biedroneczka33
25.04.07, 08:27
Nie zamierzam tutaj rozwodzic sie nad tym bylo sluszne a co nie...czy to byla kwestia wypadku czy tez własna wola... Przyznam sie szczerze ze polityka interesuje sie raczej tak na biezaco wiec chcac sobie przypomniec osobe medialna (w tej chwili) weszłam na strone WIKIPEDIA-wolna encyklopedia ....i powiem szczerze ze zaskoczyło mnie to co tam ujrzałam ...jest godzina 8 rano...niecałe dwie godziny od zdarzenia a tam pisze wyraznie :
"Barbara Maria Blida (ur. 3 grudnia 1949; zm. 25 kwietnia 2007 w Siemianowicach Śląskich) - polski polityk.
Ukończyła studia na Wydziale Inżynierii Sanitarnej Politechniki Śląskiej w Gliwicach w 1976. W latach 1989-2005 poseł na Sejm. Od 1993 do 1996 była ministrem gospodarki przestrzennej i budownictwa w kolejnych gabinetach Waldemara Pawlaka, Józefa Oleksego i Włodzimierza Cimoszewicza. W 1997 była prezesem Urzędu Mieszkalnictwa i Rozwoju Miast, a od 2001 r. była prezesem zarządu J.W. Construction sp. z o.o.
W okresie 1969-1990 była członkiem PZPR, następnie (do 1999) należała do SdRP, a w latach 1999-2004 do SLD. Pod koniec IV kadencji Sejmu była posłanką niezrzeszoną.
o godzinie 8.10 pisało :
""Zmarła w wyniku postrzelenia, podczas próby zatrzymania przez ABW w jej domu w Siemianowicach Śląskich 25 kwietnia 2007 roku."
godzina 8.25..pisze juz inaczej ;
"Postrzeliła się śmiertelnie podczas próby zatrzymania przez ABW w jej domu w Siemianowicach Śląskich 25 kwietnia 2007 roku."
Źródło: Sejm Rzeczypospolitej Polskiej."
pl.wikipedia.org/wiki/Barbara_Blida
Zaskoczyło mnie to...rozumiem media :radio i telewizja ale zeby w encyklopedi odrazu pisac takie rzeczy ....przeciez tak naprawde mało co jest jeszcze wiadome ..Ale to podobno ludzie tworza historie , wiec z zaciekawieniem mozna patrzec jak w uplywie kilku chwil sie ona zmienia .