Dodaj do ulubionych

Karta Inteligo Visa Elektron

IP: *.idealan.pl 10.10.06, 11:05
Witam,
Wiem, że tą kartą można płacić za zakupy przez internet. Ineresuje mnie, czy
umożliwia ona dostęp do wszystkich środków na koncie, czy, tak jak e-kartę
mBanku, można ją załadować potrzebną kwotą, a potem rozładować.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: xb Re: Karta Inteligo Visa Elektron IP: *.nordeabank.pl 10.10.06, 11:21
      do wysokości srodków na koncie,
      ew. do wysokości limitu (bo chyba jakieś się ustawia???)

nie ładuje się jak e-Karty
      • Gość: anka Re: Karta Inteligo Visa Elektron IP: *.idealan.pl 10.10.06, 11:27
        dzięki, to znaczy, że pod tym względem mBank bezpieczniejszy
    • Gość: pepe Re: Karta Inteligo Visa Elektron IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.10.06, 22:37
      tak to prawda e-karta mbanku jest lepiej zabezpieczona bo mozna sobie ja
      dowolnie naładowac pieniedzmi a po transakcji rozładowac do zera nawet jesli
      ktos spisze sobie nr karty to raczej nie zrobi wielkiej krzywdy dla konta w
      przypadku rozładowanej e-karty:) niestety w inteligo tak sie nie da
      • Gość: Muniek Re: Karta Inteligo Visa Elektron IP: *.net.autocom.pl 11.10.06, 10:17
        Można sobie otworzyć subkonto do trzymania gotówki a konto z kartą ładować kasą
        potrzebną na zakupy.

---------------------------------------------
        kredyty24.za.pl
        • Gość: anka Re: Karta Inteligo Visa Elektron IP: *.idealan.pl 11.10.06, 19:16
          no, to jest jakieś rozwiązanie, tylko po przestudiowaniu instrukcji otwierania
          konta Inteligo widzę, że automatycznie dają limit 20 000 na transakcje
          bezgotówkowe i trzeba zmienić w ustawieniach na wersję "bez limitu" - wtedy
          można wypłacać do wysokości środków
          • Gość: Muniek Re: Karta Inteligo Visa Elektron IP: *.net.autocom.pl 12.10.06, 09:42
            Na szczęście to tylko kilka kliknięć myszką :)

---------------------------------------
            kredyty24.za.pl/
    • Gość: anka Re: Karta Inteligo Visa Elektron IP: *.idealan.pl 15.10.06, 15:32
      Po zapoznaniu się z ofertą różnych banków doszłam do wniosku, że najlepsza dla
      mnie będzie Allekarta

co o tym sądzicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka