pati790 03.10.12, 10:25 Czy byl tu kiedys taki zjazd rozwodnikow nie tylko rejonowo? Ja bylam kiedyś, ale z innego forum- dziecięcego. Było super. Taka impreza najlepiej całonocna. Niech ktos zorganizuje bardziej rozgarnęty plisss Co myslicie o takim pomyśle? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tricolour Były takie zjazdy... 03.10.12, 10:32 ... i też było fajnie. Jeśli mogę coś podpowiedzieć, to wypadałoby, by pomysłodawca sam organizował, co wymyślił, a nie obarczał innych realizacją swoich pomysłów. Żeby nie wyglądało, że tylko inni są do roboty... Odpowiedz Link
pati790 Re: Były takie zjazdy... 03.10.12, 10:39 Mialam na mysli bardziej to, ze ktos jest bardziej doswiadczony, biegły w tej kwestii. Oczywiscie pomogę...Ja tu jeszcze nikogo nie znam, wiec tez nie wiem czy jestem odpowiednią osoba do tego? Odpowiedz Link
tricolour Jesteś bardzo odpowiednią osobą... 03.10.12, 10:52 ... by zaproponować termin i knajpę. I koniec. Reszta, czyli goście, zrobi się sama... Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Zjazd 03.10.12, 11:12 Why not. Jestem za ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: Zjazd 03.10.12, 12:09 słowo "zjazd" mi się zawsze kojarzyło ze stanem niedyspozycji ale na "zlotach" bywałam więc czemu nie Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Zjazd 03.10.12, 17:22 Ja też, ja też.. My na spotkania forumowe ( było już 6 ) zawsze skrzykujemy się raz dwa a na trzy mamy spotkanie. Nie mamy problemów z logistyką. Więc, do dzieła.. Odpowiedz Link
0joanna123 Re: Zjazd 03.10.12, 17:41 Ja też się piszę jak tylko logistycznie się ustawię. Z ogromną chęcią! Odpowiedz Link
mola1971 Re: Zjazd 03.10.12, 22:55 Pati, nie wiem skąd jesteś, ale może na początek zorganizuj coś lokalnego, u siebie Taki zlot ogólnopolski bardzo trudno jest zorganizować, bo ludziska muszą dojechać z daleka i sobie nocleg zapewnić, a dzieciom opiekę na czas nieobecności. Na początku wiele ludzi się deklaruje, ale jak przychodzi co do czego to się okazuje, że inne plany mają. Inaczej jest ze spotkaniami lokalnymi - wystarczy odrobina dobrej woli (podanie daty, godziny i lokalu, ewentualnie zrobienie rezerwacji) i spotkanie (mniejsze lub większe) gotowe Odpowiedz Link