malgolkab 31.12.11, 15:29 że dopóki będzie tak wiele kobiet "mądrych inaczej", tacy panowie będą się mieli świetnie dajerade.com/obrazek/15/#relikt Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniapoz Re: tak sobie myślę:) 31.12.11, 18:48 hehe...dobre ------ Tylko tu i teraz ja wybieram. Tylko tu i teraz jestem. Tylko tu i teraz całym sercem więcej szans nie będzie. Odpowiedz Link
tautschinsky Re: tak sobie myślę:) 31.12.11, 18:55 Jeśliby rzeczywiście tylko by o seks chodziło, to, poza jakimś wyjątkami, ktoś taki nie zakładałby konta na jakimś portalu randkowym czy w ogóle szukał miłości - bo to jest po prostu nieopłacalne. Taki seks za kocham, kocham cię kochanie moje, jest wyjątkowo drogi. Odbijając piłeczkę w drugą stronę, o co chodzi kobiecie, kiedy wyznaje miłość? O to, by się nią "zaopiekował"? Chyba jednak nie wszystkie są takie, co myślą przez portfel faceta, z którym się spotykają i coś do niego czują. Odpowiedz Link
moniapoz Re: tak sobie myślę:) 31.12.11, 19:06 ale to mialo byc z przymurzeniem oka tak w nastroju noworocznym a nie na powaznie ------ Tylko tu i teraz ja wybieram. Tylko tu i teraz jestem. Tylko tu i teraz całym sercem więcej szans nie będzie. Odpowiedz Link