Gość: delf IP: *.uznam.net.pl 20.05.03, 09:33 jesli macie jakies info o organizowanych imprezach to piszcie na forum,gdyz nigdzie na stronach nic nie mozna znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bystrzacha Re: imprezy w świnoujściu-info IP: 213.77.105.* 23.05.03, 23:14 Jeszeli chodzi o impry w Swinoujsciu to teraz raczej bedzie posucha az do powiedzmy 21 czerwca. Wowczas beda dni morza. Chyba ze bedzie znowu jakas impra na fortach - to dam znac. Fakt prawie nigdy w tym miescie sie nic nie dzieje. Jednak jak juz cos jest to zawsze czlowiek na ogol dowiaduje sie po czasie. Akurat ja mam to gdzies bo i tak nie mam tu z kim balowac. W nastepny weekend chyba albo na dniach ma byc cos organizowane w Szczecinie (jakas impra w stylu zjednoczona Europa). 6, 7, 8 lipiec beda dni morza w Szczecinie. Zawita Hej a mnie niestety nie bedzie :(((. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: imprezy w świnoujściu-info 24.05.03, 12:10 A Delight, Thorn albo chociaz Iron Maiden ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bystrzacha Re: imprezy w świnoujściu-info IP: 213.77.105.* 24.05.03, 15:30 Chyba, ze niebawem do nas zagosci prezydent RP A. Kwasniewski i bedzie jakis unijny festyn porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delf Re: imprezy w świnoujściu-info IP: *.uznam.net.pl 24.05.03, 16:14 a co dzieje sie w swinoujskich "klubach"?jakies koncerty?recitale gwiazd?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystrzacha Re: imprezy w świnoujściu-info IP: 213.77.105.* 26.05.03, 20:59 koncerty sa ale z plyt cd :)))))))) w teatralnej czesto pogrywali ale czy teraz jeszcze po tej przeprowadzce cos tam jest i dont know nie zapomne jednego wystapienia to bylo w szafie czyli tam przy akademiku nr 1 polibudy jeden gostek gral na kontrabasie a drugi na skrzypcach grali numery z polskich seriali i wiele innych znanych utworow - dla mnie rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś