: 82.177.0.* 17.02.06, 08:01
                      Super. Mówiłam, że to inny Bank. Bank przyjazny ludzim i nie tylko. Napewno
                      bedziesz zadowolony, że jesteś posiadaczem konta w tak fajnym Banku.
                  • Gość: Monia Re: Malutki oddział... IP: 82.177.0.* 17.02.06, 08:02
                    Szyby pozaklejane ponieważ kończą sie przygotowania do otwarcia. Musi byc
                    wszystko na miejscu i jak trzeba;)
                    • Gość: Tadeusz Re: Malutki oddział... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:07
                      A kiedy ruszy w Katowicach ?? Ofertę już znam i bardzo chce założyć tam konto !!
                      pozdrawiam
                      • Gość: Monia Re: Malutki oddział... IP: 82.177.0.* 17.02.06, 10:19
                        Na dniach.
                        Pracownicy kończą własnie szkolenie;)
                        • fisher-king Re: Malutki oddział... 17.02.06, 10:23
                          po raz pierwszy naprawdę nie mogę się doczekać jak otworzę ROR ;-)
                          to prawda że bankomat wita po imieniu ??
                          • Gość: Zbyniek Re: Malutki oddział... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.02.06, 20:46
                            To prawda, wita imieniem i nazwiskiem :) mała rzecz a cieszy
                            • Gość: WOW ! Re: Malutki oddział... IP: 192.193.245.* 24.03.06, 10:43
                              Niesamowite ! Tego jeszcze nie widziano. Chyba przeniose sie do Waszego banku
                              (tylko skonczcie z kryptoreklamami w necie bo to zenujace i amatorskie)....
                              slyszalem ze dajecie do kazdego otwartego konta kilo Fety ????
                        • Gość: kris Re: Malutki oddział... IP: 212.244.63.* 21.09.06, 14:23
                          no wlasnie co do tych szkolen...
                          wiem z dobrego zrodla ze te szkolenia to nie za bardzo macie przygotowane,
                          podobno przyjeli na szkolenia 70 osob z calej Polski i nie bardzo wiedzieli jak
                          to przemielic przez bank, poza tym fakt faktem jest iz oferta dla malych firm
                          jest dobra

Kris
                        • Gość: kris Re: Malutki oddział... IP: 212.244.63.* 21.09.06, 14:23
                          no wlasnie co do tych szkolen...
                          wiem z dobrego zrodla ze te szkolenia to nie za bardzo macie przygotowane,
                          podobno przyjeli na szkolenia 70 osob z calej Polski i nie bardzo wiedzieli jak
                          to przemielic przez bank, poza tym fakt faktem jest iz oferta dla malych firm
                          jest dobra

Kris
                      • Gość: Miszczu Re: Malutki oddział... IP: 192.193.245.* 24.03.06, 10:45
                        Tadeusz... przeciesz pracujesz w Gyrosie.... nie mozesz zadzwonic i sie
                        dopytac ? Po co ta gadka ??? Ehhhh Tede - jak pracowales w poprzednim.....
                        tak nie robiles.
                • Gość: Monia Re: Malutki oddział... IP: 82.177.0.* 17.02.06, 10:20
                  Płowiejska; Świetego Marcina; Plac Wolności - otwarcie na dniach - ludzie
                  kończą szkolenie;)
                • Gość: xxl Re: Malutki oddział... IP: *.icpnet.pl 29.03.06, 19:15
                  jest na Sw. Marcinie, na głogowskiej i będą kolejne
              • kachna9535 Re: Malutki oddział... 22.02.06, 18:17
                A może orientujesz się czy są jeszcze przyjęcia i ewentualnie na jaki
                stanowiska?
              • Gość: Mailen :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 12:46
                Hej Monia!
                Czy mozna z Tobą jakos bardziej prywatnie pogadać?
                Bo mysle ze mogłabys mi dac jakies wskazówki i mi pomóc jutro mam rozowe o
                prace w Waszym banku, bardzo mi na niej zalezy;)
            • Gość: Muniek Re: Malutki oddział... IP: 192.193.245.* 24.03.06, 10:55
              Witam,

Alez przeciez w calej szeroko pojetej branzy bankowej funkcjonyje "Gyros Bank" -
              moze troche za pozno wymyslono ta niesamowita nazwe: POLBANK.

Ja tam lubie czasami wciagnac Gyrosa - Tylko zeby za dyzo fety nie dodawali bo
              odlot murowany...
              • Gość: x już cie namierzamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:10
          • business3 Re: Malutki oddział... 21.02.06, 00:08
            Nie załapałaś? On sobie jaja robił!

Gość portalu: Monia napisał(a):

> Odpowiedź do GOŚCIA: Jesteś płytki w ocenie czegokolwiek. Śledzę Twoje
            > wypowiedzi i powinieneś sam przeczytać co piszesz. Gyros Bank ????? Skoro
            > wymyślasz takie bzdury to jak można nazwać Ciebie ?????
            >
            > Chyba jestes na bezrobotnym i nie masz czasu na coś pozytecznego.
            >
            > Ludzie ciężko pracują na wizję "nowego, lepszego" Banku. Banku przyjaznego
            > ludziom a taki "GOŚĆ" jak Ty beszczelnie ubliża jego wizerunkowi !!!! Najpierw
            > pomyśl, poczytaj, wyciągnij wnioski a następnie zacznij się wypowiadać na
            > powyższy temat bo wiedze masz ale bardzo małą...
            • Gość: xxx Re: Malutki oddział... IP: *.aster.pl 21.02.06, 00:42
              business3 odpuść sobie ta pani ma klapki na oczach
              a nazwę Gyrosbank naprawdę usłyszałem od kumpla dzień wcześniej
              pani sie zagalopowała i zapomniała że forum nie jest jej własnością
              nie mam kompleksów co do siebie ( przynajmniej jakichs rzucających mnie na
              kolana ;o) ) i na pewno nie mam kompleksów dotyczących mojej pracy
              szkoda tylko że koleżanka z branży nie ma poczucia humoru, za to pracownikiem
              jest pewnie rewelacyjnym, byli kiedyś w jednej firmie tacy pracownicy a na
              procesie w Norymberdze tłumaczyli się, że wykonywali rozkazy ...

Monia ---> przemyśl to proszę zanim zaczniesz kogoś oceniać
          • Gość: wyzelbuziaczek.pl Re: Malutki oddział... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 16:04
            to dobry bank nie ubliżać im
    • Gość: Pracownik Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.06, 21:51
      A ja będe pracować w Katowicach- już nie długo otwarcie- więc zapraszam bardzo
      serdecznie!!!

Od razu uczulam wszystkich przyszłych klientów na faky iż nowi pracownicy w
      ostatnim czasie pochłonęli mnóstwo wiedzy na temat produktów.

Prosze więc o wyrozumiałość...!!!!!!!!!!!!!

My też jesteśmy ludźmi...

Będziemy starać nie tylko Was zaprosić do naszych placówek, ale przede
      wszystkim pragniemy byc dla Was partnerami...

WAŻNE!!!!!!

NASZ BANK NIE MA GWIAZDEK *****

WSZYSTKO MÓWIMY O PRODUKTACH I NIE UKRYWAMY FAKTÓW
      BĘDZIECIE MIELI CZARNO NA BIAŁYM ZA CO PŁACICIE I NA CZYM !!! ZARABIACIE !!!
      • Gość: Amarez Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.acn.waw.pl 17.02.06, 22:01
        Ja na twoim miejscu tak bym się nie ekscytował tym wszystkim, w centrali w
        Warszawie wiedzą już o opiniach na tym forum i pseudo reklamie przez ich
        pracowników. Nie jest wykluczone, że jak ktoś przesadzi to będą lokalizować po
        IP pseudo reklamy. Więc dobra rada dla dobra opinii banku: lepiej za dużo nie
        pisz na forum gdyż jeśli jesteś bądź będziesz pracownikiem tego banku to
        skoncentruj się na swoich obowiązkach oraz utrwalaniu wiedzy z zakresu
        bankowości i oferty, gdyż klienta nie obchodzi (obawiam się, że pracodawcy też)
        czy Ty wchłonęłaś w krótkim okresie dużo wiedzy.
        Jeśli chodzi o IP i reklamy przez pracowników to mówię serio!
        • Gość: Pracownik Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: 83.238.230.* 18.02.06, 16:24
          Więc dobra rada dla dobra opinii banku: lepiej za dużo nie
          > pisz na forum

NIE ROZUMIEM O CO CI CHODZI???

JA NIKOGO NIE REKLAMUJE I NIE OBRAŻAM, WIĘC ...

ZRESZTĄ CO MA BYĆ TO BEDZIE , I TAK UWAŻAM ŻE REKLAMY NIE TRZEBA ROBIĆ NOWEMU
          BANKU - ZRESZTĄ SAMI ZOBACZYCIE!!!

POZDRAWIAM

• Gość: Amarez Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.acn.waw.pl 18.02.06, 19:12
            Chodzi o to że bank nie jest twoją własnością ani twoim ogonkiem aby trzeba
            przez Ciebie w ten sposób chwalić. Jesli coś piszesz to pisz anonimowo i
            neutralnie a nie w formie reklamy. Z uwagi na poufność sprawy nie mogę Ci nic
            więcej napisać (chyba że na priv) ale lepiej dla twojego dobra więcej nie pisz
            na forum z pozycji pracownika.
            • Gość: sławek Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.swidnica.mm.pl 19.02.06, 21:25
              witam
              bardzo proszę o namiary na "POLBANK EFG" jeżeli ktoś z Państwa takowe posiada,
              mam na myśli telefon kontaktowy lub e-mail.
              Mój adres heyslawek@interia.pl
              Z góry dziękuję i pozdrawiam
              • Gość: Paweł Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:49
                Tylko jednego w tym wszystkim brak gdzie jest link do strony???
        • Gość: Muniek :) Feta Bank IP: 192.193.245.* 24.03.06, 10:47
          W samo sedno....

Wszyscy wiemy kto i z jakich bankow tam poszedl.... :) strasznie to wszystko
          zabawne.... nie dali wam budzetu na reklame ??? W domu tez macie wypisywac te
          pierdoly i gadac sami ze soba ???
      • Gość: tulipan Polbank EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.smstv.pl 18.04.06, 23:03
        Tak się tylko mówi. Jak zaczynamłam pracę w Banku, w którym jestem do tej pory
        to też myśłałam, że będzie bez gwiazdek i tak super fajnie, miło i
        przyjaźnie... I co?? Życzę Ci, żeby u Ciebie już tak pozostało.
      • Gość: samurajV Polbank efg- nowy gracz IP: *.atman.pl / *.atman.pl 29.05.06, 22:55
        nie kłamcie kredyty - uwaga czytajcie dokładnie umowy mają wpadki - odpowiedzi
        na pytania czy negocjacje twierdza ze to tak ma być !!! po prostu po ludzku was
        zrobią!!!
      • Gość: MonikaD nowy gracz na polskim rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:27
        właśnie dostałam ofertę pracy, dajcie znać czy to bank dla ludzi? czy jest
        podobny do Citi skoro podobno tak dużo pracowników przeszło od nich
        • Gość: magd-a Re: nowy gracz na polskim rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 17:30
          jak najbardziej dla ludzi polecam
    • Gość: xavier Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:45
      oki - wszystko ladnie i pieknie... ale chce wiedziec wiecej nie wychodzac z
      domu. jak prezesi banku to rozwiazali? jest jakas tania infolinia lub strona
      www? mam nadzieje ze tak, bo jezeli nie, to jest to jakis falstart... czas to
      pieniadz wiec wolalbym go nie marnowac chodzac do banku po sprawdzenie tylko
      czym rozni sie od innych.
      To jest strona lub infilinia czy nie?
      • Gość: Amarez Re: POLBANK EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.acn.waw.pl 20.02.06, 21:06
        www.polbankefg.pl - tam są też podane numery na infolinię
        • Gość: Gość Re: Polbank EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.02.06, 00:01
          bardzo fajną mają stronę, jasna i przejrzysta
          • Gość: gh67 Re: Polbank EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:46
            Oddział na Sobieskiego 104 w Wawie, o którym wspominałem, też jest już otwarty. Mie do końca aktualna ta strona ;)
            • Gość: mardika Re: Polbank EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: 82.177.0.* 25.02.06, 09:32
              Strona jest aktualna, jest spis oddziałów, które już funkcjonują
              • Gość: doris Re: Polbank EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 11:23
                oooo! znowu pracownik banku!
                • Gość: duka Re: Polbank EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.acn.waw.pl 25.02.06, 21:46
                  skąd ta pewność, może ktos poprostu sprawdził, nie wymaga to wielkiego zachodu,
                  smieszy mnie to że każdy kto coś napisze odrazu jest nazywany "pracownikiem"
                  bez przesady
                  • Gość: xxx Re: Polbank EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: *.aster.pl 26.02.06, 11:06
                    na IP zerknij
            • Gość: posiadacz Re: Polbank EFG- nowy gracz na polskim rynku IP: 81.210.38.* 07.04.06, 19:27
              Nie zastanowiliście się, ze Banki, jakiekolwiek by nie powstawaly, powstają
              sukcesywnie w czasie. To, ze w poniedzialek nie ma oddziału Banku na Ul.
              Sobieskiego nie oznacza, ze w środę go nie będzie. To sie nazywa rozwój...Za
              miesiąc bedzie placówek więcej i wtedy też napiszecie, że strona jet
              nieaktualna...???
    • piojab zabawny ten bank 16.03.06, 01:08
      Po przeczytaniu postu o nowym banku, wysłałem do polbanku maila z prośbą o kilka
      informacji, m.inn. o kartę kredytową. Pytałem czy oferują jakieś uproszczenie
      formalności przy przenoszeniu karty z innego banku

Po dwóch dniach zadzwoniła do mnie Pani z polbanku. Powiedziała, że porozmawia
      ze mną o karcie, a na inne pytania odpowiedzą jej koledzy. Nie ma sprawy.

Niestety Pani chyba nie potrafiła pojąć co oznacza uproszczenie formalności przy
      przenoszeniu karty - po moich kilkunastu pytaniach pomocniczych wywnioskowałem,
      że nie ma żadnych. Nic to rozmawiamy dalej.

Pytam się o limit jaki mogą mi zaproponować. Pani przechodzi do ofensywy i pyta
      o zarobki netto. Podaje jej zgodną z prawdą kwote x zł. Pani drązy dalej- pyta
      czy mam kredyty w innych bankach. Zgodnie z prawdą odpowiadam, że mam kredyt
      hipoteczny w wysokości y tys, ale mam go na 30 lat i kwota raty to raptem z zł.

Pani skonsternowana przeprasza mnie na chwile. Po kilkuminutach wraca i
      stwierdza, że w tym momencie nie są mi w stanie zaproponować żadnego limitu ze
      względu na zadłużenie w innym banku. Trochę zdziwiony postanawiam pożegnać się z
      Panią

Trzy godziny później...
      Ta sama Pani dzowni do mnie z nowymi informacjami. Otóż okazuję się, że jednak w
      przypadku kredytów hipotecznych biorą pod uwagę wyskość raty, a nie zadłużenia
      i że mogę mi zaoferować limit w wyskości y/2 tys. czyli w wyskości połowy mojego
      kredytu hipotecznego...

Serdecznie ubawiony profesjonalizmem Pani postanawiam zostać w swoim banku ;-)
      Piotr
      • chris1970 Re: zabawny ten bank 17.03.06, 15:33
        Widzisz Piotrze,
        jednak muszę się ukłonić tej pani. Zobacz, radziła sobie jak mogła i w sumie
        pracowała, a nie udawała pracę. Twoją sprawę przeanalizowała z kimś tam z
        banku. Gdzie tak robią w większych bankach i tych, które są dłużej na rynku?
        Nigdzie. Nie ma i już. Koniec, kropka.
        A tu ponowny telefon z propozycją. Nieczęsto tak się zdarza. To znak, że w tym
        Polbanku jednak jeszcze starają się każdą sprawę opracować i klienta nie
        zlewają.
        Pamiętam swoją historię sprzed lat, kiedy chciałem przenieść kartę z Pekao SA
        do Raifffeisena. Przy finalizacji procedury coś mi tam nie spasowało i
        oświadczyłem, że jednak odstępuję od umowy, bo warunki mi nie odpwowiadają.
        Wiesz co mi Raifi napisał w papierach? Dowiedziałem się po roku, jak jednak
        zdecydowałem się na tę ich kartę. Napisali gdzieś w papierach, systemie czy tam
        gdzieś, że mój wniosek o kartę sprzed roku został negatywnie rozpatrzony i że
        nie wiadomo czy dostanę kartę. Sprawę oczywiście wyjaśniłem, ale na samym
        początku to mi gula poszła do góry ze złości na nich.
        • piojab Re: zabawny ten bank 21.03.06, 00:27
          Hmm,
          Czy mam rozumieć, że poniważ gdzie indziej jest jeszcze gorzej to powinniem się
          cieszyć z tego co jest tu-mimo, że to też nie najlepszej jakości? Nie twierdzę,
          że w innych bankach jest super (patrz choćby mój post o millenium), ale to był
          po protu brak profesjonalizmu. Mam też podejrzenie, że ta Pani która do mnie
          oddzwoniła jest na prowizji i dlatego zechciała do mnie ponownie odezwać...
          Pozdrawiam
          Piotr
          • Gość: B Re: zabawny ten bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 22:31
            a może podasz mi bank w którym pracownicy sprzedajacy produkty bankowe typu
            konto, karta kreytowa kredyt nie są na prowizji!!!???

a co podkupywania pracowników przez Polbank, podkupili nie podkupili ludzie
            poszli tam gdzie lepiej a ze dużo z Citi no cóż poszli za swoimi a swoi
            ściągneli najlepszych
    • Gość: boss Re: Polbank IP: *.bphbh.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:14
      ..LIPA..
      czekam 3 DNI NA KREDYT NA DOWÓD...
      +MAŁO PLACOWEK ,NIECZYNNE W SOBOTY A TYGODNIU TYLKO DO GODZ.18.00
      • Gość: głupek Re: Polbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:38
        Bardzo interesujące masz ip!może ktoś powiniem zainteresować sie namierzeniem
        ciebie?a w bph do której pracujecie?24h?
        • piojab Re: Polbank 27.03.06, 22:13
          Witaj "glupek"
          Czemu sądzisz, że moje IP jest interesujące? I proszę bardzo jeśli komuś zależy
          może mnie, jak to zgrabnieu ująłeś, "namierzyć"> Pytanie tylko po co?
          Przykro mi, że Cię rozczaruję i zburzę Twoją spiskową teorię dziejów, ale z
          bankiem BPH nie mam nic wspólnego. Żeby uprzedzić Twój komentarz- nie jestem
          pracownikiem żadnego banku.
          A powyższą sytuację opisałem ponieważ serdecznie mnie rozbawiła
          Pozdrawiam "głupku" (mam nadzieję, że Twój pseudonim się odmienia...)
          Piotr
    • Gość: jipp Re: IP: *.ciech.waw.pl 21.03.06, 15:07
      A kogo to interesuje ? chyba ze to jest forum uslugowe dla darmowej reklamy
      bankow ;-)

niech kupia, jesli ich stac, jakis bank, np. pkobp a pozniej wyklocaja sie z
      rzadem, jaki sobie wybierzemy w demokratycznych wyborach he he he

• Gość: Alexander E-marketing w Gyrosie IP: 192.193.245.* 24.03.06, 10:41
      Hehhh,

To tak wyglada marketing internetowy w wydaniu Gyros-Banku ? ...
      • Gość: a Re: E-marketing w Gyrosie IP: *.acn.waw.pl 25.03.06, 10:35
        he.. a Ty gdzie masz rachunek? Może w bigos-banku, a może w banku schabowym?
      • Gość: AAA Reklamy Polbanku IP: *.plusgsm.pl 04.04.06, 22:01
        Marketing tego banku zaczyna działać :
        banki.prnews.pl/index.php/polbank_efg_po_prostu_po_ludzku,display,20100
        • Gość: Borzoi Re: Reklamy Polbanku IP: 195.187.51.* 29.04.06, 14:41
          A czy to nie jest bank "ala Grobelny". Na jego stronach internetowych brak
          inforamcji o gwarancjach bankowych. Ciekawe do jakiej sumy gwarantuje wyplaty w
          razie upadku. Bank ustawiony jest frontem na malych. A tych latwo wykiwac.
          • little_ladybird Re: Reklamy Polbanku 30.04.06, 17:51
            Bo to jest oddział banku zagranicznego i gwarancje ma tyle że zagranicznego
            odpowiednika naszego polskiego BFG.
          • Gość: nikt taki sobie Re: Reklamy Polbanku IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.06, 23:20
            20000 EUR w 100 % czy ti Ci pasuje ????? Dowiedziałem się po wielkim trudzie,
            ale sie dowiedziałem...
            • Gość: magma Re: Reklamy Polbanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 17:19
              PRACUJE JAKO NIEZALEZNY DORADCA I NAPRAWDę NIE WIEM O CO WAM CHODZI KOLEJNY BANK
              NIE MA DARMOCHY TO NIE JEST INSTYTUCJIA CHARYTATYWNA TU SIę PIENIąDZE
              ZARABIA.CZY PO LUDZKU OZNACZA DARMO?CHYBA NIE IDCIE DO JAKIEGOKPOLWIEK BANKU PO
              10000 I CO BęDZIE KAWKA,SOCZEK PIWKO ? NIE A U MNIE JEST I DZIęKI TEMU MAM KLIENTóW
              • Gość: jt Re: Reklamy Polbanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:13
                > NIE IDCIE

chyba jednak pujdem

dżizus... jak to ma być mój "NIEZALEZNY DORADCA" to ja senku ju wery macz

jt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka