Dodaj do ulubionych

pożyczka na dowód

IP: 217.153.6.* 09.12.06, 16:59
Witam,

Chciałbym zaciągnąć pożyczkę do ok. 300zł na dowód osobisty. Jestem studentem toteż nie posiadam żadnego źródła dochodu. Okres na jaki mam zamiar się zadłużyć to 3 miesiące.

Pytanie: Czy ktoś się orientuje, jakie banku udzielają tego typu pożyczek? Oferta którego z nich jest najbardziej opłacalna?
Obserwuj wątek
    • Gość: sss Re: pożyczka na dowód IP: *.derbynet.pl 09.12.06, 17:22
      BGŻ daje taki kredyt ale trzeba przedstawić 3 miesieczną historię z innego
      banku, że masz wpływy...ale nie sądze że dają 300 zł. zwykle banki dają od 500.
      • Gość: zyta Re: pożyczka na dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:11
        muisz mieć stałe dochody a minimalna kwota to 500zł, nie masz szans
    • klyson Re: pożyczka na dowód 11.12.06, 22:38
      Witam,
      W PeKaO SA możesz założyć konto studenckie. Limit debetu do tego konta to 300zł. Debet możesz dostać od razu po jego otwarciu, jednak przynajmniej na jeden dzień w miesiącu debet musi byc uzupełniony. Jeśli jesteś na drugim roku studiów możesz też dostać kartę Visa Regata z limitem od 500 zł. Niestety wypłata z bankomatu jest obciążona prowizją i odsetkami. Podobne debety i kredyty dla studentów ma także PKO BP oraz Kredyt Bank.

Nie pomyślałeś aby postarać się o kredyt studencki? W tym roku już za późno, ale to dość ciekawa opcja.
      • Gość: gość Re: pożyczka na dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 00:18
        klyson ma racjęPKO daje taki debet ale musisz go spłacić w ciągu m-ca sam
        skorzystałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka