Gość: Eliza IP: 77.223.237.* 25.06.08, 19:54 Mam zamiar wykupić noclegi w Biurze Zakwaterowań Fregata, czy ktoś korzystał już z ich usług? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Fregata IP: 80.54.123.* 10.02.09, 16:16 Biuro zajmuje się wynajmem apartamentów, które są bardzo komfortowo wyposazone, cena niewygórowana, ogólne wrażenie pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoshi Re: Fregata IP: *.fn.pl 25.02.10, 12:45 Co do jakosci i lokalizacji apartamentów nie mam większych zastrzeżeń, jednak dużo do życzenia pozostawia serwis,a raczej jego brak.Brak profesjonalizmu widać na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Fregata IP: 213.155.189.* 15.10.13, 13:41 Nie polecam Biura Turystyki Fregaty.Wykupiliśmy 1 raz w czerwcu rejs do Kopenhagi.Porażka !Na promie było duże spóźnienie przez co potem zwiedzaliśmy " biegiem" a w właściwie wszystko oglądaliśmy tylko z zewnątrz - na nic nie było czasu nawet na toaletę i posiłek. Przewodniczka bardzo opryskliwa i nie miła. Nigdy więcej z Fregatą !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Fregata IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.13, 08:59 Wyjątkowo chamska obsługa, wycieczka nie doszla do skutku - nie zwrócono mi pieniędzy przenosząc bez mojej zgody termin na inny dzień, czy jednocześnie mnie okradziono gdyż nowy termin był nieakceptowalny. Poziom kultury kierowniczki biura na najniższym poziomie - wulgarnie obraża klientów. zdecydowanie nie polecam - biuro podróży Fregata jest na liście dłużników nierzetelne-firmy.net/1,L4w,p-h-u-skapeat-biuro-turystyki-i-wypoczynku-fregata-biuro-turystyki-skandynawskiej-fregata-szczepaski-ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Fregata IP: *.jmdi.pl 26.02.10, 21:34 osobiście polecam 44wyspy, profesjonalne podejście, bez porównania z fregatą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Fregata IP: *.uznam.net.pl 28.02.10, 13:45 Oj chyba powiało konkurencją... nieładną konkurencją... Odpowiedz Link Zgłoś