03.10.12, 10:25
Czy byl tu kiedys taki zjazd rozwodnikow nie tylko rejonowo? Ja bylam kiedyś, ale z innego forum- dziecięcego. Było super.

Taka impreza najlepiej całonocna.

Niech ktos zorganizuje bardziej rozgarnęty plisss smile

Co myslicie o takim pomyśle?
Obserwuj wątek
    • tricolour Były takie zjazdy... 03.10.12, 10:32
      ... i też było fajnie.

Jeśli mogę coś podpowiedzieć, to wypadałoby, by pomysłodawca sam organizował, co wymyślił, a nie obarczał innych realizacją swoich pomysłów. Żeby nie wyglądało, że tylko inni są do roboty...
      • pati790 Re: Były takie zjazdy... 03.10.12, 10:39
        Mialam na mysli bardziej to, ze ktos jest bardziej doswiadczony, biegły w tej kwestii. Oczywiscie pomogę...Ja tu jeszcze nikogo nie znam, wiec tez nie wiem czy jestem odpowiednią osoba do tego?
        • tricolour Jesteś bardzo odpowiednią osobą... 03.10.12, 10:52
          ... by zaproponować termin i knajpę. I koniec.

Reszta, czyli goście, zrobi się sama...
    • ewela1_1 Re: Zjazd 03.10.12, 11:12

Why not. Jestem za wink
      -------------
      "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa

"Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą"
      • zegnaj_kotku Re: Zjazd 03.10.12, 12:09
        słowo "zjazd" mi się zawsze kojarzyło ze stanem niedyspozycji smile

ale na "zlotach" bywałam więc czemu nie smile
      • kobieta-000 Re: Zjazd 03.10.12, 17:22
        Ja też, ja też..
        My na spotkania forumowe ( było już 6 ) zawsze skrzykujemy się raz dwa a na trzy mamy spotkanie. Nie mamy problemów z logistyką.
        Więc, do dzieła..
    • 0joanna123 Re: Zjazd 03.10.12, 17:41
      Ja też się piszę jak tylko logistycznie się ustawię.
      Z ogromną chęcią! smile
    • mola1971 Re: Zjazd 03.10.12, 22:55
      Pati, nie wiem skąd jesteś, ale może na początek zorganizuj coś lokalnego, u siebie smile
      Taki zlot ogólnopolski bardzo trudno jest zorganizować, bo ludziska muszą dojechać z daleka i sobie nocleg zapewnić, a dzieciom opiekę na czas nieobecności. Na początku wiele ludzi się deklaruje, ale jak przychodzi co do czego to się okazuje, że inne plany mają. Inaczej jest ze spotkaniami lokalnymi - wystarczy odrobina dobrej woli (podanie daty, godziny i lokalu, ewentualnie zrobienie rezerwacji) i spotkanie (mniejsze lub większe) gotowe smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka