v.i.k.k.a 24.08.05, 18:28 ....no chcę wkleić gdzieś fotę i nie moge Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: foty Waszych labków 25.08.05, 11:15 zaloz sobie konto np w republice albo gdzies i tam wklejaj a nam tu linki zostawiaj Odpowiedz Link
v.i.k.k.a Re: foty Waszych labków 26.08.05, 21:08 Ale ja nie za bardzo rozumiem Mozesz mi dac linka jak mam to zrobic?i gdzie przede wszystkim Odpowiedz Link
paenka Re: foty Waszych labków 27.08.05, 23:32 Jest wiele możliwości Jesli np masz telefon w plusie to nic prostrzego jak zarejestrowac sie w www.miastoplusa.pl tam jest galeria i po prostu wrzucasz sobie zdjecia do galerii i przy okazji ludzie ci oceniaja a potem przkelejasz nam tutj linka zebysmy mogli sobie obejrzec. Mozesz tez zalozyc bloga w dowolnym portalu jest ich sporawo np www.blog.onet.pl tam masz zdaje sei 7 mb na calego bloga. Uzywasz szablonow ktore sobie wybierasz z katalogu a potem tylko wklejasz zdjecia i np opisujesz je Inny sposob zakladasz stronke w interii to sie zdaje nazywa miasto interia. Tam musisz juz wszystko sama zbudowac. Cala stronke jest na twojej glowie. Również możesz sobie zalozyc edysk - wirtualny dysk na ktorym bedziesz przechowywac pliki np www.webmaster.net.pl/za_darmo/wirtualny_dysk.php www.edysk.pl/ lub tutaj www.ewioska.jas.net.pl Ja mam swoje miejsce w ewiosce Zdjatka kaisera www.ewioska.jas.net.pl/~malenka/kaiser%20002.jpg www.ewioska.jas.net.pl/~malenka/35A.jpg (ten po prawej) Odpowiedz Link
v.i.k.k.a Re: foty Waszych labków 25.11.05, 14:27 Mam konto w mieście plusa, wiec bede kombinować Odpowiedz Link
paenka Re: foty Waszych labków 25.11.05, 15:41 super ja niedlugo bede miala foty dzieciakow kaisera Odpowiedz Link
v.i.k.k.a Re: foty Waszych labków 27.11.05, 01:03 To wklejam obiecane foty) www.alfatour.poznan.pl/karol/nela_1.jpg www.alfatour.poznan.pl/karol/nela_2.jpg Odpowiedz Link
madzia.witkowska Re: foty Waszych labków 28.11.05, 11:23 Kochane, zdjęcia super! Ja tez mam konto w plusie, wiec niedługo swojej suni zdjatka wkleje, to podesle link tylko moja to mieszaniec laba z goldenem, więc sie nie dziwić że ma dłuższe włosy, czarnula, ale jest cudna!!!! Odpowiedz Link
paenka Re: foty Waszych labków 28.11.05, 13:35 super nad morzem byla ale ma wyro wielkie, ja nie moge znalezc takiego wystarczajaco duzego eh.. a co do twojego labko goldenka tooo jest taka rasa retrieverow sa czarne ale budowa i sierscia przypominaja goldeny, ale zapomnialam jak sie nazywaja jak znajde to podam jakiegos linka Odpowiedz Link
v.i.k.k.a Re: foty Waszych labków 28.11.05, 16:59 Ano była I od razu znalazła sobie mala dziewczynkę do zabawy...a ja myslalam, ze tamta mi psa wykończy(mimo, że pies ma niespożytą energię Co do łóżka to kupiłam je w sklepie zoologicznym, największy rozmiar jaki był, ale teraz to wyrko już się takie duże nie wydaje(foty sa chyba z lipca), bo piesek urósł. Odpowiedz Link
paenka Re: foty Waszych labków 28.11.05, 16:28 znalazlam flat coated retriever ourworld.compuserve.com/homepages/markweiss/Ssprt.jpg www.westminsterkennelclub.org/breedinformation/sporting/images/flatcoat.jpg www.yourpurebredpuppy.com/dogbreeds/photos/flatcoatedretrievers.jpg Odpowiedz Link
madzia.witkowska Re: foty Waszych labków 30.11.05, 09:56 No nareszcie miałam chwile, więc życze miłego oglądania to są zdjęcia z zeszłego roku, z tego roku beda troche później www.miastoplusa.pl/gallery/photo.do?id=102431 www.miastoplusa.pl/gallery/photo.do?id=102432 www.miastoplusa.pl/gallery/photo.do?id=102433 www.miastoplusa.pl/gallery/photo.do?id=102434 www.miastoplusa.pl/gallery/photo.do?id=102435 www.miastoplusa.pl/gallery/photo.do?id=102437 www.miastoplusa.pl/gallery/photo.do?id=102436 www.miastoplusa.pl/gallery/photo.do?id=102438 czekam na komentarz ..... Odpowiedz Link
madzia.witkowska Re: do paenki 30.11.05, 09:58 a moze masz jakies dane dotyczące tej rasy? bo moja sunia jest po matce labradorce z rodowodem (ojciec podobno labrador bez rodowodu, ale jakos nie chce mi sie wierzyć), więc nie wiem jak to ma sie do tej rasy ... Odpowiedz Link
paenka Re: do paenki 30.11.05, 11:52 wisz coo na zdjeciach to pewnie nie jest dokladnie tak jak w rzeczywistosci bo jak na labradorke to ma za cienkie kostki, wiec jesli juz cos to moze ojciec byl goldenkiem, bo te psy maja lzejsza budowe Co do rasy flat coated retriever: pl.wikipedia.org/wiki/Flat_Coated_Retriever www.psiaki.pl/rasy/rasa_info.php?ID=93 republika.pl/flatmg/ www.wilky.pl/afera/ www.icpnet.pl/~cezar/ Z tego co widze nie wiele flatow jest w polsce (przynajmniej sadzac po liczbie stron polskich w necie ) W kazdym razie Ja bym chciala w przyszlosci miec Flata Odpowiedz Link
madzia.witkowska Re: do paenki 30.11.05, 12:35 czytając o tej rasie dochodze do wniosku, ze moja sunia jest jednak mieszańcem labradora z goldenem - świadczy o tym matka (widziałam na własne oczy + rodowód) no i cienkie łapy - to golden, z reszta ma też dużo cech goldenów (więcej niz labka, choć podobne) tak wiec mam "kundla" ale i tak jest kochana a niewtajemniczonym bede mówić że to flat coated retriever! lepiej brzmi niz kundel Odpowiedz Link