empiprojekt 17.03.07, 02:41 mam decyzje z tych trzech banków, wszystkie oferty są do siebie bardzo podobne. Jakie macie doświadczenia z tymi bankami, bo niewiem który wybrać :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doradcaf Re: GE, Multibank czy Millenium 19.03.07, 12:55 Ge zdecydowanie odradzam.Skłaniałbym się ku Millennium. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania12341fp Re: GE, Multibank czy Millenium 24.03.07, 09:37 mam kredyt w GE. odradzam. na poczatek sa mili, ale potem same schody - ciagle przysylaja platne przypomnienia, ciagle podwyzki oprocentowania. tylkiem do klienta. i jeszcze jedno - porownaj spread w tych trzech bankach. GE ma na pewno wysoki, co podraza kredyt. ja bede od nich uciekala. Odpowiedz Link Zgłoś
ziut19 Re: GE, Multibank czy Millenium 24.03.07, 12:43 Zalezy jakie masz plany zwiazane z tym kredytem. Jesli chcesz tylko i wylacznie spokojnie splacac, ewentualnie nadplacac od czasu do czasu i nie bedziesz od banku wymagal zadnych pism, zaswiadczen, aneksow, to wybierz Multi. Jesli jednak planujesz wizyty w oddziale i zmiany w kredycie, to Millennium. Jesli natomiast chcialbys sprawdzic czy do twarzy Ci w siwych wlosach, to zdecydowanie polecam GE. Odpowiedz Link Zgłoś