Dodaj do ulubionych

Chwilówka potrzebna od zaraz!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 09:08
Witam. Możecie polecić mi jakąś firmę udzielającą pożyczek tzw.
chwilówek ( chodzi mi o kwote 500-600 zł na 30dni). W związku z tym,
że mam nieciekawą historię w Bik nie interesują mnie pożyczki w
bankach. Wiem, że na południu Polski mnóstwo firm ogłasz saię z
takimi pożyczkami ale w związku z tym, że ja tam nie mieszkam chodzi
mi o firmę działającą w całej Polsce. Znacie jakąś?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.10.07, 12:31
      sms kredyt dają tylko 400zł sms7212
      • Gość: jacek Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 12:36
        Mam pytanie odnosnie tego sms kredyt.W jakisposób otrzymuje się tą pożyczkę?
    • Gość: aśka Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 12:34
      ja znam trzy takie firmy,ale z okolic Poznania.Gdzie mieszkasz?
      • Gość: asiorek Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 12:49
        Mieszkam na północy Polski i w tym właśnie jest problem bo tutaj nie
        ma nic takiego :-(
        Firmy sms kredyt nie polecam. Dobrze przeczytajcie warunki i
        rzeczywiste oprocentowanie bo ja jak przeczytałam to mi szczęka
        opadła...
      • Gość: ewka Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 11:08
        proszę o namiary sprawa pilna - ale zeby bez bIK
        • Gość: kaśka Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 11:41
          Ewka wejdz sobie na stronę www.smskredyt.pl tam się wszystkiego dowiesz, ja
          załatwiłam sobie pożyczkę w ciągu godziny, biku nie sprawdzją.Przy kwocie 400zł
          na 30 dni trzeba oddac 497zł.Nie jest to mało ale jak się nie ma skąd wziąć, to
          trzeba się ratować.Pozdrawiam i polecam
    • Gość: gość Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.10.07, 13:01
      kredyt jest na 30 dni wysłać sms z hasłem kredyt na7212 dostaniecie państwo
      dalsze smsy co trzeba dalej, zaznaczam ,że każdy kto stara się o ten kredyt musi
      mieć swoje konto w banku bo pieniądze przelewane są na konto są już nawet po
      godzinie
      • Gość: jacek Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 13:21
        a gdzie mozna przeczytać jakie są warunki udzielania tego kredytu
        • Gość: GOŚĆ Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.10.07, 13:33
          www.smskredyt.pl
    • ewka422 Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! 11.10.07, 17:59
      Dostałam bez zbędnych formalności.Wszystko to 3 sms-y.mam pieniądze na koncie po
      pół godzinie od ostatniego sms-a.
      • Gość: jacek Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 12:02
        Odpowiedz ewka proszę, jakie są zasady udzielania tej pożyczki (ile się oddaje i
        w jaki sposób?)
        • krzysztofsf Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! 12.10.07, 12:21
          1304% w skali roku fajne :))

www.smskredyt.pl/upfiles/Zalacznik_4_Tabela_oprocentowania_oplat_prowizji_SMS_Kredyt.pdf
          • Gość: asiorek Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 21:27
            Właśnie o tym mówiłam wcześniej - aż mi szczka opadła :P Ale
            oczywiście nikt takich "głupot" nie czyta... :)
      • Gość: eliza Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 11:47
        Ja mam pytanie do ewki lub kogoś kto załatwiał smskredyt, ile musisz oddać po 30
        dniach, bo nieraz warto troche nadpłacić niz prosic kogoś o pożyczkę, pozdrawiam
        • Gość: GOŚĆ Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.10.07, 12:40
          Dostajesz 400 a po 30 dniach musisz oddać 497
      • Gość: eliza Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 18:48
        Dzięki za odpowiedź, a czy sprawdzają bik?
        • Gość: GOŚĆ Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.10.07, 19:15
          biku nie sprawdzają
    • Gość: Altberger.pl Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: 80.48.49.* 14.10.07, 21:14
      Witam, zainteresowanych pożyczkami gotówkowowymi od 1500 zł do 15000
      zł na okres od 6 do 36 miesięcy spłacanych w miesięcznych ratach
      zapraszam na www.altberger.pl do działu "POŻYCZKI"! Jeżeli
      posiadasz dowód osobisty, konto bankowe i stały dochód możesz wziąć
      pożyczkę bez poręczycieli na dowolny cel. Bez kolejek, bez zbędnych
      formalności...przez Internet po prostu. Szczegóły oferty na stronie
      internetowej: www.altberger.pl

pozdrawiam
      • Gość: Gść Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 21:28
        Wiecie c o ta Rapida to trochę przesadza.... wszędzxie reklamy. A
        najgorsze jest to, że pytamy o kredyty bez biku itd a wszędzie tylko
        rapida i rapida .... przeginają. Njagorsi sa przedstawiciel tej
        firmy wszędzie wcinają swoje rekalmy...
        • Gość: jane smskredyt pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 13:42
          po jakim czasie dostaliście smsa z potwierdzeniem przyznania
          pozyczki? ja rano wysłałam wszystkie dane i napisali, że następny
          sms będzie z potwierdzeniem przyznania ale na razie cisza.....
    • Gość: ewka Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 15:31
      serdecznie dziękuję za dobre rady, kredyt sms uratował mi życie, nie miałam na
      zapłacenie czynszu, zaryzykowałam wysłałam i 400 zł. Już mam na koncie, A oddam
      za dwa tygodnie, bo wtedy dostanę nagrodę jubileuszową. pa.
      • Gość: jane Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 15:54
        a ja nie dostałam tego 400zł :( do teraz....co może być powodem?
        • Gość: ajaks Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.chello.pl 15.10.07, 23:56
          bik
      • agulha Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! 16.10.07, 01:03
        Aż z ciekawości zajrzałam na stronę o sms kredytach. Tak bezczelnej lichwy
        jeszcze nie widziałam. Doją Was jak krowy. Trzeba być naprawdę w narożniku, żeby
        tak się dać wydudkać. Niby kwoty bezwzględne nieduże, ale... Dziwne, że państwo
        to toleruje. W sytuacji takiej jak nagroda jubileuszowa wkrótce, czy naprawdę
        nie miałaś żadnych przyjaciół ani rodziny? Kupiłabyś im ptasie mleczko przy
        zwrocie kasy i wszyscy byliby zadowoleni ;-). No, ale oczywiście każdy ma prawo
        sam się rządzić swoimi pieniędzmi.
        • yavandile Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! 16.10.07, 11:00
          a jaka jest przyznawalnośc tej pożyczki?Co sprawdzają?Jeśli nie mam
          żadnych kredytów ani zadłużeń na koncie to mi przyznają?

Pozdrawiam.
        • Gość: ewa Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:24
          Masz szczęcie agulha, że na ta stronę zaglądasz tylko z ciekawości a nie z
          potrzeby.Bywaja w życiu takie sytuacje, że człowiek nie ma nikogo bliskiego
          zeby móc się zapożyczyć.Nie tobie osądzac innych, a juz na pewno nie masz prawa
          nikogo krytykować!
        • Gość: eliza Re: Chwilówka potrzebna od zaraz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:30
          biku nie sprawdzają na 100%, mi wpłyneły pieniadze na konto po 6 godzinach bo
          mam w banku gospodarczym a tam idą dłużej.Nie wiem jaka była przyczyna że nie
          dotarły pieniądze na czas,Skontaktuj się z główną siedzibą firmy, adres na
          www.smskredyt.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka