jarkoni Re: widzicie TO????????? 24.06.10, 18:34 Nango,cóż, Słowacja powinna zdobyć Mistrzostwo Świata, wtedy byłaby do wytłumaczenia nasza nieudolność i niemoc z wygrywaniem z nimi. W końcu przegraliśmy z MISTRZAMI. Tobie też dobrego dnia życzę... Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: widzicie TO????????? 24.06.10, 19:00 O, ja mam dzisiaj wyjątkowo dobry dzień Ale jak to różnie można odbierac te same fakty. JA pomyślałam: Słowacy to w końcu prawie Polacy (miałam kiedyś ukochanego Słowaka, pisaliśmy do siebie listy, on po Słowacku, ja po polsku, i różnicy raczej nie ma) i miło będzie im pokibicowac Odpowiedz Link
jarkoni Re: widzicie TO????????? 24.06.10, 19:04 ja też im do końca kibicowałem.. Heh, bardziej spojrzyj na rozwojowy wątek "tracę wiarę w kobiety" i temperaturę jaka się wytworzyła.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
malgolkab jarkoni 24.06.10, 22:03 jarkoni napisał: > Nango,cóż, Słowacja powinna zdobyć Mistrzostwo Świata, wtedy byłaby do > wytłumaczenia nasza nieudolność i niemoc z wygrywaniem z nimi. W końcu > przegraliśmy z MISTRZAMI. > Tobie też dobrego dnia życzę... pozwól, że będę Cię cytować w rozmowie o piłce) super komentarz Odpowiedz Link
fafocle Re: widzicie TO????????? 24.06.10, 21:17 nie widzę. wszystkie moje wypowiedzi są wycinane, tu nie wolno pisać nowym nickom? Odpowiedz Link
alinawk Re: widzicie TO????????? 25.06.10, 11:44 >wszystkie moje wypowiedzi są wycinane Widać zmazur cię wyjątkowo polubił Odpowiedz Link
jarkoni Re: widzicie TO????????? 25.06.10, 17:02 Nic w tym wątku nie było wycinane, słowo.. A teraz mamy Brazylia-Portugalia, a w niedzielę Niemcy-Anglia. Ale neistety KRLD znów przegrywa, tym razem z WKS, chyba ich rzeczywiście ześlą do obozów pracy... Odpowiedz Link
malgolkab Re: widzicie TO????????? 25.06.10, 22:28 jarkoni napisał: > Nic w tym wątku nie było wycinane, słowo.. > A teraz mamy Brazylia-Portugalia, a w niedzielę Niemcy-Anglia. > Ale neistety KRLD znów przegrywa, tym razem z WKS, chyba ich rzeczywiście ześlą > do obozów pracy... jarkoni, bo pomyślę, żeś jakiś prorok... ale generalnie tegoroczny Mundial pełen wrażeń jest Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: widzicie TO????????? 25.06.10, 22:30 Kurcze też trzymam kciuki za KRLD bo boje sie, ze piłkarze, sztabowcy i ich rodziny zapłacą za porażkę własną głową. Aż mnie zmroziło ... Odpowiedz Link
malgolkab Re: widzicie TO????????? 25.06.10, 22:31 jarkoni napisał: > Nic w tym wątku nie było wycinane, słowo.. > A teraz mamy Brazylia-Portugalia, a w niedzielę Niemcy-Anglia. > Ale neistety KRLD znów przegrywa, tym razem z WKS, chyba ich rzeczywiście ześlą > do obozów pracy... dobrze, że przynajmniej Hiszpania wygrała z Chili, bo początek wyglądał jakby się koszulkami pozamieniali... Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: widzicie TO????????? 25.06.10, 22:36 tak, ten Mundial to mistrzostwa dziwów... Ja stawiam na takie zakonczenie: Brazylia Argentyna Hiszpania Niemcy Od poczatku mistrzostw. Narazie moi faworyci jeszcze grają Odpowiedz Link
malgolkab Re: widzicie TO????????? 25.06.10, 22:49 to.ja.kas napisała: > tak, ten Mundial to mistrzostwa dziwów... > Ja stawiam na takie zakonczenie: > Brazylia > Argentyna > Hiszpania > Niemcy > > Od poczatku mistrzostw. Narazie moi faworyci jeszcze grają pierwsza trójka mi pasuje choć na początku obstawiałam Włochów albo Hiszpanów... Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: widzicie TO????????? 25.06.10, 22:53 No to niebawem zobaczymy czy miałam "nosa" i jak Niemcom pójdzie z Anglikami. Ale tak naprawdę to chciałabym by wygrali Słowacy Dania (wrócili do domu) Japończycy Taka pierwsza trójka to byłby czad Odpowiedz Link
fafocle Re: widzicie TO????????? 26.06.10, 11:56 jarkoni napisał: > Nic w tym wątku nie było wycinane, słowo.. Jarkoni jak zwykle w niczym nie zorientowany co się na jego forum wyrabia. Zmazur ciął aż furczało w innym watku nie pozwalając wypowiadać się na temat niektórych osób a zostawiając widoczne tylko wypowiedzi tych drugich i ich oszczerstwa na temat przeciwników w dyskusji, a własciciel forum nie wie, nie widzi, nie orientuje się. W efekcie forum jest zafałszowane, promowane są jedne stanowiska i osoby, inne dyskryminowane. Odpowiedz Link