brynoll 07.02.11, 02:01 No właśnie, dużo tutaj paragrafów, bardzo przydatnych rzeczowych porad, a ja chciałbym z innej rury: czym jest dla Was miłość? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altz Re: pomiędzy paragrafami - MIŁOŚĆ 07.02.11, 11:32 > Dlaczego prowokacja? Rozwodnikom tłumaczyć, czym jest miłość? Może jeszcze opowiadać o ślubach? A fuj! Odpowiedz Link
black_yasmin Re: pomiędzy paragrafami - MIŁOŚĆ 07.02.11, 11:37 czym jest miłość bez braku zaufania i szacunku do drugiej osoby? Jak żyć w takim związku? Odpowiedz Link
argentusa Re: pomiędzy paragrafami - MIŁOŚĆ 07.02.11, 12:22 Czymś, co właśnie mi się przydarza. I pewnie czymś, co każdy definiuje trochę inaczej. I jako rozwiedziona zawsze miałam nadzieję, że miłość mi się ponownie w zyciu zdarzy. Czego i Pzństwu, oczywiście życzę. Ar. Odpowiedz Link
bramasole2 Re: pomiędzy paragrafami - MIŁOŚĆ 07.02.11, 14:47 Kiedy "muszę" zamienia się w CHCĘ. Odpowiedz Link
szizumami Re: pomiędzy paragrafami - MIŁOŚĆ 07.02.11, 17:44 alfa i omega extra dopalaczem pokarmem paliwem balsamem ekstazą troską lianą akceptacja zaślepieniem zrozumieniem wybaczeniem bólem poświeceniem - zatrutą strzałą balsamem pożadaniem trwaniem żarem lianą nadzieją ratunkiem zgubą machnięciem ręką westchnieniem wspomnieniem wiosną blaskiem dawaniem zabieraniem obdarzaniem pozytywną wspólnota motylem cementem architektem bulionem czymś oczekiwanym czymś męczącym pierwiastkiem z 2 legenda prozą czymś co sie zakopało i rozpaczliwie poszukuje ....... nieskończonością Odpowiedz Link
safranne Re: pomiędzy paragrafami - MIŁOŚĆ 08.02.11, 12:29 Dla mnie była bezgranicznym zaufaniem, poczuciem bezpieczeństwa... Buuu,zaraz się rozkleję!!! Odpowiedz Link