12.04.11, 18:50
Kontynuują wątek imprezowy, coby nie zaśmiecać innego wątku..
Da się połączyć i mundury( i to radzieckie) i piwo:
www.youtube.com/watch?v=bDk-RYEvY4E&feature=related
Obserwuj wątek
    • jarkoni Re: Do Errora 12.04.11, 18:53
      KontynuująC..
      (po japońsku pewnie jakoś: jakuza sushi mitsubishi)...
    • mayenna Re: Do Errora 12.04.11, 22:05
      Chciałam zauważyć, ze Słowianie preferują zgoła inny trunek i najlepiej własnej produkcjismile
      • errormix Re: Do Errora 13.04.11, 08:50
        Jarkoni. Ja ci muszę zdradzić pewną wstydliwą tajemnicę. Bo u mnie z tym piwem to w rzeczywistości jest tak jak u ciebie z tą... golonką - wiem, że istnieje, wiem, że ludzie to konsumują, że się nawet tym zachwycają, ale ja - póki co - nie widzę w tym aż tak wielu zalet.

Owszem. Piję piwo. Moja ex mnie nauczyła, bo w pewnym momencie jej zwyczajnie wstyd było, że wybierając się ze mną do pubu zamawialiśmy "piwo i pepsi", kelner je przynosił, stawiał piwo przy mnie, pepsi przy niej, a gdy odchodził my się nimi... zamienialiśmy.

No więc kiedyś się przemogłem. Kupiłem sobie też. Żeby było śmieszniej - to było właśnie EB. Na kolana mnie, niestety swoimi walorami smakowymi, nie powaliło. Na szczęście niebawem na rynku pojawił się Carlsberg, a później Heineken, które sprawiły, że jednak częściej po niej sięgałem.

Ostatni raz piwo piłem w październiku. Towarzyszyły mi w tym dwie panie z tego forum i jeden pan (pozdrawiam go serdecznie). Panie stawiały, ja nie śmiałem odmówić, więc upiły mnie jak nieszczęście. Po powrocie do domu przyrzekłem sobie jednak, że do ust tego więcej nie wezmę.

Bo gdyby jeszcze przy tym piwie panie na szyję mi się rzucały, gdyby miłość mi wyznawały i oświadczały się jedna przez drugą, to jeszcze bym ich podstęp zrozumiał. Impreza skończyła się jednak zupełnie inaczej.

Jedna z pań całusa mi na pożegnanie dała, druga pilnowała żebym bilet kupił i do właściwego pociągu wsiadł, a tylko pan stał na peronie i wołał: "Kocham cię error!".

Umówmy się więc, że ty będziesz pił piwo, ja jadł golonkę.
        • errormix Re: Do Errora 13.04.11, 08:58
          A co do ewentualnego udziału pań - nie mam nic przeciwko temu. W RAZIE CZEGO JAKIEŚ ROZWIĄZANIE SIĘ ZNAJDZIE
          • anka_cyganka35 Re: Do Errora 13.04.11, 12:45
            haha ale się uśmiałam to musiał być cudny widok jak ten tak wołał do Ciebie, ze cie kocha hahaha
            • errormix Re: Do Errora 13.04.11, 13:40
              anka_cyganka35 napisała:

> haha ale się uśmiałam to musiał być cudny widok jak ten tak wołał do Ciebie, z
              > e cie kocha hahaha

Nie ma się z czego śmiać. Moje uczucie do niego było całkowicie odwzajemnione. Taka miłość od pierwszego wejrzenia. Nie powiedziałem mu jednak tego tylko dlatego, że wypiłem jedno piwo mniej niż on. A może dwa? (kto by to zliczył).
        • zmeczona100 Re: Do Errora 13.04.11, 13:04
          errormix napisał:

> Jedna z pań całusa mi na pożegnanie dała, druga pilnowała żebym bilet kupił i d
          > o właściwego pociągu wsiadł, a tylko pan stał na peronie i wołał: "Kocham cię e
          > rror!".

A mówi się, że to mężczyźni są praktyczni, a kobiety uczuciowe big_grin
          • puzzle33 Re: Do Errora 13.04.11, 13:57
            zmeczona100 napisała:

> A mówi się, że to mężczyźni są praktyczni, a kobiety uczuciowe big_grin
            Mój nie był ani praktyczny, ani uczuciowy. To co to właściwie było?
            • errormix Re: Do Errora 13.04.11, 14:09
              puzzle33 napisała:

> Mój nie był ani praktyczny, ani uczuciowy. To co to właściwie było?

To się nazywa maczo big_grin
              • jarkoni Re: Do Errora 13.04.11, 19:13
                Error,to plan teoretycznie jest taki, że dostajemy po golonce i piwie, po czym dwie golonki lądują przed Tobą, a dwa piwa przede mną?
                Ja dwa piwa pewnie pokonam, ale czy Ty te dwie golonki?
                Poza tym ja kojarzę golonkę tylko ze skórą ze szczeciną i masą tłuszczu..
                Muszę się przekonać, że da się to jeść.. A nie pieką golonki?
                • kategemi Re: Do Errora 13.04.11, 20:48
                  To kiedy i gdzie te golonki ( bo piwka to też nie lubię) . Chętnie się dołączę i pomogę wszamać pyszne mięsko. Na dworzec też mogę odprowadzić ( i nic po za tym smile) ewentualnie pomachać z innego pociągu na pożegnanie. Moi drodzy!!!! Potrzebuję spotkania z braćmi i siostami " w niedoli" smile
                  • mola1971 Re: Do Errora 13.04.11, 23:04
                    O! Teraz dopiero się zorientowałam, że impreza jakowaś się szykuje suspicious
                    Golonki nie lubię za to piwo baaardzo big_grin Ciechana Miodowego poproszę smile

P.S.
                    Jarkoni, mimo, że golonki nie lubię (bo w ogóle za mięchem nie przepadam) to lata świetlne nie widziałam takiej z kłakami. Zresztą kiedyś Rybak na tym forum podał znakomity przepis na golonkę w piwie - znaczy dwa w jednym wink
                    • errormix Re: Do Errora 14.04.11, 07:52
                      Ja golonkę, taką prawdziwą, polską, ze szczeciną na trzy palce widziałem. Zamówiłem sobie. W towarzystwie nie wypadało odmówić. Ale to było jeszcze za tamtą Polskę, kiedy człowiek nie wiedział, że mogą być golonki bez szczeciny. Kłaki na niej były piękne. Milimetr grubości, żółty odcień, promienie słońca się nich ślicznie odbijały.

Gdy talerz przede mną postawiono lekko spanikowałem, ale mi powiedziano, że tę skórę z tą szczeciną można do kosza wywalić. No więc wywaliłem.

Problem tylko w tym, że pod tą skóra wcale mięsa nie było, więc zadowolić musiałem się kapustą.

Co do ewentualnej wspólnej degustacji, to jak już wspomniałem, najwcześniej u Jarkoniego będę na przełomie sierpnia i września. I to wcale nie dlatego, że wcześniej mi się nie chce, albo że nie pociąga mnie wizja tych całusów na pożegnanie (teraz całuję w usta, bo już mi wolno), ale dlatego, że to co robię na co dzień w żaden sposób nie pozwala mi planować niczego wcześniej niż z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem. Nawet, gdy urlop mam, to tylko teoretycznie.

Poza tym, za spotkaniem pod koniec wakacji przemawiają także u mnie względy czysto osobiste. Piękny wtedy będę, moja aksamitna skóra smagana wcześniej letnim słońcem błyszczeć będzie niczym ten tłuszcz na golonce, włosy na żelu jako żywo przypominać będą szczecinę i wystarczy wtedy, że ze dwa piwa wypiję i będę już jak ta golonka - podany na talerzu i gotowy do konsumpcji. Może się jakaś skusi.
                      • anka_cyganka35 Re: Do Errora 14.04.11, 08:47
                        Error nie ma jak to się dobrze zareklamować haha
                        • errormix Re: Do Errora 14.04.11, 08:54
                          anka_cyganka35 napisała:

> Error nie ma jak to się dobrze zareklamować haha

Każda impreza musi być poprzedzona dobrą kampanią reklamową. Jak zgłoszeń będzie więcej, to może z Jarkonim jakieś bilety wstępu zrobimy. Przynajmniej się za golonkę i za piwo zwróci.
                          • mola1971 Re: Do Errora 14.04.11, 20:32
                            Jakie bilety? Od dam kasę będziecie brać? suspicious
                            Dżentelmeni, kurka wodna tongue_out
                      • mola1971 Re: Do Errora 14.04.11, 20:36
                        errormix napisał:
                        > Poza tym, za spotkaniem pod koniec wakacji przemawiają także u mnie względy czy
                        > sto osobiste. Piękny wtedy będę, moja aksamitna skóra smagana wcześniej letnim
                        > słońcem błyszczeć będzie niczym ten tłuszcz na golonce, włosy na żelu jako żywo
                        > przypominać będą szczecinę i wystarczy wtedy, że ze dwa piwa wypiję i będę już
                        > jak ta golonka - podany na talerzu i gotowy do konsumpcji. Może się jakaś skus
                        > i.

Oj Error, Error big_grin big_grin big_grin
                        Dawno się tak na forum nie uśmiałam smile
                        Ale co prawda to prawda. Latem ludziska jakieś ładniejsze są smile
                        No nie ma wyjścia, trza się na tę imprezę wylaszczyć big_grin
                        • errormix Re: Do Errora 14.04.11, 22:08
                          No dobra, mój fan club wchodzi gratis. W rewanżu może jakaś na rurze zatańczy? Jarkoni jest tam u ciebie rura jakaś?
                          • jarkoni Re: Do Errora 15.04.11, 10:18
                            Kiedyś był w Łodzi na ulicy Wschodniej(słynnej w Łodzi) słynny również bar, nomen omen, "Golonka", pełen dymu i często z nieciekawymi gośćmi, ale golonka podobno wyśmienita była.
                            I kumu to Panie przeszkadzało? Zamknęli...Znajdziemy inny lokal, z rurą koniecznie

Error, co do fan clubu, a my z Rybakiem się zmieścimy jeszcze? Toć Twój fan-club cały lokal zapełni smile
                            PS. Trzeba jeszcze oficjalnie zaprosić Rybaka, bo on w pełnej nieświadomości jest co się szykuje..
                            • errormix Re: Do Errora 15.04.11, 12:54
                              jarkoni napisał:

> Error, co do fan clubu, a my z Rybakiem się zmieścimy jeszcze? Toć Twój fan-clu
                              > b cały lokal zapełni smile

Też się nad tym zastanawiałem. I wiem jak to załatwić.

Zdzwonimy się wcześniej, umówimy we trójkę, spotkamy w jakimś ustronnym i kameralnym miejscu. Pogadamy o życiu, o kobietach, o tym jakie one są złe, wredne, nieczułe i zdradzieckie. Obgadamy wszystkie te co mają też przyjechać i te, których nie będzie. Zjemy golonkę, wypijemy piwo. Wysikamy się spokojnie.

Gdy już się swoją obecnością nacieszymy, przeniesiemy się do drugiego lokalu, z rurą, gdzie będą już nasze panie, które wcześniej też nas obgadają, ocenią i zdecydują która bierze którego.

A później niech się dzieje co chce. Przynajmniej na siku nie będziemy musieli tak często wychodzić.
                              • mola1971 Re: Do Errora 15.04.11, 13:41
                                No dobrze, to żeńska część Twojego fanclubu również zorganizuje sobie imprezę przedwstępną by się w odpowiedni nastrój wprowadzić wink
                                A jak już się wprowadzi to i tańce na rurze zdarzyć się mogą big_grin
                                • jarkoni Re: Do Errora 15.04.11, 18:40
                                  A jak sobie Molu wyobrażasz zderzenie tych dwóch światów? Nawet na neutralnym gruncie, czyt. w neutralnej knajpie?
                                  Trzech facetów po golonce, piwem od nich troszku, a naprzeciwko nie przymierzając(oszacowanie z głowy) np 358 fanek Errora...
                                  I jeszcze się drą, piszczą, włosy z głowy.. Jak na Beatlesach..
                                  Piski i wrzaski mogą wyglądać tak:
                                  www.youtube.com/watch?v=CnspiH4xLRw
                                  • kategemi Re: Do Errora 15.04.11, 18:44
                                    Hej , a ja liczyłam na jakies fajne rozmowy....
                                    Piszczenie i rwanie włosów z głowy- odpada...
                                    No...chyba , że ktróryś z was wygląda ja Robert Redford ...mmmmmhhhhhmmm....
                                    • jarkoni Re: Do Errora 15.04.11, 19:11
                                      kategemi napisała:

> Hej , a ja liczyłam na jakies fajne rozmowy....
                                      > Piszczenie i rwanie włosów z głowy- odpada...
                                      > No...chyba , że ktróryś z was wygląda ja Robert Redford ...mmmmmhhhhhmmm....

No cóż, jeśli fizys jest najważniejsza...
                                      A fajne rozmowy jak najbardziej, uprzedzam tylko, że Error japoński, ja łatwiejszy jestem, rosyjski.. smile
                                      • kategemi Re: Do Errora 15.04.11, 19:19
                                        Ja angielska, przybędzie jeszcze pewnie parę innych...i zbudujemy wieżę BABEL ( a może BABEK) smile
                                        • jarkoni Re: Do Errora 16.04.11, 09:04
                                          kategemi napisała:

> Ja angielska

Dis is e pen, de pen is red..
                                          Już wiem, długopis marki "Red"
                                          Z klasyki smile
                                  • jarkoni Re: Do Errora 15.04.11, 18:53
                                    Albo tak:
                                    www.youtube.com/watch?v=ZLvl7mQEUf8&feature=related
                                  • errormix Re: Do Errora 15.04.11, 20:08
                                    jarkoni napisał:

>naprzeciwko nie przymierzając(oszacowanie z głowy) np 358 fanek Errora...
                                    > I jeszcze się drą, piszczą, włosy z głowy.

Skoro mam być jak ten Beatles, to jest duża szansa, że może jakiś biustonosz poleci, albo dwa.

Mogę nawet paniom na zachętę coś romantycznego zaśpiewać.

Na chwilę obecną wyobrażam sobie to mniej więcej TAK
                                    • mola1971 Re: Do Errora 15.04.11, 20:13
                                      Error, trzymam Cię za słowo big_grin
                                      Jeśli nam tak zatańczysz i zaśpiewasz to taką reakcję masz jak w banku big_grin
                                    • kategemi Re: Do Errora 15.04.11, 20:21
                                      A miny facetów przy stolikach.........bezcenne smile
                                      • mola1971 Re: Do Errora 15.04.11, 20:25
                                        No dobra, to Jarkoniego i do Rybaka też trochę popiszczymy by im przykro nie było smile
                                        Tylko show jakiś muszą nam przygotować big_grin
                                    • jarkoni Re: Do Errora 16.04.11, 09:24
                                      Albo tak:
                                      www.youtube.com/watch?v=m4F8MMapJ7Y&feature=related
                                      • anshe30 Re: Do Errora 16.04.11, 15:44
                                        od 0:43 sek.- tu dopiero sa krzyki i impreza. Milej zabawysmile
                                        Tekst linka
                                  • mola1971 Re: Do Errora 15.04.11, 20:10
                                    Jarkoni, damy radę wink
                                    Tylko plakaty z Errorem jakoweś przygotujcie żebyśmy mogły nad łóżkiem powiesić by móc do niego wzdychać big_grin
                                    Moje córy mają ściany obwieszone zdjęciami Jakuba Gierszała to ja se zdjęcie Errora powieszę big_grin A co!
                                    • jarkoni Re: Do Errora 16.04.11, 09:36
                                      Molu, to córy nie uwielbiają chłopczyka? Odkrycia ostatnich miesięcy?
                                      Nastolatki całego świata piszczą:
                                      www.youtube.com/watch?v=3ExWsVFJlFo
                                      • mola1971 Re: Do Errora 16.04.11, 17:53
                                        Eee, tam Justin Bieber jest passe big_grin
                                        Nie znasz się Jarkoni tongue_out
                                        Teraz na topie jest Jakub Gierszał i wcale się nie dziwię. Sama gdybym miała teraz 14-17 lat to bym się w nim zakochała wink
                                        • zabelina Re: Do Errora 16.04.11, 20:10
                                          Molka, pewnie miałabym to samobig_grin
                                          • zabelina Re: Do Errora 16.04.11, 20:12
                                            A swoją drogą Bartosz Gelner też ma coś w sobiesmile
                                            • mola1971 Re: Do Errora 16.04.11, 20:16
                                              No, on też niezły jest smile
                                              Ale bardziej mi się podoba Jakub Gierszał. No sama powiedz jak tu się w takim nie zakochać big_grin
                                              Oczywiście mając naście lat bo z wiekiem gust się "nieco" zmienia wink

https://www.strefaimprez.pl/sites/default/files/imagecache/crop_210/photo/32082_kino-sala.jpg
                                              • brzoza1975 Re: Do Errora 17.04.11, 10:06
                                                Oj zmienia, mi się zawsze podobali blondyni a i tak mam brunetasmile
                                                Mola a nie masz wrażenia, że chłopcy teraz identycznie wyglądają? jak jadę autobusem to każdy jeden ma tę samą fryzurę i machają grzywamiwink

• mola1971 Re: Do Errora 17.04.11, 12:10
                                                  Brzoza, każde pokolenie ma jakieś charakterystyczne fryzury i stroje. Gdy teraz oglądam foty z lat 80-tych czy 90-tych to też mam wrażenie, że wszyscy identycznie wyglądali smile
                                                  Te długie grzywy (często połączone z mrocznym spojrzeniem i koniecznie czarnym strojem wink) to znak charakterystyczny dla obecnego pokolenia Emo.
                                              • jarkoni Re: Do Errora 17.04.11, 10:23
                                                A ci Gerszał i Gelner byli w You Can Dance?
                                                Czy się bali?
                                                To są nowi idole nastolatek?
                                                • mola1971 Re: Do Errora 17.04.11, 12:05
                                                  Jarkoni, idź do kina na "Salę samobójców" to sam się w nich zakochasz wink
                                                  Nie wiem czy są to nowi idole wszystkich nastolatek, moje córy Gierszała polubiły właśnie po obejrzeniu tego filmu. Chłopak ma talent i prawdopodobnie wielka przyszłość przed nim.
                                                  A do tego bardzo przystojny jest, więc nie dziwię się, że są nim zachwycone. Martwić bym się zaczęła gdyby mając naście lat kimś z pokolenia Andrzeja Łapickiego się zachwycały wink
                                                  • zabelina Re: Do Errora 17.04.11, 14:49
                                                    Jeszcze lepszy był Gierszał we Wszystko co kocham. Nie dziwię się córomwink
                              • mayenna Re: Do Errora 17.04.11, 12:11
                                Przypominam, że ja jestem fanką Rybaka, na dokładkę z Ełku, więc może pozwolicie mi w ramach wyjątku dołączyć?
                                • jarkoni Re: Do Errora 17.04.11, 14:08
                                  mayenna napisała:

> Przypominam, że ja jestem fanką Rybaka, na dokładkę z Ełku, więc może pozwolici
                                  > e mi w ramach wyjątku dołączyć?

Mayenna, już kiedyś ustaliliśmy, że te z Ełku są the best (zaraz sprawdzę, czy Ełk leży w Europiesmile )
                                  Ale czy jesteś w stanie pokonać golonkę i piwo? I fochy panów po rozwodzie?
                                  • rybak Re: Do Errora 18.04.11, 07:22
                                    Przepraszam - wszedłem tu dopiero dziś - ale mnie na pewno nie będzie.
                                    Zatem nie poznam osobiście ani errora, ani jaro, ani moli.
                                    Niestety, Jaro - jak to mówią - co odwlecze się - uciecze.
                                    Po incydencie kardio golonki już nie jadam. I nawet piwa nie piję.
                                    A co najważniejsze - każdą wolną chwilę poświęcam mojej małej.
                                    Bo co odwlecze się... itd...

Pozdrawiam serdecznie wszystkich
                                    rybak
                                    • errormix Re: Do Errora 18.04.11, 07:51
                                      Ożeniłeś się czy co?
                                    • zabelina Re: Do Errora 18.04.11, 12:54
                                      Dużo zdrowia Ci zyczę i czasu dla tej małej jak najdłużej, jak najwięcejsmile
                                    • mayenna Re: Do Errora 18.04.11, 13:13
                                      Rybak, wszystkiego dobregosmile
                                    • jarkoni Re: Do Errora 18.04.11, 18:16
                                      Rybaku drogi.
                                      Co się odwlecze..
                                      A co do incydentu z kardio, trzymaj się, i napisz na priv..
                                    • mola1971 Re: Do Errora 18.04.11, 20:30
                                      Trzymaj się ciepło Rybaku!
                                      Serdeczne pozdrowienia dla Ciebie i Małej smile
                                  • mayenna Re: Do Errora 18.04.11, 13:11
                                    Fochy panów po rozwodzie znoszę bez mrugnięcia okiem, piwo piję lepiej niż Error, co on może zaświadczyćsmile
                                    Golonkę Wam sama zrobię więc zjecie i nie będziecie nawet wiedzieli że to golonkasmile

Śpiewam rosyjskie romanse w oryginale i cytuję Lermontowa i JesieninasmileNie tańczę na rurze i nie rzucam stanikami.
                                    Mogę liczyć na zaproszenie?smile
                                    • jarkoni Re: Do Errora 20.04.11, 16:47
                                      mayenna napisała:
                                      Śpiewam rosyjskie romanse w oryginale..

A z taką chrypką potrafisz?
                                      www.youtube.com/watch?v=h3egEIUZhls&feature=related
                                      • jarkoni Re: Do Errora 20.04.11, 16:56
                                        No to mnie wzięło na wieczór Wysockiego, nawet o mordobiciu potrafi super:
                                        www.youtube.com/watch?v=KyutDgkVTNg&feature=related
                                      • mayenna Re: Do Errora 20.04.11, 20:18
                                        jarkoni napisał:

> mayenna napisała:
                                        > Śpiewam rosyjskie romanse w oryginale..
                                        >
                                        > A z taką chrypką potrafisz?
                                        > www.youtube.com/watch?v=h3egEIUZhls&feature=related

Czy Ty, Jarkoni, nie za dużo wymagasz?
                                        On nie w mojej tonacji śpiewa. Ta chrypa to także produkt uboczny palenia i picia. Nie dam rady.smile
                                        Moja tonacja to raczej to:
                                        Tekst linka
                                        Ta pani slicznie śpiewa taki romans "Kalitka". Bardzo go lubię.

• mayenna Re: Do Errora 20.04.11, 20:34
                                          Jeszcze to mi się ostatnio bardzo podobasmile Chociaz romansem nazwać tego nie można.
                                          Tekst linka
              • puzzle33 Re: Do Errora 15.04.11, 12:38
                errormix napisał:

> puzzle33 napisała:
                >
                > > Mój nie był ani praktyczny, ani uczuciowy. To co to właściwie było?
                >
                > To się nazywa maczo big_grin
                W takim razie macho to to, z czym się nie da żyćsmile))
                • ladyhawke12 No ładnie, ładnie 19.04.11, 12:48
                  Ja to mam szczescie, zagladam po długiej niebytnosci i co widze imprezka sie szykuje, imperzy forumowe sa fantastyczne, i zapadaja w pamieć. Ja tez chetna jestem, poznac molkę, jarkoni obiecał mi kiedys swoje towarzystwo, wiec jest okazja poznac i jarkoniego ( tyle lat pisania i dopiero teraz w realu). Widze ze czesciej trzeba bywac i sledzic watki.
                  • pandora81 Re: No ładnie, ładnie 19.04.11, 13:42
                    Ja też chcę!
                    Ostatnio nie dojechałam, bo mi ex dzieci nie zabrał w ostatniej chwili (coś mu wypadło)
                    A ja lubię golonkę, piwo średnio, wolę drinka tongue_out
                    Chętnie Was poznam osobiście
                  • mola1971 Re: No ładnie, ładnie 19.04.11, 22:15
                    Lady, impreza się szykuje, ale dopiero w sierpniu (bo Error wtedy najpiękniejszy jest wink).
                    O Tobie pamiętam i jeśli coś konkretnego się wyklaruje to dam Ci znać smile
                    Jak na razie Rybak się wykruszył, dla Jarkoniego pewnie jak zwykle za zimno lub za ciepło będzie tongue_out Nie wiem tylko jak u Errora z dotrzymywaniem obietnic, ale zakładam, że jak mówi tak robi bo nie mam powodów by go podejrzewać o niesłowność. W najgorszym (a może w najlepszym) przypadku będzie Error i stado bab wink
                    Tylko do fanklubu musisz się zapisać bo inaczej za bilet będziesz musiała zapłacić big_grin

A do pozostałych ludzisków - jeśli pojawia się jakiś wątek spotkaniowy to jest on zaproszeniem dla wszystkich smile
                    • ladyhawke12 Re: No ładnie, ładnie 20.04.11, 08:33
                      Do fanklubu sie nie zapisze jak najpierw nie zobaczę, żadnych kotów w worku, na piwo mnie jeszcze stać. Co do Jarkoniego, jak mi totalnie odbije to pojawie sie w łodzi ok koncertu w maju i zobaczymy co on wtedy na spotkanie powie.
                      Molka jak ja dawno nie byłam na zadnej takiej imprezce typu smiejemy sie do łez, walczymy o zycie Kaś wie o czym pisze, tesnie za wrednymi wydrami okropnie.
                      • jarkoni Re: No ładnie, ładnie 20.04.11, 17:03
                        No nie przeginajcie, była wieeelgaśna impreza w Łodzi ze 3 lata temu, w Łodzi Kaliskiej, bawiliśmy się całą noc.. Scriptus był, Szalony Królik i masa innych ludzi..
                        Chętnym albo niepamiętającym zdjęcia na priv wyślę smile
                        • rainboweyes Re: No ładnie, ładnie 20.04.11, 19:56
                          Ja co prawda do żadnego fanklubu nie należę,
                          ale chyba trzeba będzie się czym prędzej zapisać...
                          Piwo, golonka, całonocna impreza...
                          jednym słowem odpowiednią motywację już mamwink
                          Powiedzcie mi tylko do kogo mam się zgłosić po legitymację członkowską? A może przedtem należy jeszcze odpowiednie podanko wystosować do kogoś "z góry"? wink
                          • mola1971 Re: No ładnie, ładnie 20.04.11, 20:36
                            Podań nie trzeba żadnych pisać, wystarczy śledzić forum i jak się jakiś wątek spotkaniowy pojawia to się dopisywać smile
                            • errormix Re: No ładnie, ładnie 21.04.11, 23:20
                              mola1971 napisała:

> Podań nie trzeba żadnych pisać, wystarczy śledzić forum i jak się jakiś wątek s
                              > potkaniowy pojawia to się dopisywać smile

No chwila, chwila. Przynależność do fan clubu jest niestety obowiązkowa. Proszę uważnie czytać wątek. Jako wpisowe traktowane jest publiczne wyznanie mi miłości w stylu: "Error, kocham cię" lub "Error ożeń się ze mną", ewentualnie "Error chcę mieć z tobą dziecko".

W przeciwnym razie obowiązują bilety wstępu.
                              • zmeczona100 Re: No ładnie, ładnie 21.04.11, 23:34
                                No to jestem w takim razie legalną Twoja fanką, bo miłość Ci wyznałam tongue_out
                                Ha big_grin
                                • errormix Re: No ładnie, ładnie 22.04.11, 08:24
                                  zmeczona100 napisała:

> No to jestem w takim razie legalną Twoja fanką, bo miłość Ci wyznałam tongue_out

Oczywiście. Mam to na piśmie. Jako poważny założyciel fan klubu prowadzę regularne zapiski i notatki.

Ponadto, dla legalnych fanek, w ramach wdzięczności i rewanżu za docenienie mojej skromnej osoby i podniesienie poczucia mojej własnej wartości, przewidziałem również niezwykle atrakcyjne, seksowne upominki-niespodzianki. I na pewno nie będzie to depilowana golonka.

A wszystko sfinansuję z biletów wstępu "niefanek".
                                  • mayenna Re: No ładnie, ładnie 23.04.11, 07:19
                                    errormix napisał:

> z
                                    > A wszystko sfinansuję z biletów wstępu "niefanek".

"Niefanek" sa tu jakieś promile tylko. Obawiam się że w związku z tym albo cena biletu wstępu będzie wyższa niż na VIP - owskie party ze Stingiem i nikt ich nie kupi, albo wystarczy jedynie na "po lizaku" dla rzeszy wielbicielek - oczywiście takim w kształcie serca za 20 groszysmile
                                    >
                                    • errormix Re: No ładnie, ładnie 23.04.11, 09:38
                                      mayenna napisała:
                                      > Obawiam się że w związku z tym albo cenabiletu wstępu będzie wyższa niż na VIP - owskie party ze Stingiem i nikt ich nie kupi, albo wystarczy jedynie na "po lizaku" dla rzeszy wielbicielek - oczywiście takim w kształcie serca za 20 groszysmile

Jak wiesz, bilet VIP - choć jego cena z reguły powala - nie oznacza spotkania z gwiazdą. Pozwala jedynie na darmowe drinki, torbę z płytą, plakatem i długopisem oraz party przy muzyce z magnetofonu po koncercie.

Na naszym spotkaniu będzie można natomiast zobaczyć mnie na żywo, dotknąć, zrobić sobie ze mną zdjęcie, a wszystkie panie, które na forum swoje posty zaczynały od słów "Error, bardzo lubię czytać to co piszesz" - dostaną w torbie drukowaną wersję mojej twórczości, która rozświetlać im będzie nadchodzące szare, jesienne wieczory.

Oprawę muzyczną - a capella, a nie z jakiegoś tam magnetofonu - zagwarantuje jarkoni śpiewając rosyjskie romanse, a Michał (jako chirurg plastyczny) udzielać będzie bezpłatnych rad jak "Łabędziem być". Chętne będą mogły również dowiedzieć się od niego co zrobić, żeby swojego ex wsadzić do więzienia, ewentualnie ile pozwów i gdzie należy napisać, by pokazać, kto w związku nadal rządzi, mimo rozwodu.

To tylko niektóre z atrakcji przewidzianych na nasze wspólne spotkanie, tak więc - jak same widzicie - bilety wstępu muszą mieć swoją cenę.

Ale nie trzeba płacić gotówką. Będziemy przyjmować też karty VISA.
                                      • jarkoni Re: No ładnie, ładnie 23.04.11, 13:54
                                        errormix napisał:
                                        ..Oprawę muzyczną - a capella, a nie z jakiegoś tam magnetofonu - zagwarantuje jarkoni śpiewając rosyjskie romanse..

a tu byś się zdziwił, bo jakieś 8 lat temu wystąpiłem w Moskwie w restoranie hotelu Ukraina w konkursie karaoke z piosenką Okudżawy, nawet parę osób biło brawo, za odwagę chyba...smile
                                        Mam nawet zdjęcie z występu..
                                        • jarkoni PS. Do Rybaka 23.04.11, 14:23
                                          Miałbyś siłę to przetłumaczyć na poetycki polski? Jesteś w tym mistrzem..

Пока Земля еще вертится, пока еще ярок свет,
                                          Господи, дай же Ты каждому, чего у него нет:
                                          Мудрому дай голову, трусливому дай коня,
                                          Дай счастливому денег... И не забудь про меня.

Пока Земля еще вертится, Господи, - Твоя власть! -
                                          Дай рвущемуся к власти навластвоваться власть,
                                          Дай передышку щедрому хоть до исхода дня.
                                          Каину дай раскаянье... И не забудь про меня.

Я знаю: Ты все умеешь, Я верую в мудрость Твою,
                                          Как верит солдат убитый, что он проживает в раю,
                                          Как верит каждое ухо тихим речам Твоим,
                                          Как веруем и мы сами, не ведая, что творим!

Господи, мой Боже, зеленоглазый мой,
                                          Пока Земля еще вертится, И это ей странно самой,
                                          Пока еще хватает времени и огня,
                                          Дай же Ты всем понемногу... И не забудь про меня.

www.youtube.com/watch?v=xoRjh-pf5C0&feature=related
                                          Zakochany w tym jestem..
                                          Mam swoją nieporadną wersję.
                                          I trzymaj się Rybak, gdyba jakaś pomoc, to jestem i czekam.
                                          Pozdrawiam serdecznie..
                              • mola1971 Re: No ładnie, ładnie 21.04.11, 23:36
                                No jakoś sobie nie przypominam bym coś takiego Ci wyznawała suspicious
                                W dodatku żadnego maila do Ciebie nie napisałam big_grin
                                A niedawno mi napisałeś, że mam w tym fanklubie jakieś honorowe czy inne ważne miejsce, z którego sama zrezygnowałam bo nie lubię (wręcz nienawidzę) konkurencji big_grin
                                No to jak to jest, panie Error? suspicious
                              • sonia_30 Re: No ładnie, ładnie 22.04.11, 00:55
                                To ja w takim razie jeden bilet poproszę smile
                                • ladyhawke12 Re: No ładnie, ładnie 22.04.11, 07:08
                                  To ja tez bilet proszę, nie lubie fanklubów.
                                  • jarkoni Re: No ładnie, ładnie 22.04.11, 16:26
                                    Error, akurat Michszyb się piekli obok..
                                    To może fanklub swoją drogą, a my we trzech w kącie i o medycynie pogadamy?
                                    • errormix Re: No ładnie, ładnie 22.04.11, 16:51
                                      jarkoni napisał:

> Error, akurat Michszyb się piekli obok..
                                      > To może fanklub swoją drogą, a my we trzech w kącie i o medycynie pogadamy?

A rzeczywiście, Michał też ma blisko. Nie wiem jaką on ma specjalizację, ale jeśli zajmuje się czymś w rodzaju wygładzania zmarszczek, wybielania zębów, odsysania tłuszczu, albo powiększania piersi, to marny nasz los (mój i twój). Mój fan klub migiem o mnie zapomni i do niego zacznie się umizgiwać.

Jak nic zostaniemy sami ze szczeciniastą golonką.
                                      • nowel1 Re: No ładnie, ładnie 22.04.11, 17:07
                                        Nie żebym lubiła na imprezach o pracy dyskutować, ale skoro już kącik medyczny, to może się zintegruję ? wink))
                                        • michszyb Re: No ładnie, ładnie 22.04.11, 17:11
                                          Czy jakiś zlot się kroi? Sa juz jakieś ustalenia?
                                          • michszyb Re: No ładnie, ładnie 22.04.11, 17:14
                                            Swoją drogą to byłobu ciekawe przenieść forum na chwilę do reala. Ciekawe czy wszyscy byliby tak odważni jak na forum. A biorąc pod uwage temperaturę tutejszych dyskusji to skończylibyśmy imprezę na komisariacie. Albo SORze.
                                            • mola1971 Re: No ładnie, ładnie 22.04.11, 19:19
                                              Eee, jakoś żadna impreza forumowa jak do tej pory nie skończyła się tragicznie smile Co najwyżej bólem brzucha ze śmiechu wink
                                              Nie wiem czy wszyscy w realu są tak odważni jak na forum, ale ci, których znam są w realu dokładnie tacy sami jak tutaj. I wszystkich, których poznałam bardzo lubię, żeby było jasne.
                                              • gazeta_mi_placi Re: No ładnie, ładnie 23.04.11, 23:17
                                                Ja bym się bała...
                                                • mola1971 Re: No ładnie, ładnie 23.04.11, 23:31
                                                  Czego Gazeciu?
                                                  • gazeta_mi_placi Re: No ładnie, ładnie 24.04.11, 00:05
                                                    No nie wiem czemu tongue_out
                                                  • mola1971 Re: No ładnie, ładnie 24.04.11, 00:07
                                                    To się dowiedz tongue_out
                                            • mayenna Re: No ładnie, ładnie 23.04.11, 07:15
                                              michszyb napisał:

> Swoją drogą to byłobu ciekawe przenieść forum na chwilę do reala. Ciekawe czy w
                                              > szyscy byliby tak odważni jak na forum. A biorąc pod uwage temperaturę tutejszy
                                              > ch dyskusji to skończylibyśmy imprezę na komisariacie. Albo SORze.

Mówisz oczywiście za siebie?smile
                                            • jarkoni Re: No ładnie, ładnie 23.04.11, 14:05
                                              michszyb napisał:

> Swoją drogą to byłobu ciekawe przenieść forum na chwilę do reala. Ciekawe czy w
                                              > szyscy byliby tak odważni jak na forum. A biorąc pod uwage temperaturę tutejszy
                                              > ch dyskusji to skończylibyśmy imprezę na komisariacie. Albo SORze.

Spokojnie, kolega z roku jest non-stop w SORze w szpitalu Jonschera, blisko centrum i Piotrkowskiej, pomoc pewna..
                                      • jarkoni Re: No ładnie, ładnie 22.04.11, 17:15
                                        errormix napisał:

> jarkoni napisał:
                                        >
                                        > > Error, akurat Michszyb się piekli obok..
                                        > > To może fanklub swoją drogą, a my we trzech w kącie i o medycynie pogadam
                                        > y?
                                        >
                                        > A rzeczywiście, Michał też ma blisko. Nie wiem jaką on ma specjalizację, ale je
                                        > śli zajmuje się czymś w rodzaju wygładzania zmarszczek, wybielania zębów, odsys
                                        > ania tłuszczu, albo powiększania piersi, to marny nasz los (mój i twój). Mój fa
                                        > n klub migiem o mnie zapomni i do niego zacznie się umizgiwać.
                                        >
                                        > Jak nic zostaniemy sami ze szczeciniastą golonką.

A i trudno, się głębia liczy, a nie powierzchowność i znajomości.
                                        Ja jestem o 15 kg starszy, przez ostatnie 2 lata, ale nic mi to, podobno ci grubsi są bardziej jowialni, mają poczucie humoru i dystans do siebie.
                                        I tego się będę trzymał... smile
                                        • mola1971 Re: No ładnie, ładnie 22.04.11, 19:21
                                          Jarkoni, jeśli Ci to jakoś humor poprawi to mi po operacji tarczycy w bardzo krótkim czasie przybyło 10 kg.
                                          Właśnie dzielnie je zrzucam, ale szczerze mówiąc jakoś bardzo mi nie przeszkadzały smile
                                          • jarkoni Re: No ładnie, ładnie 23.04.11, 14:53
                                            mola1971 napisała:

> Jarkoni, jeśli Ci to jakoś humor poprawi to mi po operacji tarczycy w bardzo kr
                                            > ótkim czasie przybyło 10 kg.

Molu droga, ale ja jak Imć Zagłoba wyglądam sad
                                            Ale z poczuciem humoru ok..
                                            • mola1971 Re: No ładnie, ładnie 23.04.11, 22:56
                                              Oj Jarkoni, to dieta, dieta! I nie o wygląd chodzi czy poczucie humoru tylko o zdrowie.
                                              Lat Ci wypominać nie zamierzam, ale w pewnym wieku trzeba zacząć o siebie dbać bo inaczej serducho może się zbuntować.
                              • rainboweyes Re: No ładnie, ładnie 22.04.11, 21:34
                                Kurczę Error,
                                właśnie zabiłeś mi ćwieka...
                                Przecież nawet jeśli teraz wyznam Ci publicznie, że kocham Cię jak jasna cholera,
                                to cała głębia mej miłości może zostać zbrukana niecnym posądzeniem,
                                że czynię to tylko i wyłącznie z wyrachowania,
                                żeby oszczędzić na bilecie...wink
                        • ladyhawke12 Jarkoni 21.04.11, 13:43
                          Trzy lata to całe wieki, wiesz ile sie pozmieniało od tego czasu, ile osób jest juz w nowych zwiazkach, ile doszło. Nie wykrecaj sie tylko szykuj jakąś imprezkę.
                      • mola1971 Re: No ładnie, ładnie 20.04.11, 20:35
                        Lady, muuusimy koniecznie bal wrednych wydr sobie zrobić. Tylko muszę się najpierw z robotą uporać. Na razie nie mam nawet czasu na kawę z Kaś się umówić choć mam teraz do niej (z pracy) rzut beretem. Na razie żyję robotą i na nic innego nie mam czasu sad Ale w okolicach czerwca coś wymyślimy.
                        • ladyhawke12 Re: No ładnie, ładnie 21.04.11, 13:38
                          Molka ja jestem w wawie 8-9 czerwca, na konferencji możemy na szybka kaweczke sie umowic, przynajmniej w realu cie zobacze.
                          • mola1971 Re: No ładnie, ładnie 21.04.11, 20:06
                            Super! Może Kaś uda nam się też wyciągnąć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka