anja_pl 18.07.05, 00:06 to jest odpowiednia pora zatem ogłaszam: myję wirtualnie plecy, chętni Panowie proszę się o ustawienie w kolejce, Panie wybaczą, ale im pleców nie umyję może jakiś Pan się tym zajmie : Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_pl Re: ogłoszenie 18.07.05, 00:24 pianka, żel, mydło? rękawica, gąbka lub dłoń? mocno, delikatnie ? proszę o odpowiedź w trybie pilnym, bo woda leci Odpowiedz Link
anja_pl Re: ogłoszenie 18.07.05, 00:27 to zaczynamy proszę się rozliźnić, zamknąć oczy i jedziemy Odpowiedz Link
scriptus Re: ogłoszenie 18.07.05, 00:32 To jednak bywa wspaniale gdy mi ktoś plecy umyje, Przyjemnie dłonią i żelem Ręcznikiem pplecy nakryje Odpowiedz Link
bursztynowe Re: ogłoszenie 18.07.05, 00:19 Plecy czekają, są całe gotowe i w skowronkach... Stęskniły się juz bardzo Odpowiedz Link
scriptus Re: ogłoszenie 18.07.05, 00:49 Z radością myję plecy porządnie, nie dla hecy O góry na sam dół Wpierw jedno, potem drugie pół a kiedy już umyte mi kończyć nie chce się umyję pod pachami nad, a także pod piersiami i brzuch, a potem nogi och, widok, jaki błogi i nie wiem kiedy skończyć to mycie piękne jest i ona nie wie też no nie kończ, jeszcze, jeszcze raz jeszcze myj, no wiesz... Odpowiedz Link
scriptus Re: ogłoszenie 18.07.05, 01:13 A kiedy moja Pani Czysta już, pachnąca, cała jeszcze mokra oczy ma błyszczące i włosy rozrzucone. Usta ma rozchylone, i oddech przyspieszony, i cała, cała drży. dłonie wyciąga swe otul mnie, mój drogi ręcznika miękkim zwojem i przytul mnie tak czule Z radością i spokojem ja cała jestem Twoja Ty dobrze o tym wiesz.. Odpowiedz Link
scriptus Re: ogłoszenie 18.07.05, 01:41 Kiedy juz pokąpieli kładziemy się oboje w mięciutkiej pościeli zaśniemy ze spokojem. Żeglując nocy tonią wpłyniemy w dzionek nowy szczęśliwy i radosny jesteśmy razem wciąż. Nigdy mnie nie odtrącisz nie będziesz milczeć do mnie Ja kochać pragnę Ciebie o moją Panią dbać. A kiedy patrzeć będziesz nic niewidzącym wzrokiem wróćmy się do łazienki by umyć serca swe ;-( Odpowiedz Link
jarkoni Re: ogłoszenie 18.07.05, 17:31 czy dziś też jest planowane mycie plecków Anja? Bo ja zaraz do wanny.... Ech, że ja przeoczyłem taki wątek A Bezecny przez rok będzie sobie pluł w brodę....Hihihihih jesli ma brodę, dłuuugą Odpowiedz Link
scriptus Re: ogłoszenie 18.07.05, 19:08 Zanim się zdecydujesz, to ja zamawiam kolejkę. I zapraszam Panie, będzie z masażem DD Mycie plecków należy do moich ulubionych zajęć ;DDD Ach, kiedy to było... w realu, ostatnio ;-( Odpowiedz Link
jarkoni Re: ogłoszenie 18.07.05, 19:57 Panie jakoś mało zainteresowane czy co?? Albo pora jeszcze nie ta? Ja oczywiście jak zawsze liczę na Lady P. Szczególnie, że coś Tri nie widzę i wietrzę szansę Odpowiedz Link
scriptus Re: ogłoszenie 18.07.05, 20:24 Spokojnie, Panie jeszcze na zakupach , w wirze prac domowych, robią dzieciakom posiłek, itd. Jak już się wszystko skończy, będzie spokojny wieczór, przyjdą na masaż i mycie pleców, nic się nie bój. Odpowiedz Link
phokara Re: ogłoszenie 18.07.05, 23:25 Jarkoni, skarbie... widziales film "marzyciel"? jak nie, to lec zobaczyc. Mam wrazenie, ze grasz tam glowna role. ps. I jesli to naprawde Ty, to pisz szybko! Blyskawicznie wpadne Cie wykapac. Odpowiedz Link
anja_pl Re: ogłoszenie 19.07.05, 10:11 tak mnie zmęczyło wczorajsze mycie pleców żem całą noc w ciuchach przespała, obudziłam się o 5 i tylko scriptus był gotowy do kolejnego mycia plecków Odpowiedz Link
scriptus Re: ogłoszenie 19.07.05, 12:39 Hih, do tego Scriptus zawsze jest gotowyDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
scriptus Re: ogłoszenie 19.07.05, 13:18 ktos sie zaplatal do wirtualnej kolejki do mycia plecow, kto zostal tak obsluzony, niestety tylko wirtualnie ((((((((( Odpowiedz Link
scriptus Mycie plecow, uslugi dla ludnosci Sp. z o. o. 19.07.05, 14:45 Jestem specjalista, od mokrej roboty w zawodzie artysta, same z tym klopoty Prace swoja cenie nikt mnie nie przebije. kiedy mam zlecenie Paniom plecy myje, pieszcze pianka, zelem i woda splukuje reczniczkiem wycieram a potem masuje Robie to wspaniale zrecznie pielegnuje kremikiem nacieram aksamitna skore lecz panie zazdrosne i niezadowolone. - Aa czemu Pan lepiej umyl swoja zone??? ;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
scriptus Re: Mycie plecow, uslugi dla ludnosci Sp. z o. o. 19.07.05, 15:24 scriptus napisał: > > Jestem specjalista, > od mokrej roboty > w zawodzie artysta, > same z tym klopoty > > Prace swoja cenie > nikt mnie nie przebije. > kiedy mam zlecenie > Paniom plecy myje, > > pieszcze pianka, zelem > i woda splukuje > reczniczkiem wycieram > a potem masuje > > Robie to wspaniale > zrecznie pielegnuje > kremikiem nacieram > aksamitna skore > > lecz panie zazdrosne > i niezadowolone. > - Aa czemu Pan lepiej > umyl swoja zone??? ;DDDDDDDDDDDD > Alez, drogie Panie ja koncesje strace gdy miast mycia plecow zrobie inna prace. Odpowiedz Link
anja_pl Re: Mycie plecow, uslugi dla ludnosci Sp. z o. o. 19.07.05, 18:01 Scriptus plecy Panion myje, nogi ,brzuszek oraz szyję, takie dał nam ogłoszenie to na forum bardzo w cenie. Żel, pianka, prysznic, wanna, a tu czeka druga panna, zwija sie nasz facet prędko, uff, gąbeczka już przy pępku... Który z Panów go wspomoże, bo by umyć chętne Panie, Scriptus mocno się uwija i spać chodzi o świtaniu. Ale jakoś nie narzeka, raczej ma humorek wielki i w radości swej ogromnej poprawia czerwone szelki. Czemu szelki? Zapytacie, Wam odpowiem, choć nieśmiało, aby Mu nie spadły ... kapcie, gdy się woda je polało.))))))))))) Odpowiedz Link
scriptus Re: Mycie plecow, uslugi dla ludnosci Sp. z o. o. 19.07.05, 19:00 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Niezła reklama forumowej firmy, Ania, premia się należy z kreatywność. Odpowiedz Link
jarkoni Re: Mycie plecow, uslugi dla ludnosci Sp. z o. o. 19.07.05, 21:21 Znowu się spóźniłem na rymowane mycie plecków?? Odpowiedz Link
anja_pl Re: Mycie plecow, uslugi dla ludnosci Sp. z o. o. 19.07.05, 22:07 jak chcesz to pisz, wieczór się zbliża, i mycie plecóe tuż, tuż Odpowiedz Link
scriptus Re: Mycie plecow, uslugi dla ludnosci Sp. z o. o. 20.07.05, 00:31 Znowu się spóźniłeś, już tu tylko ja zostałem, jednak wolę, żebyś nie mył mi pleców )) Odpowiedz Link