Dodaj do ulubionych

jak mozna?

10.07.06, 11:06
na innym forum poczytalam sobie o:
jak poznac kogos?
jak mozna sie zakochac?
a moze tylko wakacyjny flirt?

wypowiadaja sie tam (chyba) bardzo mlode osoby, ale my z lekkim bagazem doswiadczen moze
mamy inne spostrzezenia. mysle, ze w okresie wakacyjnym jest to niezly temat smile szczegolnie
przydatny dla niesmialych rozwodnikow smile ich pomysl mi sie podoba. wnioski tam wyciagniete to:

punkt1:
kontakt wzrokowy

punkt2:
usmiech

co dalej?

Obserwuj wątek
    • kruszynka301 Re: jak mozna? 10.07.06, 12:19
      zawsze wolałam najpierw kontakt wirtualny (czat) i długą rozmowę, później
      ewentualne spotkanie.

W realu natomiast po kontakcie wzrokowym i uśmiechu zazwyczaj następował potok
      słów, podczas którego myślałam jedynie o odwrociewink.

• screen Re: jak mozna? 10.07.06, 12:19
      Ja wczoraj w sumie nieświadomi zastosowałam zderzenie materacyków na wodzie.
      Chyba zwróciłam uwagę na... mój materacwink))
      Sprawdzę to nastepnym razem, bo byłam zmuszona zrobić sobie przerwę w
      wylegiwaniu się nad wodąsad
      • gotyma Re: jak mozna? 10.07.06, 18:19
        wodna wersja podrywu?

mozna by tak udac, ze np. w plywaniem nie jest najlepiej i byc uratowanym z toni i potem usta,
        usta...
        tak tylko wtedy zachodzi niebezpieczenstwo, ze uratuje nas ktos inny, a nasz upatrzony
        ratownik nie podola wyzwaniu smile
        • screen Re: jak mozna? 10.07.06, 20:44
          Hehe... jest jeden mały problem. Ja nie musze udawać, że nie umiem pływać, więc
          aż tak się nie poświęcę a skoro on tez pływa na materacu nie mam podstaw aby
          ufać, że on jest w tym dobrywink
          • gotyma Re: jak mozna? 10.07.06, 22:25
            no wlasnie, pogoda mnie wykonczyla i pojechalam z cora na basen, bylo bardzo milo smile

dodatkowo cwiczylam ow kontakt wzrokowy...
            bo niestety umiem plywac :p
            • screen Re: jak mozna? 10.07.06, 22:28
              I jak??? Działa???wink)
              • gotyma Re: jak mozna? 10.07.06, 22:30
                coz... jak bylam zanurzona po szyje dzialalo, jak sie wynurzylam bylo nieco ... slabiej
                big_grin
                • screen Re: jak mozna? 10.07.06, 22:31
                  Hihismile
                  • screen Re: jak mozna? 10.07.06, 22:31
                    u mnie jest tak dopóki nie zdejmę okularówwink) Zmarszczki mimiczne mnie
                    zdradzająwink
                    • gotyma Re: jak mozna? 10.07.06, 22:33
                      uuu trzeba znalesc na to jakis sposob, ponoc oklady z ogorka pomagaja, albo nie mimikowac!
                      • screen Re: jak mozna? 10.07.06, 22:33
                        No to musiałabym się nie usmiechać;-(
                        • screen Re: jak mozna? 10.07.06, 22:35
                          chciałam tylko zaznaczyć, że przestaje działać w wypadku 22-25 latkówwink
                          Z tymi starszymi wyglądem mogę pooszukiwaćwink
                          Ale cóż... po jakimś czasie prawda i tak wyjdzie na jaw;-(
                          • gotyma Re: jak mozna? 10.07.06, 22:40
                            jak przezyje szok to i wiecej da rade smile
                          • screen Re: jak mozna? 10.07.06, 22:40
                            Czy nikt nie ma innych sposobów???????
                            • gotyma Re: jak mozna? 10.07.06, 22:43
                              na 20-25 latkow? dziewczyno chyba nie chcesz bawic sie w matkowanie!
                              • screen Re: jak mozna? 10.07.06, 22:51
                                EEE nie ale to miło jak udaje sie zrobic wrażenie wzrokowe na takich
                                młodzieńcachsmile
                                • gotyma Re: jak mozna? 10.07.06, 22:56
                                  fakt
                                  • screen Re: jak mozna? 10.07.06, 23:03
                                    smile
                                  • scriptus Re: jak mozna? 10.07.06, 23:07
                                    Eee tam, kochane Panie, macie strasznie dużo kompleksów, a to jakaś zmarszczka
                                    mimiczna, czy jakaś tam inna, Wam przeszkadza, a to po szyję w wodzie chcecie
                                    siedzieć, jak by na facetów najbardziej nie działało także to co pod lustrem
                                    wody się skrywa....
                                    A tu, dla facetów po dwudziestce piątce, (niech będzie trzydziestce)
                                    najważniejszy jest blask waszych oczu w połączeniu z pięknym uśmiechem,
                                    nieważnie, ile to tych zmarszczek mimicznych powoduje, szczerość i otwartość i
                                    takie coś, co jest trudne do zdefiniowania, ale większość z Was to ma smile, nawet
                                    była o tym kiedyś taka bardzo stara piosenka:

Wy jesteście mocni, silni - my słaba płeć,
                                    Lecz my mamy coś, co byście wy chcieli mieć,
                                    Co jest warta wasza siła,wasza pięść i twarda dłoń?
                                    My kobiety choć słabiutkie mamy na was jedną broń!

Sex appeal to nasza broń kobieca,
                                    Sex appeal to coś co was podnieca,
                                    Wdzięk, styl, czar, szyk, tym was zdobywamy w mig.

Jeden znak, a już nie wiecie sami
                                    Co i jak, wzdychacie godzinami:
                                    Ech! Uch! Och! Ach! Słychać wciąż po całych dniach.

Jeden uśmiech, jedna minka, już każdy z was
                                    Najtwardszy głaz - od razu grzeczny jest, serdeczny jest dla każdej z nas.
                                    Słaba płeć, a jednak jest mocniejsza,
                                    Słaba płeć, a jednak najsilniejsza,
                                    Wdzięk, szyk, czar, styl, nasza broń to sex appeal!

Perły, futra nie są ważne, bo słaba płeć
                                    Zamiast pereł, aut i skarbów wdzięk musi mieć,
                                    Miły uśmiech, zgrabne nóżki, mały nos i ładne brwi,
                                    To ważniejsze niż bogactwa, bo w tym wszystkim właśnie tkwi:

Sex appeal...
                                    ...nasza broń to sex appeal!
                                    • gotyma Re: jak mozna? 10.07.06, 23:09
                                      oto wyczerpujaca odpowiedz osobnika plci meskiej!!!

jestem zachwycona!
                                      big_grin
                                      • screen Re: jak mozna? 10.07.06, 23:23
                                        Ja tez jestem pod wrażeniem!smile
                                        Scriptusie przywracasz mi wiarę w.... facetówwink
                                        • gotyma kazde info jest cenne 11.07.06, 08:46
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24818&w=45013560
                                          • screen Re: kazde info jest cenne 11.07.06, 08:49
                                            Hahah... różowe ubraniasmile))
                                            A ja mam koleżankę, która po rozwodzie oszalała na punkcie różowego i miała
                                            mnóstwo adoratorów. No... tak przynajmniej twierdziławink)
                                        • ladyhawke12 Kruszynka 11.07.06, 08:49
                                          Kruszynka obiecuje na nstepnym spotkaniu, nie bede tyle gadac,pewnie dlatego tak
                                          szybko ucieklas buuu.
                                          • kruszynka301 Re: Kruszynka 11.07.06, 09:06
                                            Lady, następnym razem wyprawiam moją połówkę na rzutki z kolegą do pubu na Jana
                                            (już o tym wie), a my możemy swobodnie rozmawiać do ranawink.

W czwartek o mało mu się nie dostało, bo już na autostradzie poinformował mnie,
                                            że w sumie to znajomy chciał mu dać bilety na mecz Wisła-Celtic na stadion, ale
                                            mu się nie chciałowink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka