Dodaj do ulubionych

Śląsk, Zagłębie i okolice

02.09.12, 21:31
W tym miejscu proponuję pisać dziewczyny smile

Możemy ustalić kolejne spotkanie, jest szansa, że w liczniejszym gronie smile

-------------
"Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa

"Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą"
Obserwuj wątek
    • 0joanna123 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 02.09.12, 21:38
      Ja jestem chętna smile
      • steppenwolf37 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 02.09.12, 21:45
        i ja we wtorek lub w czwartek.
        • babag Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 02.09.12, 22:14
          No dziewczyny, środek tygodnia u mnie odpadasad
          • kobieta-000 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 02.09.12, 22:23
            U mnie też raczej środek tygodnia odpada.
            Piątkowe spotkania najlepiej nam wychodzą i jest większy luz bo weekend się wtedy już zaczyna..
            • ewela1_1 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 02.09.12, 22:29
              U mnie również "środek" odpada...
        • 0joanna123 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 03.09.12, 08:17
          Też wolałabym piątek, bo jest szansa że m. zabierze małą na weekend. Ale godzinkę mogłabym jakoś wykombinować w tygodniu smile
          Steppenwolf, jak się ogarnę jak ta poczta działa, to napiszę do Ciebie smile
          • steppenwolf37 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 03.09.12, 10:41
            ja załozyłam wczoraj konto na gazecie, więc pisz śmiało. ja w piątki srednio mogę, ale jak trzeba, to się postaram.
            • 0joanna123 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 03.09.12, 13:05
              ja konto też założyłam wczoraj, ale muszę je ogarnąć, bo wczoraj nie widziałam tam miejsca na wiadomości hahahah Ale ćwok jestem smile
              Dzisiaj poproszę córkę, to "obaka" co i jak smile
    • heksa_2 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 03.09.12, 12:56
      Mogę dopiero po 14 września. W tygodniu niestety nie, bo zaczynam zajęcia popołudniowe. W piątek mogę.
      • kobieta-000 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 03.09.12, 22:45
        No jesteś heksa..
        wiem, wiem, że w piątki możesz. Jak ja, ewela, babag..
        Już się nie mogę doczekać naszego kolejnego spotkania..
    • heksa_2 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 15.09.12, 12:55
      Piątek 28 o 18?
      • kobieta-000 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 15.09.12, 14:20
        Mnie pasuje.
        Chociaż jak wyżej pisałam wolałabym po kolejnej ( 9 ) mojej sprawie rozwodowej, która jest w dniu 03.10..
        Ale może to dobrze że wcześniej..poradzicie coś, podtrzymacie na duchu i tak ogólnie będzie mi pewnie lepiej.
      • 0joanna123 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 15.09.12, 14:32
        hej! Ja pogadam z teściową, czy mogę przywieźć jej małą. Jak nie będzie problemu (ma remont) to ja bardzo chętnie smile
        • heksa_2 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 15.09.12, 16:23
          Zapraszamy!
          • ewela1_1 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 15.09.12, 19:47

Mnie też pasujesmile.

Joanna, masz byćsmile
            -------------
            "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa

• kobieta-000 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice-28.09, g.18 15.09.12, 19:58
              Dziewczyny, która jeszcze?? Wpisujcie się na listę.
              Czyli zaklepujemy termin 28.09, g. 18.00, Gaudi, ul. Wawelska, Katowice.? TAAAAAKKKK?
              • ewela1_1 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice-28.09, g.18 15.09.12, 21:19
                Ja- tak smile
                -------------

• kobieta-000 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice-28.09, g.18 15.09.12, 21:40
                  Ewela, czy tak jak poprzednim razem pojedziemy razem jednym samochodem? To ekonomiczniejsze, łatwiej zaparkować, a i porozmawiać możemy podczas jazdy
                  Możemy teraz moim jeśli chcesz napić się piwka lub winka..
                  • ewela1_1 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice-28.09, g.18 15.09.12, 21:53
                    Mogę przyjechać po Ciebie, tak jak ostatnio smile. Ja się napiję kawki, albo tradycyjnie gorącej czekolady smile
                    -------------

• kobieta-000 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice-28.09, g.18 15.09.12, 22:03
                      Fajnie. Dziękuję. Czyli tak jak ostatnio: g. 17.40 pod moim domem.
                      • ewela1_1 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice-28.09, g.18 15.09.12, 22:16
                        Ok wink
                        -------------

• 0joanna123 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice-28.09, g.18 24.09.12, 07:46
                Hej Dziewczynki! smile
                Już za 4 dni się widzimy smile
                Nie mogę się doczekać smile
                Do zobaczenia w piątek!
            • 0joanna123 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 17.09.12, 19:15
              Dziewczyny! Załatwiłam opiekę do małej smile
              Będę w piątek w Gaudim. Dajcie znać, może na wiadomość prywatną jak mam Was znaleźć w tłumie smile
              Nie mogę się już doczekać. Chciałabym, żeby to było dziś, tak mnie wkur... mój prawie ex!
              Nie zrezygnujcie, proszę... już wyczaiłam gdzie ta knajpka smile
              Do zobaczenia i proszę jeszcze o potwierdzenie smile
              • heksa_2 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 17.09.12, 21:53
                My się nigdy nie wycofujemy wink
                Mam nadzieję, że Babag i Matka Boska też będą. I może ktoś jeszcze?
                • ewela1_1 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 17.09.12, 22:35

Też mam nadzieję będą smile. Joanna rozpoznasz nassmile, bo jak będziemy siedzieć w środku to tam mało miejsca jest, więc się nie zgubisz. Ew. można położyć jakąś gazetę na stoliku smile
                  -------------

• 0joanna123 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 18.09.12, 08:42
                    To połóżcie jakaś gazetkę, co bym się nie przysiadła do jakiś innych kobietek, bo się zdziwią jak zacznę opowiadać o rozwodzie hihihihihihi
                    • ewela1_1 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 18.09.12, 09:11
                      Położymysmile. Ostatnio na spotkaniu jakaś kobieta rozglądała się, najwyraźniej kogoś szukała, gdy zapytałyśmy, czy na spotkanie forumowe to "nie, nieeeeeee", ale ja juz nie jestem tego taka pewna big_grin
                      -------------

• babag Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 18.09.12, 14:16
                  Postaram się być smile. To za tydzień w piątek? Tylko napiszcie, gdzie można zaparkować najbliżej, jakiegoś GPS sobie sprawię
                  • kobieta-000 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 18.09.12, 21:56
                    Dla tych babek, które zawitają na nasze spotkanie pierwszy ( a pewnie nie ostatni ) raz położymy na stoliku Angorę. Tak zrobiłyśmy na pierwszym naszym forumowym spotkaniu.
                    Zobowiązuje się dostarczyć Angorę. A jako że przybędę razem z Ewelą i pewnie znowu będziemy jedne z pierwszych.
                    Powinny się jeszcze odezwać: kaswei, dolcevita..Dziewczyny, puk,puk.. obudzić się proszę..!smile)
                    • heksa_2 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 18.09.12, 22:45
                      A gdzie myszka? Chyba już wróciła z wakacji?
                      Babag, najlepiej zaprakować na Mickiewicza pod Skarbkiem. O 18 przeważnie nie ma problemu z miejscami.
                      • kobieta-000 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 21.09.12, 19:15
                        Dziewczyny, za równy tydzień się widzimy.
                        Już się nie mogę doczekać..
                        Liczę na Was, bo im bliżej mojej kolejnej ( 9 ! ) sprawy rozwodowej to bardziej się boję i ściska mnie w żołądku, choć sama przed sobą chcę być dzielna, że może to już będzie ostatnia sprawa. Może uda mi się ją wygrać? Im bliżej 03.10 tym mi gorzej na sercu..
                        • ewela1_1 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 21.09.12, 20:27
                          Życzę Ci, aby ta rozprawa była już rzeczywiście ostatnią i oczywiście wygranąsmile. Czuję, że tak właśnie będzie...Zapiszę sobie zaraz w komórce przypomnienie na 3.10 by mocno trzymac kciuki smile
                          -------------

• kobieta-000 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 22.09.12, 08:43
                            Dziękuję Kochana..
                            Podaję szczegóły: 03.10.2012, g. 10.00, Sąd Okręgowy Katowice..
                            A ja obiecuję że po rozprawie zadzwonię do Ciebie i powiem co i jak..
                            Wierz mi, że też bym sobie życzyła by ta sprawa była ostatnią i oczywiście wygraną..
                            Wreszcie PSYCHICZNIE uwolniłaby się od Niewiernego..
                            ps. odebrałam opinię z RODK: 12 stron, myślę, że jest minimalnie na moją korzyść.

Fajnie że się spotkamy..
                            • ewela1_1 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 22.09.12, 18:41

Zapisane smile. Porozmawiamy w piątek smile.

Ktoś jeszcze dołączy do naszego spotkania?
                              -------------

• babag Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 25.09.12, 16:49
      Dziewczyny, chyba mnie nie będzie crying
      • kobieta-000 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 25.09.12, 21:48
        Babag.. nawet o tym nie myśl. Żeby Ci nie przyszło do głowy że NAS wystawisz do wiatru.!
        Jaja sobie robisz, czy co??? smile)
        TY Kochana chcesz NAM taaakiiii numer wywinac???
        • babag Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 25.09.12, 22:19
          Nie chcę, ale mam jakieś pierońskie warsztaty! sad
          A obiecałam sobie, że tym razem posiedzę z Wami dłużej crying
          • ewela1_1 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 26.09.12, 18:23
            Szkoda... sad

Czyli we 4 będziemy.
            -------------

• kobieta-000 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 26.09.12, 20:27
              Ewela.. daj szansę innym dziewczynom. Może się zreflektują jeszcze i ogarną że mają być i już !

A myszka, a docevita, a kaswei, a matka boska???
              Bo ja już nawet nie wymieniam stałego składu, bo wiadomo że my nie nawalimy..
              • ewela1_1 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 26.09.12, 21:33
                Dajemy szansę, ale dziewczyny nic nie piszą to wyszła mi 4 smile

Dziewczyny wciąż macie szansę hihihsmile Nie zmarnujcie jej suspicious smile

-------------

• heksa_2 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 26.09.12, 23:54
                  Matka Boska będzie!
                  • 0joanna123 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 27.09.12, 07:24
                    Ja oczywiście potwierdzam swoja obecność smile
                    • ewela1_1 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 27.09.12, 14:34

Supersmile, wiec do zobaczenia jutrosmile

Kobieto, jesteśmy umówione 17:40 smile
                      -------------

• kobieta-000 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 27.09.12, 19:30
                        Ewela.. bedę czekać pod domem zwarta i gotowa o 17.40 smile)
                        Heksa.. to my piwko lub winko?
                        • heksa_2 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 28.09.12, 10:16
                          Yes!
                          • kobieta-000 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 28.09.12, 22:07
                            Dziewczyny, melduję się w domku..
                            Ewela , dzięki za bezpieczne odstawienie mnie..
                            Otwieram lodówkę.. a tam? A kuku! Czekał na mnie zimny leszek. Już go polubiłam.

Wasze zdrowie Dziewczyny, również tych których nie było..

Buziaki. Fajnie było ponownie z Wami spędzić czas.
                            Następne spotkanie ( tak jak ustaliłyśmy ) pod koniec października lub po dniu wszystkich świętych..
                            • ewela1_1 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 28.09.12, 22:27

Również się meldujęsmile. Weszłam do domku, a tam moi synkowie smacznie śpią...słodki widok smile. Mam czas dla siebie, delektuję się ciszą przy.... zielonej herbacie smile

Super było Was znowu zobaczyć i poznać nową "świeżynkę", bardzo sympatyczną dziewczynę. Joanna, postawiłyśmy Ci diagnozę- szybko dasz radę! smile

Miłego wieczorku smile

-------------

• heksa_2 obiecane blogi 29.09.12, 10:41
                                terapiaprzezpisanie.blogspot.com/
                                mojedwieglowy.blogspot.com/
                                Pozdrawiam. Miło było Was spotkać.
                              • 0joanna123 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 29.09.12, 15:28
                                Dziękuję Dziewczynki za spotkanie smile Było cudnie Was poznać. Oby Wasza diagnoza była trafna, bo na razie huśtawki nastrojów mnie wykańczają smile
                                Dziękuję za wsparcie i pomoc.
                                I przepraszam za rachunek sad Pieniążki już wysłałam smile
                                Mam nadzieję, że następnym razem też będę mogła się zjawić, i siedzę tym razem do końca.
                                Buziaczki.
                                Trzymam kciuki za OSTATNIĄ sprawę smile
                                • kobieta-000 Re: Śląsk, Zagłębie i okolice 29.09.12, 19:55
                                  Aśka, fajnie że zdecydowałaś dołączyć do NAS.
                                  Dziękuję, że trzymasz za mnie kciuki: też chcę mocno wierzyć, że ta najbliższa środa okażę zię środą niezwykle dla mnie radosną.
                                  Nie wiem jednak jak będzie, co Niewierny wymyśli, czym mnie zaskoczy, co zaserwuje, jaki ma plan.
                                  No, ale "występem" kochanki w sądzie się nie popisał przecież..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka