Dodaj do ulubionych

imprezy w świnoujściu-info

IP: *.uznam.net.pl 20.05.03, 09:33
jesli macie jakies info o organizowanych imprezach to piszcie na forum,gdyz
nigdzie na stronach nic nie mozna znalezc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bystrzacha Re: imprezy w świnoujściu-info IP: 213.77.105.* 23.05.03, 23:14
      Jeszeli chodzi o impry w Swinoujsciu to teraz raczej bedzie posucha az do
      powiedzmy 21 czerwca. Wowczas beda dni morza. Chyba ze bedzie znowu jakas impra
      na fortach - to dam znac. Fakt prawie nigdy w tym miescie sie nic nie dzieje.
      Jednak jak juz cos jest to zawsze czlowiek na ogol dowiaduje sie po czasie.
      Akurat ja mam to gdzies bo i tak nie mam tu z kim balowac. W nastepny weekend
      chyba albo na dniach ma byc cos organizowane w Szczecinie (jakas impra w stylu
      zjednoczona Europa). 6, 7, 8 lipiec beda dni morza w Szczecinie. Zawita Hej a
      mnie niestety nie bedzie :(((.
      • isoxazolidine Re: imprezy w świnoujściu-info 24.05.03, 12:10
        A Delight, Thorn albo chociaz Iron Maiden ??
    • Gość: Bystrzacha Re: imprezy w świnoujściu-info IP: 213.77.105.* 24.05.03, 15:30
      Chyba, ze niebawem do nas zagosci prezydent RP A. Kwasniewski i bedzie jakis
      unijny festyn porazka.
    • Gość: delf Re: imprezy w świnoujściu-info IP: *.uznam.net.pl 24.05.03, 16:14
      a co dzieje sie w swinoujskich "klubach"?jakies koncerty?recitale gwiazd?;)
      • Gość: bystrzacha Re: imprezy w świnoujściu-info IP: 213.77.105.* 26.05.03, 20:59
        koncerty sa ale z plyt cd :)))))))) w teatralnej czesto pogrywali ale czy
        teraz jeszcze po tej przeprowadzce cos tam jest i dont know
        nie zapomne jednego wystapienia to bylo w szafie czyli tam przy akademiku nr 1
        polibudy jeden gostek gral na kontrabasie a drugi na skrzypcach grali numery z
        polskich seriali i wiele innych znanych utworow - dla mnie rewelacja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka