brzoza75 02.02.07, 08:47 pamiętacie nasze wcześniejsze kawowe poranne spotkania? Zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata407 Re: Kawa... 02.02.07, 08:57 A herbatka malinowa z cytryną i miodem może być?? Wróciłam właśnie "z miasta" i zimno mi jakoś i coś po kościach chodzi... Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
13monique_n Re: Kawa... 02.02.07, 09:04 to ja też kawę, zwłaszcza, że z "moją dziewczyną" jeszcze nie piłam Brzózko, jak samopoczucie? Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Kawa... 02.02.07, 09:07 to ja też kawę, zwłaszcza, że z "moją dziewczyną" jeszcze nie piłam my jeszcze nie ten tego ten? acha w takim razie najazd się odbedzie może ? dobrze Odpowiedz Link
joasia69 Re: Kawa... 02.02.07, 09:17 chętnie druga kawę wypiję a tak na marginesie, to miaysmy tą kawę wypić w realu jak dzieciątka mile czas spędzają na zimowisku. Jutro wracają i znowu zaczną się problemy z ustawieniem dziadka do ich pilnowania Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Kawa... 02.02.07, 09:21 hmm to dziwne bo własnie się zastanawiałam dlaczego Ty jedyna nie odpowiedziałas na maila... Odpowiedz Link
joasia69 Re: Kawa... 02.02.07, 09:36 te cholerne @ czasami nie docieraja! nie mam pojęcia dlaczego Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Kawa... 02.02.07, 10:15 brzoza75 napisała: > to ja też kawę, zwłaszcza, że z "moją dziewczyną" jeszcze nie piłam Co to za jakaś epidemia "moich dziewczyn". Zupełnie niezdrowe relacje się tworzą. Zazdrośnik Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Kawa... 02.02.07, 10:17 nie no wypraszam sobie aby życie mialo .... zazdrośnik wygladasz na 20 fakt Odpowiedz Link
phimamdosc Re: Kawa... 02.02.07, 10:26 stanowczo zgadzam się z Brzozą, czemu wyraz na sylwestrze ostatnim dałam. coby gołosłowną nie być. Brzoza, murem i biustem za Tobą jakem dziewczyna! Odpowiedz Link
13monique_n Re: Kawa... 02.02.07, 10:52 bursztynowe napisał: > brzoza75 napisała: > > > to ja też kawę, zwłaszcza, że z "moją dziewczyną" jeszcze nie piłam > Co to za jakaś epidemia "moich dziewczyn". Zupełnie niezdrowe relacje się > tworzą. Bursztynowe, mysmy były "moje" dziewczyny zanim Ty, Zazdrośniku, wróciłeś na forum ))) Brzózka, pocieszymy go? > Zazdrośnik Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Kawa... 02.02.07, 10:58 Brzózka, pocieszymy go? tak , zaczynam głaskanie po główce , a masz Odpowiedz Link
13monique_n Re: Kawa... 02.02.07, 11:05 to ja zaraz poklepię krzepiąco. I możemy się do niego uśmiechnąć, co? Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Kawa... 02.02.07, 11:15 myślę ze tak ..... usmiech numer 5 bęzie odpowiedni? Odpowiedz Link
13monique_n Re: Kawa... 02.02.07, 11:56 bursztynowe napisał: > Boszzzz uciekać............. Płochliwy jesteś??? (hi hi hi <złośliwy chichocik> Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Kawa... 02.02.07, 15:09 Sie nie czepiaj, mogło byc gorzej niz tylko mono. Na przykład homo. A same wiecie jacy okropni są faceci... Odpowiedz Link
13monique_n Re: Kawa... 02.02.07, 15:27 bursztynowe napisał: > Sie nie czepiaj, mogło byc gorzej niz tylko mono. Na przykład homo. Fcale nie ! >A same wiecie jacy okropni są faceci... Ależ skąd!!! Faceci są cudowni. najlepiej, kiedy jest "ich" jeden, ten właściwy, ofc > > Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Kawa... 02.02.07, 15:39 Ty siedź cicho bo Cię zlinczują... Boszzz... już idzie patrol... aaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
13monique_n Re: Kawa... 02.02.07, 15:48 bursztynowe napisał: > Ty siedź cicho bo Cię zlinczują... Bo co mi zrobią??? Hehhe... i jeszcze - ja? cicho??? Never > > Boszzz... już idzie patrol... aaaaaaaaaaaa "Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy " - taaaaaaaa, jasne. Ale ja jestem FH, podobnie jak moja siostra karmiczna Pho i "moja dziewczyna" Brzoza. Odpowiedz Link
grzanka23 A ja za 15 min.musze gnac do pracy. 02.02.07, 16:51 Ale za to wypije super lavazze z expresu cisnieniowego. Odpowiedz Link
phimamdosc Re: Kawa... 02.02.07, 09:39 zaproszenie dostałam i teraz muszę pić... kawoholik... ech nie wypada inaczej ech życie człowieka poczciwego ech jeszcze jeeeeeeednaaaaa kaaaawaaaaa dziiiiisiiiiaaaaaj..... ech Brzoza, specjalnie mi to robisz, co? żebym zawału dostała ech koleżanka ech phi! ech ))) Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Kawa... 02.02.07, 09:49 Dołączam z druga kawą, i ciasteczkiem piernikowe serduszko aż zał jeść, jakis smuteczki mnie dziś dopadły. nie wiem czemu słonko świeci a mnie jest tak cos ciemno w sercu. Odpowiedz Link
phimamdosc Phi dzierży latarnię w dłoni... 02.02.07, 09:59 ..nie po to rzecz jasna, żeby już nigdzie chodzić nie trza było )) jeno po to, żeby smuty Wasze rozświetlać i ciemności rozjaśniać bo tak. o. .... dżizas... ale im powiedziałam! ach. ech. och. Odpowiedz Link
brzoza75 światełko 02.02.07, 10:07 Phi kto zaczął ? ja się pytam kto ? tak? no... straszyć ludzi nie ładnie ! zawału bądź zapaści nie dostaniesz za młodaś , nie poparz paluszków i jak będziesz jechać to paluszki trzymaj na kolankach,pls. Lady, nie smuć się no już , no! Odpowiedz Link
phimamdosc Re: światełko 02.02.07, 10:24 > zawału bądź zapaści nie dostaniesz za młodaś , a widzisz, a widzisz, jaki zonk ex mnie niemal doprowadził i niestety nie do tego, do czego bym miała ochotę aktualnie paluszki na kolankach. hm. hm. pohmykam sobie i udam, że nie rozumiem, o co chodzi nigdy w życiu nie miałam do czynienia z instalacjami tymi no.. wodoniosącymi, bo tam zdaje się kolanka jakieś.. hm.. a paluszki.. nie mogę paluszków, odchudzam się, są kaloryczne masakrycznie.. ale o co chodzi tak w ogóle, bo ręce dziwnie rozbiegane mam dzisiaj i kompletnie nie słuchają Lady, czy muzyka w lokalu krokodylim jest taneczna czy wprostnaprzeciwpołożnie? i czy jest gdzieś bilard, bo myśmy z Miśkiem chcieliśmy żeśmy w tem Krakowie trochę w ten.. no.. ekhem.. i buziak w czółko, nie smutać się za dużo kawy, stanowczo za duzo.. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: światełko 02.02.07, 10:37 nie wkładaj broń boże bo uściskać będę je musiała w całości ! eksy nas doprowadziły do stanów eksatycznych niemalże ale nie ma tego złego Odpowiedz Link
ladyhawke12 Brzózka 02.02.07, 10:26 No cos mie naszło pewnie te stany niskie Żuławy, z watku spotaniowego Krakowskiego, musi jutro duuużo piweczka się piweczka napiję. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Brzózka 02.02.07, 10:39 > ego, musi jutro duuużo piweczka się piweczka napiję. dużo i wyskakaj się ! Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Brzózka 02.02.07, 10:49 jasne brzozka mam nadzieje ze tak jak w kryjowce ostanio. Jak tylko babskie sprawy mi na to pozwola, bo z tym bywa roznie. Odpowiedz Link
betuana Re: Brzózka 02.02.07, 11:03 Lady, Żuławy chwilowo zajęte, a jako jednostka egoistycznie aspołeczna nie życzę sobie tam towarzystwa Proszę natychmiast udać się w Tatry, najlepiej Wysokie Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Brzózka 02.02.07, 11:07 Na tatry i to wysokie nie mam sily niestety. ide sobie gdzie indziej buu, "nie czuje palcow, gdzie sa moje palce, niech mnie ktos przytuli" - uwielbiam ten tekst osła z Shreka. Odpowiedz Link
betuana Re: Brzózka 02.02.07, 12:12 A Bieszczady? Lub chociaż jakaś wyżyna? Też uwielbiam ten tekst i przytulam najmocniej jak mogę (tak żeby przytulanego nie zgnieść przypadkiem) Odpowiedz Link
julka1800 Re: Kawa... 02.02.07, 11:17 Brzoza ja protestuje!, dlaczego Wy nie pracujecie w pracy ? ))))))))) ja sie odkopać nie moge Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Kawa... 02.02.07, 11:18 no wiesz ja chora jestem , mam prawo tak? no...:p choć Lady ja Cie przytulę bo krzycza od rana... > Brzoza ja protestuje!, dlaczego Wy nie pracujecie w pracy ? > ))))))))) > > ja sie odkopać nie moge Odpowiedz Link
julka1800 Re: Kawa... 02.02.07, 11:20 ajćććććććć chora jestes w pracy? no to masz prawo PP )) ja sie chyba rozchoruje na lenia ale dzis wieczorem Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Kawa... 02.02.07, 11:22 julka pozyczam Ci moja łopate do odkopywania. brzozka dzieki , takie przytulanko poprawia nastroj, ide zrobic sobie trzecia kawe Odpowiedz Link
julka1800 Re: Kawa... 02.02.07, 11:59 Lady dzieki za lopate, moze masz jeszcze jakiegos górala do pomocy przy odkopywaniu ? jakis muskularny by sie przydal ))) Brzoza zdrowia zycze ) Odpowiedz Link
ladyhawke12 julka 02.02.07, 12:06 mam i to nawet kilku gorali, musze im powiedziec ze jest chetna do ogladania ich muskulow, prezacych sie przy odkopuwaniu. ech rozmarzylam sie. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Kawa... 02.02.07, 13:55 > Brzoza zdrowia zycze ) zdrowia to nalezy życzyć tym co się ze mną spotykają Odpowiedz Link
julka1800 Re: Kawa... 02.02.07, 14:02 im tez! im tez! Lady, a co do gorali, juz sie odkopalam ...sama )) Odpowiedz Link
ladyhawke12 julka 02.02.07, 14:05 a ja tu juz chłopakom powiedzialam ze jedna piekna kobitka ich potrzebuje na "gwalt" Odpowiedz Link
joasia69 Re: julka 02.02.07, 14:09 Julka! Ty nie bądź taka samodzielna. Mi tam pomoc górala z łopatą by się bardzo przydała. Niekoniecznie do odkopania mnie zza makulatury na biureczku )) Odpowiedz Link
julka1800 Re: julka 02.02.07, 14:12 hmm... hmmm... hmmm... to joasia moze Ty wezmiesz tych gorali od Lady ? pleasssseeeee )))bo gryzie mnie sumienie ) Odpowiedz Link
julka1800 Re: julka 02.02.07, 14:23 good) tylko napisz potem jak sie sprawdzili w temacie , no wiesz...odkopywania)) Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Kawa... 02.02.07, 15:18 zatem miłego weekendu i do zobaczenia i usłyszenia )) wiecie bez was ten świat nie miałby tyllu cudownych barw, pa.. Odpowiedz Link
julka1800 Re: Kawa... 02.02.07, 15:34 bez nas? mialby wiele barw, innych, i zapewniam Cie za tydzień, miesiac, kwartał, czy rok zapomnisz o forum, wtedy spotkamy sie w realu i powiem Ci : "A nie mówilam?" )))))) Odpowiedz Link
grzanka23 Re: kwa się nadawa 02.02.07, 17:02 Piwo tez dobre,nawet lepiej sie po nim spiewa. Odpowiedz Link