rafal.zbirog 28.11.07, 18:36 Witam, czy ktoś wie w którym banku mogę dostać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslaw.tomczyk Re: Kredyt - działka rolna 28.11.07, 23:01 odpowiedziałem na Pana mail. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.usielski Re: Kredyt - działka rolna 29.11.07, 10:03 Dzień dobry, Jeżeli jest to działka niezabudowana, a w Studium Uwarunkowań do MPZP jest już jako przeznaczona pod zabudowę jednorodzinną, to może stanowić ona przedmiot zabezpieczenia i kredytowania w DOM Banku. W sytuacji innej, będziemy musieli zapoznać się z nieruchomością i podjąć indywidualną decyzję. Na zabudowanej działce rolnej – siedlisku nie zabezpieczymy się. Z poważaniem, Paweł Usielski Odpowiedz Link Zgłoś
ekoza Re: Kredyt - działka rolna 19.12.07, 14:46 cytat: Na zabudowanej działce rolnej – siedlisku nie zabezpieczymy się. Można prosić o szersze wytłumaczenie? Jeśli działka siedliskowa składa się z domu mieszkalnego, zabudowań gospodarczych i działki rolnej, to w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.usielski Re: Kredyt - działka rolna 19.12.07, 15:33 Nie specjalizujemy się w DOM Banku w tego typu nieruchomościach jak gospodarstwa rolne. Z poważaniem, Paweł Usielski Odpowiedz Link Zgłoś
bernadeta27 Re: Kredyt - działka rolna 29.11.07, 10:23 Witam serdecznie. Proszę spróbować jeszcze w BGK. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas790 Re: Kredyt - działka rolna 30.11.07, 00:48 BGŻ co Dom Banku to odradzam dla mnie bank dla straceńców Odpowiedz Link Zgłoś
bernadeta27 Re: Kredyt - działka rolna 20.12.07, 23:25 BGK to nie to samo co BGZ Odpowiedz Link Zgłoś
berlinskir Re: Kredyt - działka rolna 28.12.07, 17:32 Witam, Pytania - jak duża działka - gdzie się mieści - jakie są Pana dochody Pozdrawiam, Zachęcam do kontaktu wówczas odpowiem na Pana pytania? Pozdrawiam, Rafał 604 104 426 rberlinski@grupafca.pl Odpowiedz Link Zgłoś