Dodaj do ulubionych

półserio :) zodiak

14.05.07, 18:13
Widzę, że ostatnio miedzy wierszami powraca temat astrologiczny. Czy naprawdę
uważacie, że znak zodiaku wiele o nas mówi?? Czy traktujecie to bardziej jako
zabawę??
Obserwuj wątek
    • z_mazur Re: półserio :) zodiak 14.05.07, 18:19
      Traktuę to serio jak zabawę. smile))))
      Jestem pierwszodekadową wagą z wszystkimi zaletami i wadami tego znaku. smile))
      • em120777 Re: półserio :) zodiak 14.05.07, 18:25
        pierwszodekadowa - to już faktycznie brzmi serio big_grin

Zapomniałam dodać, że jestem rakiem
        • z_mazur Re: półserio :) zodiak 14.05.07, 18:45
          No czytałem gdzieś, że urodzeni w pierwszej dekadzie danego znaku są najbardziej typowi, pozostałe dwie dekady już podlegają też innym wpływom.
          • em120777 Re: półserio :) zodiak 14.05.07, 23:50
            hmm - to mnie wychodzi że jestem z początku trzeciej dekady raka - czyli co mam
            naleciałości z lwa ?? wink)
            • ivone7 Re: półserio :) zodiak 14.05.07, 23:52
              dokladnie...i cos w tym jest...
    • crazyrabbit Re: półserio :) zodiak 14.05.07, 18:24
      Często pytam ludzi o znak zodiaku. Robię to często dla zabawy i chociaż nie
      wierzę w astrogię i inne czary-mary , ale ku swemu własnemu niezmiernemu
      zdziwieniu nieraz zauważyłam podobieństwo między ludźmi urodzonymi pod tymi
      samymi znakami smile)

Nie wiem czemu , ale najczęściej dotyczy to Strzelców ,Wag , Skorpionów i
      Raków smile
      Sama jestem Strzelcem i jak czytam czasem jakieś horoskopy (no odmóżdżyć się
      czasem i czytaniem Cosmo trzeba) to 80% tego co piszą , mogę odnieść do swojej
      skromnej osóbki.
      Dlatego chyba lepiej nie czytać charakterystyki mojego znaku tongue_outP
      • z_mazur Re: półserio :) zodiak 14.05.07, 18:44
        Eee tam, można czytać, ale skupiać się na zaletach. smile)))
        Po co się dołować wadami. smile))
        • crazyrabbit Re: półserio :) zodiak 14.05.07, 18:56
          To zależy co dla kogo jest wadą smile))
          Po prostu to taki "pokręcony" znak...
    • pszczolkalodz A JA NIE WIEM JAKI ZNAK JESTEM 14.05.07, 19:29
      haha bo urodzilam sie 23.10, czyli w 1 dzien skorpiona i w ostatni dzien wagi,
      wiec czytam to co jest korzystne dla mnie. Hasmile)
      • crazyrabbit Re: A JA NIE WIEM JAKI ZNAK JESTEM 14.05.07, 19:49
        Aż musiałam sprawdzić smile w 3 horoskopach wychodzi na to , że jednak jesteś
        Waga smile Skorpion zaczyna się od 24.10.
      • kami33 Re: A JA NIE WIEM JAKI ZNAK JESTEM 15.05.07, 12:48
        witam serdecznie - tak sobie czasem podczytuję to forum ale dzisiaj nie mogłam
        się oprzeć - bo ja mam ten sam problem - urodziłam się tego samego dnia smile
        Ciekawe czy występuje jakieś podobieństwo
    • nangaparbat3 Re: półserio :) zodiak 14.05.07, 20:20
      Pokazałam kiedyś jeszcze-wtedy-mezowi charakterystyke zony typowej dla mego
      znaku. Był w szoku i stwierdził, ze zgadza sie co do joty - a potem pekł ze
      smiechu.
    • tricolour W "Charakterach" był fajny artykuł... 14.05.07, 20:30
      ... o znakach zodiaku i sposobach ich opisywania. Przytoczono eksperyment
      (oczywiście amerykański, bo oni wszystko mierzą, ważą i badają) w którym
      sporządzono dla każdego znaku stosowny komentarz i to, co sie przy tych znakach
      zwyczajowo pisze...

Rozdano kartki ludziom i kazano określić, czy opisy pasują do ich cech - bo
      najpierw rozdano kartki zgodnie ze znakami ludzi. Oczywiście pasowało. Potem
      ludzie wymienili sie kartkami i znów pisali, w jakiej części nowy opis pasuje
      do ich cech charakteru. Pasowało.
      Potem znów zamieniono... i tak dalej... ale nagle badani zaczęli sie usmiechać:
      bo dla każdego znaku był ten sam zestaw cech - jota w jotę.

Tyle nalezy wierzyć.
    • ivone7 Re: półserio :) zodiak 14.05.07, 21:18
      nie traktuje tego na super serio..
      ale lubie wiedziec, kto jest spod jakiego znaku..i po prostu ze tak powiem
      wyciagam srednia..
      dlatego mam trwaly uraz do meskich skorpionow...
      jako zodiakalna panna hihi z odzysku rowniez..lubie to co da sie wytlumaczyc
      wyjasnic i zbadac..
      a tak serio, cechy panny sprawdzaja sie u mnie srednio pol na pol...podobno
      typowa nie jestem..
      • wiona11 Re: półserio :) zodiak 14.05.07, 22:26
        > dlatego mam trwaly uraz do meskich skorpionow...

Hmmm, niby to nie serio, a ja też od facetów skorpionów do końca życia będę
        uciekać, gdzie pieprz rośnie.
        Mój ex to skorpion. I mąż mojej przyjaciółki - także! I co ciekawe - faceci są
        zupełnie różni: inny temperament, inne środki wyrazu, inne postrzeganie samych
        siebie... A rdzeń dokładnie ten sam. Nadziwić się nie mogłam, jak bardzo są do
        siebie podobni. Skorpiony. Typowe skorpiony. Zranią niemal niewidocznie, a
        jakie konsekwencje!
        • pszczolkalodz jej ja tez uciekam od facetow skorpionow 14.05.07, 22:46
          chyba musi cos w tym byc. Ach nie ma co ..... meskie skorpiony akysz, akysz. A
          jesli chodzi o kobiety skorpiony to powiem ze z obserwacji jestem pelna
          uznania.. . To mowie ja, taka pomieszana hahasmile
          • wiona11 Re: jej ja tez uciekam od facetow skorpionow 14.05.07, 22:54
            > chyba musi cos w tym byc. Ach nie ma co ..... meskie skorpiony akysz, akysz

No, no! To już jesteśmy cztery. Ciekawe, jakby to wyszło tu, na forum, gdyby
            tak procentowo podsumować? Coś tak myślę, że odsetek mógłby być całkiem
            wysoki...
            Faceci - skorpiony przecz!
            • menab Re: jej ja tez uciekam od facetow skorpionow 15.05.07, 08:24
              Podpisuję się obiema rękoma.Skorpiony precz!
          • z_mazur Re: jej ja tez uciekam od facetow skorpionow 14.05.07, 23:01
            Hmmm, skorpionice ... najbardziej namiętne i temperamentne kochanki. Ciekawe ciekawe. wink
            • wiona11 Re: jej ja tez uciekam od facetow skorpionow 14.05.07, 23:03
              Faceci skorpiony to też namiętni kochankowie na ogół... I już! Życie nie składa
              się jednak z samego łóżka i innych przydatnych do seksu miejsc.
              Skorpion powiedziałby - szkoda!
            • em120777 Re: jej ja tez uciekam od facetow skorpionow 14.05.07, 23:06
              no proszę, proszę cóż za wiedza ...
              A panowie to którzy najbardziej temperamentni??
              • z_mazur Re: jej ja tez uciekam od facetow skorpionow 14.05.07, 23:11
                Skorpiony i Byki no może jeszcze Barany, ale to raczej tylko zdobywcy.

Ale to oczywiście absolutnie nie serio. smile))
                • em120777 Re: jej ja tez uciekam od facetow skorpionow 14.05.07, 23:13
                  wink no ale dobrze jednak wiedzieć ...
                  • grzanka23 Re: jej ja tez uciekam od facetow skorpionow 14.05.07, 23:20
                    Ja tez nie wierze w horoskopy,ale jestem koziorozec.
                    • em120777 No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:02
                      "Istnieje pogląd, że typowy Rak przypomina swoją twarzą Księżyc - tak jak się
                      go rysuje na obrazkach, więc albo jest okrągłolicy niby Księżyc w pełni, albo
                      ma twarz niemal wklęsłą z nosem, który wygląda, jakby był osobno doklejony,
                      czyli ktoś taki przypomina z profilu sierp Księżyca na nowiu. (Taki właśnie
                      profil ma Meryl Streep, najsłynniejsza gwiazda filmowa urodzona w Raku.) Oczy
                      Raków są zwykle lekko wypukłe i przez to przywodzą na myśl oczy raków-
                      zwierzątek umieszczone na wystających szypułkach. Mają też Raki krzaczaste
                      brwi, spod których zerkają, ale nie wygląda to groźnie, lecz tak, jakby się
                      chowały za firanką. (Takie brwi ma wielki polski Rak, Czesław Miłosz.)
                      • em120777 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:07
                        a tutaj konkretnie o dniach jest horoskop-urodzinowy.pl
                        • ivone7 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:11
                          hihi i co do Ciebie pasuje...krzaczaste brwi, czy charakterystyczny profil...?
                          • em120777 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:13
                            jak sobie wyobrażę siebie z krzaczastymi brwiami - to pękam ze śmiechu
                            hahahahahhaha
                            • ivone7 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:17
                              hihi rozumiem, ze subtelnie dajesz nam do zrozumienia ze mamy do czynienia z
                              druga Meryl Streep?
                              • em120777 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:24
                                no bo ja wiem ... trzeba mnie zobaczyć, moze Królik lub rafanetka coś powiedza
                                bo mnie widziały na kręglach smile)
                                a takie rewelacje o sobie to można tu wyczytać wink www.taraka.pl/ - no
                                cześć zdecydowanie prawdziwa

ale mi się dzis wieczór magii zrobił smile

• ivone7 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:30
                                  a to ani piatek..ani andrzejki co to bedzie w takie magiczne dni..niedlugo
                                  bedzie sw jana moze panny z odzysku z kazdego znaku zodiaku pojda wspolnie
                                  wianki na wode puszczac?? hihi
                                  • em120777 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:30
                                    oo chętnie chetnie smilea ty z breslau??
                                    • ivone7 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:33
                                      hihi nie, ja z lodzi...ale przeciez dla chcacego nic trudnego..aaa i jeszcze
                                      bylo nie ma rzeczy niemozliwych..
                                      lodz to nie koniec swiata...zapraszamy w sobote ..hihi..to sie
                                      przekonasz..Meryl..
                                • crazyrabbit Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:32
                                  Stanowczo NIE masz krzaczastych brwi big_grinDD
                                  Ale się usmiałam..
                                  • em120777 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:36
                                    nie no Meryl to ja tez nie jestem

kiedys bylam chyba księżycem .... a teraz to chyba znak zodiaku powinnam
                                    zmienić hihihi

• ivone7 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:40
                                      hihi wiesz z tym moze byc trudno...lepiej ze tak powiem dopasowac sie do znaku,
                                      zeby pasowac zew..a ksiezyc ma 4 fazy...mysle, ze akurat jest uniwersalny..
                                      • em120777 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:41
                                        racja racja - nie pomyślałam - ja to chyab w fazie zdecydowanego ubywania
                                        ksieżyca jestem ...
                                        • crazyrabbit Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:44
                                          Hehe , pewnie tak smile
                                          Poza tym trzeba jeszcze patrzeć , w jakim ... kufa... trascendencie (czy jakoś
                                          tak) się człowiek urodził.
                                          Ja to chyba Strzelec w tra...as..coś tam... Barana.
                                          • em120777 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:46
                                            nie no jakie zorientowane to towarzystwo

Króliku postaw mi horoskop smile moze sie czegoś o sobie dowiem ...
                                            • crazyrabbit Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 01:08
                                              Buchacha! Czy ja wyglądam na kogoś kto stawia horoskopy? Stawiać to ja czasem i
                                              stawiam , ale przeważnie napoje z pewną zawartością alkoholu etylowego ,
                                              względnie coś o czym nie napiszę bo admin ciachnie big_grinDDD
                                          • ivone7 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:47
                                            a tego niestety nie wiem w jakim ja..nawet nie wiem czy powinnam brwi
                                            zapuscic\zgolic musze doczytac w spokoju..dopasowac image do znaku zodiaku z
                                            uwzglednieniem tego....jak to bylo..transe..cos tam..
                                            • em120777 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:49
                                              poczytaj co powinnaś zrobić www.taraka.pl/
                                              smile)
                                              • ivone7 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:51
                                                poczytam ale dopiero rano, oczka mi sie juz kleja a od rana niestety w kierat..
                                                dobranoc..czary mary, pchly na noc..
                                                • em120777 Re: No to sobie poczytałam o raczku :DDDD 15.05.07, 00:52
                                                  dobranoc - magicznych snów wink
                                                • pszczolkalodz IVONE!! 15.05.07, 00:53
                                                  Do wyra, spac!.... buziak juz wtorkowybig_grin
                    • sonrisa3 Re: jej ja tez uciekam od facetow skorpionow 15.05.07, 00:54
                      grzanka, ja też jestem koziorożcemsmile
                      • menab Re: jej ja tez uciekam od facetow skorpionow 15.05.07, 08:21
                        Ja też jestem koziorożcema, a mój ex jest skorpionem.Na szczęście już ex.
    • a.b1 Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 10:31
      niestey traktuje serio, jestem Wagą i to co można wyczytać w horoskopach
      opisowych w 98% piszą o mnie....natomist nigdy nie popełnie błędu i nie będę
      spotykać się z facetem Pannną, wogóle unikam ludzi z tego znaku zodiaku bo w
      moim odczuciu są dla mnie nie życiowi
      • ivone7 Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 10:51
        hihi co znaczy nie zyciowi??
        • z_mazur Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 10:54
          ivone7 napisała:

> hihi co znaczy nie zyciowi??

No tacy poukładani "od tąd, do tąd", no jak tak można... smile)))
      • z_mazur Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 10:52
        Tiaaaa, też czytałem, że panny i koziorożce to dla mnie jako wagi kiepski
        wybór. smile)))

Za dużo w nich praktyczności i racjonalizmu. smile)))
        Dla nich podobno nie do zaakceptowania byłby mój idealistyczno romantyczny
        ogląd świata. big_grin
        Nie wiem jak panny (nie kojarzę teraz żadnej w moim otoczeniu), ale parę
        koziorożców znam i jakoś się z nimi dogaduję. smile))
        Chociaż fakt, że są to twardo stąpający po ziemi racjonaliści.
        • a.b1 Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 11:14
          tia, Panny to jak dla mnie zbyt poukładane, racjonaliści, zero
          spontanicznośći... pamiętam, ze kiedyś przez moje roztrzepanie wsadziłam sól do
          lodówki doprowadziło to mojego eksa (panna) do szału, również bał się
          wprowadzenia gwatownych zmian w np wcześniej zaplanowany wyjazd
          • ivone7 Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 12:01
            no zmian to ja tez sie boje i mam z tego powodu wielki stres, przywiazuje sie
            do ludzi, miejsc i nawet przedmiotow..spontaniczna jestem, roztrzepana
            tez..hihi..
        • ivone7 Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 11:15
          no wiec wlasnie..to podobno wada panienek ze zbyt mocno stapaja po ziemi..ze
          staraja sie przewidziec za i przeciw i konsekwencje czynow..wiec chyba jest to
          zyciowa postawa..
          natomiast co do romantycznej duszy i idealizmu...to panny takie sa..i czasami
          wlasnie to innym przeszkadza..
        • kasiar74 Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 12:30
          ja jestem zodiakalną pannąsmile)
          • z_mazur Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 12:37
            No to czyli jest jakaś Panna w moim otoczeniu i nawet się z nią dogaduję. smile))
            • ivone7 Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 13:05
              no ja tez jestem panna hihi..
              • kasiar74 Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 13:10
                no ivone to kolejny powód do spotkaniasmile
                • ivone7 Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 16:31
                  zeby tylko do spotkania....wink
            • kasiar74 Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 13:09
              no ja powiem Ci że to wrecz zadzwiające że się dogadujemywink)) biorąc pod uwagę
              te znaki zodiaku
        • julka1800 Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 12:45
          "Tiaaaa, też czytałem, że panny i koziorożce to dla mnie jako wagi kiepski
          wybór. smile)))

Za dużo w nich praktyczności i racjonalizmu. smile)))
          Dla nich podobno nie do zaakceptowania byłby mój idealistyczno romantyczny
          ogląd świata. big_grin
          Nie wiem jak panny (nie kojarzę teraz żadnej w moim otoczeniu), ale parę
          koziorożców znam i jakoś się z nimi dogaduję. smile))
          Chociaż fakt, że są to twardo stąpający po ziemi racjonaliści."

Prawda, praktyczność i racjonalizm na miejscu 1, ale bez przesady z tej
          praktyki nie ubierają sie w worki płocienne, gdy ida na kolacje ...z
          deserem smile))
        • crazyrabbit Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 16:28
          Ciekawe.... Waga to dobry znak dla Strzelca.... ciekawe smile))
        • sonrisa3 Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 22:43
          > Tiaaaa, też czytałem, że panny i koziorożce to dla mnie jako wagi kiepski
          > wybór. smile)))Za dużo w nich praktyczności i racjonalizmu. smile)))

No to ja jestem nietypowawink Ze mnie taki dziwny twór - racjonalny, twardo
          stąpajacy po ziemi koziorożec, który jednak podejrzanie często robi duuuże HOP
          w górę i romantycznie buja sobie w obłokachsmile
          • crazyrabbit Re: półserio :) zodiak 16.05.07, 00:18
            No bo pewnie jesteś w trans...trenc... tfu.... jakiegoś innego znaku smile))
          • ivone7 Re: półserio :) zodiak 16.05.07, 00:21
            hihi no wlasnie a ze mnie taka panna..z okresowym bujaniem w oblokach
            • crazyrabbit Re: półserio :) zodiak 16.05.07, 00:30
              Taaa... a ja strzelec z PMS-owym rzucaniem piorunami. W końcu Jowisz sie
              strzelcem opiekuje , no nie?
              • ivone7 Re: półserio :) zodiak 16.05.07, 00:37
                taa..i to strzelcem w wydaniu damskim...hihi..
    • julka1800 Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 12:58
      Skoro polserio, to opowiem wam historyjke: w mojej pierwszej pracy spotkalam
      dziewczynę-koziorożca, miala meza, tez koziorozca, opowiadala jakie w domu byly
      awantury, jakie jazdy, i jej slowa do mnie: "pamietaj jak bedziesz brala sobie
      meza, nigdy koziorozca"
      No, a ja w kilka miesiecy potem wzielam slub, z koziorozcem, no i nie wyszlo...

Jest jeszcze jedna cecha wybijajaca sie dla tego znaku: duma.
      Koziorozce to bardzo dumne istoty niezaleznie od płci
      smile
      • tricolour Inne znaki nie sa dumne? 15.05.07, 16:11
        smile)
        • julka1800 Re: Inne znaki nie sa dumne? 15.05.07, 16:39
          nie wiem, nie czytalam
          ale jesli masz ochote to polecam www.wrozki.pl smile))
    • kasiar74 Re: półserio :) zodiak 15.05.07, 13:12
      zdecydowania traktuje to jako zabawę, a z mężem zodiakalnym bykiem powinnam
      tworzyć doskonały zwiazekwink
      • em120777 a raki? 15.05.07, 14:51
        a z kim powinny dogadywać się raki ???
        Bo z mężem strzelcem niestety nie poszło ....
        • ivone7 Re: a raki? 15.05.07, 16:29
          hihi z normalnym em z normalnym..przeciez jak spotkasz fajnego goscia a w
          horoskopie napisza ...to nie dla ciebie...posluchasz?
          mysle ze omijac bedziesz strzelcow..bo to trwaly uraz, ale reszcie panow daj
          szanse..
          daj im szanse..daj im szanse..
          • em120777 Re: a raki? 15.05.07, 16:34
            no kurcze przeciez zartuje smile
            a strzelców nie będę omijała bo i po co - mój mąż to w gruncie rzeczy fajny
            facet - mimo wszytsko .....
            • z_mazur Re: a raki? 15.05.07, 16:36
              To tak jak ja z Bykami, moja była żona to w sumie fajna babka. smile
              • ivone7 Re: a raki? 15.05.07, 16:42
                hihi bardzo bym chciala to powiedziec o moim ex..ale by mi przez gardlo nie
                przeszlo..
                ale moja niechec do skorpionow nie opiera sie tylko na zdaniu o moim ex...
        • crazyrabbit Re: a raki? 15.05.07, 16:51
          Co do raków, to moja mama i moja młoda to raczki. Rzeczywiście ciężko się
          strzelcom dogadać smile)
          Ale za to ja dobrze się dogadywałam ze skorpionami , dziwne ale tak było.
          Wg horoskopu partnerzy dla pani strzelca to: waga , byk , rak i skorpion...
          Ciekawe , bo mój ex to waga... ale to wyjatek potwierdzający regułę smile)) Bo w
          sumie wagi są hmmmm.. fajne smile)
          • ivone7 Re: a raki? 15.05.07, 17:09
            crazy oczywiscie, ze jak poznalam mojego ex..przeczytalam horoskopy..
            panna+skorpion to bylam zachwycona..zwiazek trudny ( lubie wyzwania) ale wart
            tego, dostal 5 pkt na 5 mozliwych..hihi
            ale horoskop horoskopem a zycie zyciem..
            z czasem jak spotkalam inne osoby spod tego znaku, zobaczylam ze jak zauwazyla
            wiona oni rdzen maja podobny..wiec dlatego mam trwaly uraz do tego znaku..a
            poniewaz ryzykowac nie lubie, a przynajmniej nie wtedy gdy fiasko jest prawie
            pewne..skorpiony odpuszczam..z zasady..
          • sonrisa3 Re: a raki? 15.05.07, 22:50
            > Co do raków, to moja mama i moja młoda to raczki.
            To masz podobnie jak ja; Mama - lipcowy raczek, mój syn - raczek czerwcowysmile
            z synem dogaduję się dobrzewink
            Z moją nieżyjącą już niestety Mamą też miałam bardzo dobry kontakt.
            Mój były mąż to baran - dodaję, że zodiakalny bo jakoś nieco obraźliwie to
            zabrzmiałowink
            • phokara Re: a raki? 16.05.07, 10:28
              haha...
              Temat poł zartem, pół-litrem? powraca na forum, jak bumerang.
              Ale wybór znaków się zmienia.

Gdyby wszystko było 'w gwiazdach zapisane' to po prostu sielanka. Na przykład
              taki chłopak Z Mazur - waga z pierwszej dekady, to sam cud-miód dla
              pierwszodekadowego bliźniaka, hahahaha. Maks punktów w horoskopie! Normalnie
              strach się bać.

Z doświadczeń własnych, mocno subiektywnych. Koziorożec - porażka, baran - też
              porażka, tylko z opóźnionym zapłonem, wodnik (teoretycznie b. dobry dla mojego
              znaku) - długo ok i porażka, lew (mój wspaniały ex) - wielka ajlawka i rozwód.

hahahaha...

Dla bliźniaka to jeszcze nie wynaleziono dobrego znaku.
              • z_mazur Re: a raki? 16.05.07, 10:38
                phokara napisała:

> Na przykład
                > taki chłopak Z Mazur - waga z pierwszej dekady, to sam cud-miód dla
                > pierwszodekadowego bliźniaka, hahahaha. Maks punktów w horoskopie! Normalnie
                > strach się bać.

Się rozmarzyłem Pho smile
                Tylko co na to Twoja dziewczyna? smile))
                • phokara Re: a raki? 16.05.07, 10:44
                  Będzie zachwycona...

... też jest bliźniakiem!!!!! hahahaha.
                  • marie.walewska zodiaki 16.05.07, 11:16
                    przeczytalam kawalek "taraki": Co jest ich główną wadą? - Pogląd, który wyraża się zawołaniem: "moje
                    musi być na wierzchu"! To o strzelcach czyli o mnie. Po takim hasle musialam po prostu miec ostatnie
                    slowo w tym watku hehehe
                    • phokara Re: zodiaki 16.05.07, 11:20
                      To Ty Strzelczynio miej 'ostatnie' - ale słowo będę miała ja - bliźniak,
                      najbardziej rozgadany znak.
                      hahaha
                      • marie.walewska Re: zodiaki 16.05.07, 15:54
                        Ok nie bede sie upierac - przeciez ja nie Baran smile
              • misbaskerwill o rety... 16.05.07, 19:58
                phokara napisała:
                > Gdyby wszystko było 'w gwiazdach zapisane' to po prostu sielanka. Na przykład
                > taki chłopak Z Mazur - waga z pierwszej dekady, to sam cud-miód dla
                > pierwszodekadowego bliźniaka, hahahaha. Maks punktów w horoskopie! Normalnie
                > strach się bać.

Zgłasza się pierwszodekadowy bliźniak.
                A czy horoskop (choryskop) mówi, kto ma się oświadczyć w tym wypadku? Ja czy
                Z_Mazur? smile

P.S. > Dla bliźniaka to jeszcze nie wynaleziono dobrego znaku.
                Trudno się nie zgodzić. Drugi bliźniak do pary byłby najlepszy, ale to przecież
                kazirodztwowink
                • crazyrabbit Re: o rety... 16.05.07, 21:00
                  Misiek! No znowu mnie rozwaliłeś smile)))))

A może jednak zajrzymy do tego klubu z rurą w Łodzi? Hę?
                • phokara Re: o rety... 17.05.07, 13:47
                  > P.S. > Dla bliźniaka to jeszcze nie wynaleziono dobrego znaku.
                  > Trudno się nie zgodzić. Drugi bliźniak do pary byłby najlepszy, ale to
                  przecież
                  > kazirodztwowink

Sugerujesz, że tworzę z moją Crazy dziewczyną związek niepoprawny potylicznie?
                  Daj spokój. Dwa bliźniaki tworzą razem harmonijny czworokąt. Do trójkątów mam
                  jakis uraz, dlatego od razu wskoczyłam na wyższy poziom. hahaha. No, człowiek
                  musi się rozwijać. Kobieta też.

Bierz tego chłopaka Z Mazur i się w ogóle nie przejmuj fanatycznym
                  heteroseksualizmem. To są zabobony.
    • czekolada72 Re: półserio :) zodiak 16.05.07, 11:04
      Zdecydowanie polserio, ale cos w tym jest - wszystkie znane mi koziorozce mialy
      ten sam rdzen ; wszystkie znane barany - tak samo, wszystkie skorpiony - tak
      samo, wszystkie panny (znam az dwie i to w wydaniu meskim i zenskim zreszta to
      samo dot ww znaczkow) - takze.
      Zwiazek byczek (ja) + skorpion (ex) = niewypał
      Zwiazki skorpion + baran (w obie strony) = choc ze wszelkich znanych mi
      horoskopow wynika, ze nie maja szans - przetrwały do smierci
      Zwiazek 2 koziołków - tez mimo trudnosci przetrwał.
      Strzelec (on) + panna (ona) = rozwija sie nieciekawie

A jakie szanse ma taki:
      byczek (ona) + panna (on) ????
      • phokara Re: półserio :) zodiak 16.05.07, 11:17
        > A jakie szanse ma taki:
        > byczek (ona) + panna (on) ????

Horoskopowo - sielanka!
        Teraz jeszcze musisz uwierzyć w wyrocznię gwiazd, żeby się sielanka spełniła.
        Mówię Ci - wiara czyni cuda.
        • czekolada72 Re: półserio :) zodiak 16.05.07, 11:22
          No coz, jakos nie do konca wierzacą chyba jestem wink)
          • phokara Re: półserio :) zodiak 16.05.07, 11:25
            To praktykuj. Tego pannę.
        • ivone7 Re: półserio :) zodiak 16.05.07, 11:25
          pho..z ust mi to wyjelas..
          w horoskopach sielanka fakt..z malym ale..byczek musi przymknac oko na
          drobiazgowosc panny, a panna byc bardziej rozrywkowa..
          ale najwazniejsze, to po prostu wierzyc ze sie uda...
          • phokara Re: półserio :) zodiak 16.05.07, 11:28
            Pewnie, że tak. Skoro tyle lat dałam radę z lewym lwem, i była sielanka, to
            byczy byk z panną (nawet starą) też da radę.
            • ivone7 Re: półserio :) zodiak 16.05.07, 11:43
              a co dopiero panna z odzysku..hihi
    • emde74 Re: półserio :) zodiak 16.05.07, 15:00
      tak naprawdę to cholera wiesmile ale pewne cechy są widoczne. ja widzę to w
      kontekście tego z jakimi znakami dobrze mi się "współżyje"smile, a z którymi
      bardziej opornie. nigdy nie przywiązywałam do tego wielkiej wagi, ale od czasu
      moich bliskich relacji z wagami, z którymi rozumiem się w lot, zaczęłam
      bardziej zwracać na to uwagę. może to znak, może to cecha charekteru nie
      podyktowana znakiem. nie wiem. grunt, że wagi to dla mnie wspaniali ludzie.
    • zalo_76 Re: półserio :) zodiak 16.05.07, 15:24
      kiedys myslalem ze ze znakami zodiaku to jedna wielka bzdura

do czasu gdy w traumie okołorozwodowej sprawdzilem "co gwiazdy mowia" o tym
      znaku zodiaku i zdebialem, gdyz mialem wrazenie ze ktos pisał o niej,
      praktycznie wszystko sie potwierdzilo.
      od tej pory nie jestem juz pewny czy jest to zabawa, czy tez cos jest na rzeczy.
      Z.
      • misbaskerwill Re: półserio :) zodiak 16.05.07, 20:00
        > do czasu gdy w traumie okołorozwodowej sprawdzilem "co gwiazdy mowia" o tym
        > znaku zodiaku i zdebialem, gdyz mialem wrazenie ze ktos pisał o niej,
        > praktycznie wszystko sie potwierdzilo.

Taaa. Pamiętam. W tamtym numerze pisali o przepowiedni Nostradamusa o nadejściu
        Antychrysta.
        Też byłem zdumiony dokładnością opisu.

smile
        • ladyhawke12 półserio :) zodiak 17.05.07, 13:59
          Odzywam sie jako strzelec, i zgadzam się z opisem tego znaku, strzelce są szalone, lubia zmiany, artystyczne dusze,niezależne, potrafią na zabój kochac, i nienawidzieć, podobno to bardzo niebezpieczny znak dla pci tzw przeciwnej.
          • ta Re: półserio :) zodiak 17.05.07, 23:41
            www.nzs.pw.edu.pl/~bkorupcz/pub/fun/f/Horoskop%20Tyma.htm
            Wklejcie link i bawcie się dobrze . Mnie brzucho rozbolało ze śmiechu big_grin
            Ta_ strzelec
            • inus30 Re: półserio :) zodiak 17.05.07, 23:59
              tez sie ubawiłam, chociaz jako rasowa skorpionica nie stwierdzam braku w
              uzebieniu, raczej mam za duzo zebów...
              ale własnie humoru mi bylo brak wink
          • szacichosza Re: półserio :) zodiak 24.05.07, 11:02
            Odnośnie znaków zodiaku to tak szczerze powiem że dało mi to troszkę do myślenia
            ,. Kiedyś czytałam księge wróżb i tam napisane było że skorpion ( ja) z baranem
            ( wówczas moim przyszłym a teraz ex męzem) nie powinni wogóle ze sobą być , że
            się kompletnie nie zgadzają i że szkoda czasu hahaha a ja głupia nie wierzyłam w
            takie przepowiedniewink Następnym razem zanim za mąż wyjde to dla przekonania się
            czy dobrze robie książkę do ręki wezmę i biada temu znakowi które nie mnie
            pisany wink hahahahahahha a Skorpionki sa fajnie bo wiem co mówie wink niezła
            autoreklamawink Pozdrawiamsmile
        • emde74 Re: półserio :) zodiak 17.05.07, 14:01
          Misiek!!! Tak nazywać własną ex? Odsyłam do wątku religijnego celem
          nawrócenia smile))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka