Dodaj do ulubionych

Wyjazd ze Stolicy do Łodzi

15.05.07, 16:15
Propozycja wyjazdu na spotkanie łodziaków - są jeszcze 3 miejsca w samochodzie, niestety, samochód bez klimatyzacji, wysiadła. Ale za to sympatyczny kierowca, sprawdzony samochód, no i towarzystwo z górnej półki.

Paliwo składkowe, koszta powinny być groszowe, jakieś 260-280 km w obie strony, czyli pewnie ze stówę za benzynę do podziału.

Planowany wyjazd: ok. 18.00, powrót zaraz po imprezie (czyli w nocy).

Pytanie do łodziaków - czy jest jakaś szansa na odświeżenie się i przebranie na miejscu (oraz odebranie nas w jakimś miejscu, które znajdziemy)?
Obserwuj wątek
    • ivone7 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi 15.05.07, 16:20
      alez oczywiscie..i wyjade i ugoszcze..przemilych warszawiakow..bardzo, bardzo
      sie ciesze...
      • scriptus Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi 15.05.07, 17:00
        Marku, rozważałem wyjazd własnym samochodem, ale chętnie się zabiorę z Tobą, o
        ile to będzie możliwe smile
        • scriptus Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi 15.05.07, 18:12
          do kontaktu scriptus@wp.pl, gazetowy @ nie wiadomo dlaczego nie działa jak
          poewinien
    • pszczolkalodz super 15.05.07, 17:02
      marku masz @
    • a-iko Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi 15.05.07, 17:53
      Bardzo sie ciesze i zapraszamsmileMoge nawet wyjechac/podjechac w strone wylotowki
      na Warszawe-o ile dacie glos, czy zasuwac bedziecie przez Rawe czy przez Lowicz-
      i popilotowacsmile
      Pozdrawiam.
    • misbaskerwill Niepowtarzalna perspektywa... 15.05.07, 18:45

Zobaczyć OZ i umrzeć...

tongue_out

P.S. A jeszcze niedawno twierdzono, że OZ nie istniejewink
      • jarkoni Re: Niepowtarzalna perspektywa... 15.05.07, 20:13
        hłe hłe...
    • kasiar74 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi 15.05.07, 18:53
      oj tak perspektywa zobaczenia ojca założyciela jest tak kusząca że kto wie czy
      twardziele ze śląska nie przemierzą połowy kraju żeby tego zaszczytu dostąpić
      • jarkoni Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi 15.05.07, 20:15
        No nie wiem czy wyrobię do kosmetyczki i fryzjera(rki)...
        • kasiar74 najazd śląska na Łódź 15.05.07, 20:56
          arkoni to sie szykuj i rezerwuj terminy do kosmetyczki i fryzera(ki) bo
          przybywamy, trojaczki + Królik, bryke juz mamy, dobre humory też i juz się
          cieszymy
          • kasiar74 Re: najazd śląska na Łódź 15.05.07, 20:57
            wszedzie gdzie trzeba dodać "j" wink
          • crazyrabbit Re: najazd śląska na Łódź 15.05.07, 21:02
            A dzisiaj taki jeden Miś powiedział przez telefon: "Czworaczki ze Śląska!"
            Misiu , łezkę która mi się w oczku zakręciła , otarłam króliczym uszkiem smile))
            • ivone7 Re: najazd śląska na Łódź 15.05.07, 21:12
              hurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
              nawet nie wiecie jak sie ciesze...
              teraz ide z mloda dokonczyc lekcje...spiewam z radosci...zajrze pozniej
              • crazyrabbit Ivone masz @ :)))))) 15.05.07, 21:22

• pszczolkalodz huuuuura 15.05.07, 21:43
                super, ja tez sie ciesze bardzo bardzo, pamietajcie u mnie tez jest nocleg.
                Buziaczeksmile
                • mamba234 Re: huuuuura 15.05.07, 21:51
                  pszczolkalodz napisała:

> super, ja tez sie ciesze bardzo bardzo, pamietajcie u mnie tez jest nocleg.
                  > Buziaczeksmile

Bardzo dziękujemy za propozycję noclegu.
                  Najwyżej zagracie o nas w butelke wink
                  • pszczolkalodz haha w butelke 15.05.07, 21:57
                    .. czemu nie? haha.
                    • kasiar74 Re: haha w butelke 15.05.07, 22:28
                      robi się ciekawiewink)) już wiadomo że losujemy kto z kim śpi i gospodarze
                      (gospodyni) mają także prawo do losowania
                      • ivone7 Re: haha w butelke 15.05.07, 22:59
                        hihi niezle, niezle..
          • mamba234 Re: najazd śląska na Łódź - do Jarkoniego 15.05.07, 21:48
            Taaaak. Fryzjer i kosmetyczka obowiązkowo dla Jarkoniego.Może nawet solar.
            To oczywiste, że każdy będzie chciał z Nim zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie.
            Jak z niedźwiedziem na Krupówkach. To jest na Piotrkowskiej wink))

A tak poważnie. Ogromnie się cieszymy na to spotkanie.
            • jarkoni Re: najazd śląska na Łódź - do Jarkoniego 15.05.07, 22:22
              Ivone, Pszczółka...My się musimy spotkać z dzień wcześniej, po pierwsze coby sie
              zobaczyć, po drugie ustalić szczegóły przyjęcia tych spoza centrum kraju(czyli z
              prowincji)
              Aaaaa i kto jest za Widzewem a kto za ŁKS-em, żeby po nocy na ulicy się nie
              mylili smile
              • kasiar74 Re: najazd śląska na Łódź - do Jarkoniego 15.05.07, 22:27
                no no ojciec założyciel ty nie gadaj o prowincji tylko na to solarium lećwink))
              • mamba234 Re: najazd śląska na Łódź - do Jarkoniego 15.05.07, 22:29
                jarkoni napisał:

po drugie ustalić szczegóły przyjęcia tych spoza centrum kraju(czyli z
                prowincji )

Taaak Jarkoni. Przyjedzie ze mną Kasiar74 i Szalony Królik. I będzie jak w
                filmie " Dziewczyny do wzięcia ". A postawisz nam deser sułtański i zaśpiewasz
                a la Buczkowski ?
                wink))
                • jarkoni Re: najazd śląska na Łódź - do Jarkoniego 15.05.07, 23:14
                  typu "sibą" smile
                  I tekst: a co będziemy robić? No mozliwości jest wiele...
                  • mamba234 Re: najazd śląska na Łódź - do Jarkoniego 15.05.07, 23:21
                    jarkoni napisał:

> typu "sibą" smile
                    > I tekst: a co będziemy robić? No mozliwości jest wiele...

No Jarkoni - brawo !!!!
                    To ja proponuje karaokę - rozpocznimy w duecie " sibą sibą la la la la "
                    To w ramach integracji z prowincją wink
              • ivone7 Re: najazd śląska na Łódź - do Jarkoniego 15.05.07, 23:12
                jarkoni jasne, ze musimy sie spotkac...
                a co do kibicowania..hihi..mam nadzieje, ze patrzec przez pryzmat ulubionej
                druzyny nie bedziemy...nawet w nocy o polnocy..
                • jarkoni Re: najazd śląska na Łódź - do Jarkoniego 15.05.07, 23:16
                  ivone, a Ty Widzew czy ŁKS?
                  • ivone7 Re: najazd śląska na Łódź - do Jarkoniego 15.05.07, 23:23
                    hihi widzew, widzew moja druzyna jest...
                    • pszczolkalodz ooo łódzki widzew ole!, ole ole ............ 15.05.07, 23:27
                      • crazyrabbit Re: ooo łódzki widzew ole!, ole ole ............ 15.05.07, 23:31
                        Kufa , w szalik jakiś klubowy trza by się zaopatrzyć... jakiś taki neutralny...
                        Może być w Gumisie?
                        • jarkoni Re: ooo łódzki widzew ole!, ole ole ............ 15.05.07, 23:34
                          Czyli nie wiadomo kto będzie Sprite a kto pragnienie?
                        • mamba234 Re: ooo łódzki widzew ole!, ole ole ............ 15.05.07, 23:36
                          crazyrabbit napisała:

> Kufa , w szalik jakiś klubowy trza by się zaopatrzyć... jakiś taki
                          neutralny...
                          > Może być w Gumisie?

Królik - szalik szalikiem, a co ze śpiewem ???
                          Ja to tylko przyśpiewki o Ruchu Chorzów znam ( w spodku po eksiu zostało ).
                          No a teraz to jestem na etapie "Białej gwiazdy" wink
                          • crazyrabbit Re: ooo łódzki widzew ole!, ole ole ............ 15.05.07, 23:38
                            Jazda jazda jazda biaałaa gwiaazdaa? hehe

Ja znam taką piosenkę o Legii , ale nie jest to literacka polszczyzna smile))
                            Idzie tak:
                            "Legia to stara k**** " no idalej w ten deseń smile)
                            • mamba234 Re: ooo łódzki widzew ole!, ole ole ............ 15.05.07, 23:46
                              Kurcze Królik. Bierzmy się do roboty.
                              Tak ze trzy sztandarowe pieśni tubylców to musimy mieć w małym palcu wink))
                              • ivone7 Re: ooo łódzki widzew ole!, ole ole ............ 15.05.07, 23:48
                                no to dziewczyny..hihi my tez nie bedziemy gorsze..pszczolka poinformowana,
                                siedzi i cwiczy..zawsze w przyspiewkach byla lepsza....

• crazyrabbit Re: ooo łódzki widzew ole!, ole ole ............ 15.05.07, 23:50
                                  rzuć teksciora i jakieś nuty...
                                  albo chociaż linka na you tube...
                            • marek_gazeta Legia - Duma 16.05.07, 14:07
                              Właśnie tak. Pierwsze słowo, które przychodzi mi na myśl o mojej ukochanej Legii.

A że prowincja nie lubi... Bywa.
    • emde74 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi 15.05.07, 22:05
      Marek, ja na tak. jeśli mogę - dokoptowuję się do Twojego autka. mam nadzieję,
      że będę tworzyć to towarzystwo z górnej półkismile
      powrót nocą. jestem kierowcą, więc mogę kierowcę zmienić (o ile użyczy autka, bo
      z tym wiadomo z reguły jest kłopotsmile)))
      M.
      • mamba234 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 22:20
        Emde wink jak się cieszę, że bedziesz !!!
        Musimy dokończyć naszą uroczą konwersację o habbibi wink
        Zabieram do Łodzi Twój boski trunek, co to się u mnie ostał wink))
        Szkoda, żeby się takie cudo zmarnowało.

Aaaaa przypomniał mi się teraz kawał :

Lekko zczesany gościu pyta się drugiego - Kolega, a gdzie ja właściwie jestem ?
        W Łodzi - pada odpowiedź. Że w łodzi, to ja wiem, ale na jakim morzu ?

To nie była naturalnie aluzja do naszego spotkania wink))

Przesyłam w załączeniu potwierdzenie naszego rozumowania - autor mój Szef wink
        • e07 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 23:10
          Czy Wy się wszyscy znacie?! W takim towarystwie to fajnie być po rozwodzie.
          Miłej zabawy!
          • mamba234 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 23:13
            e07 napisała:

> Czy Wy się wszyscy znacie?! W takim towarystwie to fajnie być po rozwodzie.
            > Miłej zabawy!

To może wybierzesz się do Łodzi ? To tez sie poznamy wink))
          • ivone7 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 23:14
            hihi dopiero sie poznamy..
            tzn warszawa sie zna i slask sie juz troche zna a lodz dopiero pozna i jednych
            i drugich..to pierwsze takie spotkanie..
          • ivone7 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 23:15
            aaa a ty skad jestes? moze zabierzesz sie z kims do lodzi? a moze przyjedziesz
            pociagiem? pomysl..
            • e07 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 23:47
              myślę intensywnie; ale nijak mi nie wychodzi, że będę mogła sie wyrwać. Chyba,
              że stanie sie cud i po raz pierwszy m. zechce zabrać dzieci na noc do siebie.
        • emde74 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 23:17
          oj Kochaniutka! cieszę się na spotkanko również - zobaczę przyjazne mi buźki z
          Silesii - czego więcej trzeba? i również celem rehabilitacji z powodu drobnej
          niedyspozycji fizycznej podczas ostatniego spotkanka.

chętnie bym z Tobą popłynęła w łodzi... po Morzu Czerwonym w kraju
          Habbibi'chsmile))) ale niestety obawiam się reakcji ojca prowadzącego pojazd w
          drodze powrotnej, z powodu częstych przystanków wywołanej chorobą
          "faraona-promila"smile)))

ale w razie co, trunek bierz - co któryś kielonek można wylać za burtęsmile umysł,
          choć rozchichotany będzie bardziej "z fasonem", a nie wypada tak od razu
          wystartować "z grubej rury.. ups.. stopy wody pod kilem" na występach gościnnychsmile

do zobaczyska zatem! ulepisz jakieś pierogi w ramach zadośćuczynienia tradycji
          kulinarnej i zagrychy pod trunek? smile))))) M.
          • mamba234 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 23:31
            emde74 napisała:

ulepisz jakieś pierogi w ramach zadośćuczynienia tradycji kulinarnej i zagrychy
            pod trunek? smile))))) M.

A widziałaś kiedyś babę z prowincji, która rusza się z domu bez koszyka
            wiklinowego z prowiantem ???

Nie mogę rozczarować Jarkoniego. Tylko skąd ja barchany wytrzasnę ?
            Liczę, że nie sprawdzi na pierwszym spotkaniu wink))

Przesyłam w załączeniu potwierdzenie naszego rozumowania - autor mój Szef wink
            • ivone7 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 23:38
              no tak z barchanami moze byc najwiekszy problem...
              ale pomyslcie jaki program artystyczny przygotuje jarkoni na przyjecie
              prowincji..hihi ja juz sie nie moge tego doczekac..
              • mamba234 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 23:42
                Ivone nie strasz. Jeszcze jakiegoś szoku kulturowego doświadczymy.
                Jak podstępnie wyciągniesz coś od Jarkoniego, to daj litościwie znać.
                Się rzuci na google co trudniejsze słowa i przygotowani przyjedziemy wink))
            • crazyrabbit Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 23:40
              A ja jako "wysmukany Wrocław" to co niby mam przedstawić w ramach prezentacji
              regionów?
              Śląsk - barchany i walonki... a ja?
              • ivone7 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 23:45
                no nie mow kroliki, ze ci pomyslow brakuje...jakos uwierzyc nie moge..hihi
                • crazyrabbit Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 23:48
                  O tej godzinie , po zrobieniu jakis bezsensownych tabelek , przychodzą mi na
                  myśl same głupie rzeczy...
                  Miss mokrego podkoszulka , taniec przy rurze....

A tak na marginesie... macie jakieś kluby gdzie mozna potańczyć przy rurze ,
                  jak się wena twórcza pod wpływem C2H5OH nieopatrznie włączy?????
                  • ivone7 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 23:50
                    hmm to mi zabilas cwieka...ale na naradzie bojowej przed godzina W porusze ten
                    temat..wydaje mi sie ze jest taka knajpa..przynajmniej kiedys byla..musze sie
                    upewnic..
                    • crazyrabbit Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 23:53
                      No i się wygadałam. A miałam taka wymuskana i elokwentna przyjechać...
                      A tu cały misterny plan w p***u big_grinDD
                      Idę szukać gorsetu i podwiązek , coby dobrze przy tej rurze wypaść tongue_out
                    • pszczolkalodz Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 15.05.07, 23:58
                      ja znam .... ale to klub gejowski "NARAGANSET" haha rura boska i klimat super,
                      szkoda tylko ze tyle przystojniakow.....wcale nie zainetresowanych moja
                      boskoscia ..eeee kobiecoscia...eeee czy jakos tak hahahah. Ale co tam. Grunt ze
                      rura jest!!!
                      • crazyrabbit Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 16.05.07, 00:02
                        Przystojniaków powiadasz? Hmmm... mi to nie przeszkadza , chociaż faceci nie
                        reagujący na mój sexapil... A niech tam!
                        Tylko co na to nasi forumowi panowie? Z ich poglądami buchachacha....
                        Juz to widzę!!!
                        • pszczolkalodz Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 16.05.07, 00:05
                          hahaha ja tezsmile)))no coz poszukamy rury w innym lokalu. Damy rade!!smile))
                      • mamba234 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 16.05.07, 00:06
                        Pszczola - to dowód na to, że nie widziałas Króliczka live wink
                        Daje głowę,że przynajmniej jeden gej przestanie nim być na Jej widok - he he he
                        • ivone7 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 16.05.07, 00:07
                          czyzby crazy tajna bron Romana?
                          • crazyrabbit Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 16.05.07, 00:11
                            Jessssuuuu Mamba! Normalnie się zarumieniłam (nie wiedziałam , że potrafię)...
                            Teraz OZ i inni będą oczekiwać jakiejś sex-bomby , a tu przyjdę... ja ,
                            Królik... I czar pryśnie...
                            • ivone7 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 16.05.07, 00:12
                              hihi a ja wiem, ze nie prysnie kroliku..
              • emde74 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 16.05.07, 11:02
                to może nie jako wrocław, a jako króliczek: strój króliczka po prostu? playboya
                rzecz jasnasmile
                • crazyrabbit Strój Króliczka :)))))) 16.05.07, 18:12
                  Już szukałam stroju Króliczka z Playboya... i nie udało mi się dostać sad
                  W necie tylko jakieś bikini w komplecie z uszkami i ogonkiem było , ale nie
                  wiem co ja bym sobie w tą górę od bikini zmieściła... chyba uszy tongue_out
                  • ivone7 Re: Strój Króliczka :)))))) 16.05.07, 20:31
                    hihi a co bys chciala...zreszta mysle ze moze byc bez gory..bez przesady..co za
                    duzo to niezdrowo..
                  • emde74 crazy 17.05.07, 14:16
                    to z braku stroju króliczka możesz wystąpić jak wenus z milo .. ups... z
                    wrocławskiej fontannysmile))
                    • crazyrabbit Re: crazy 18.05.07, 01:47
                      Hłe hłe... chyba nimfa błotna wink)))))
                      • emde74 Re: crazy 18.05.07, 12:59
                        e tam, jaka błotna. raczej niezła rusałka smile))) w tańcu to i rusałki Ci nie
                        dorównają, bo zbyt flegmatyczne są smile))
                        • crazyrabbit Re: crazy 18.05.07, 14:17
                          Bo ja jestem Królik na Duracellkach smile)))
                          • emde74 Re: crazy 18.05.07, 14:43
                            cholercia, ja współpracuję z energizerem. może być Mr. Energizer?smile
                            • ivone7 Re: crazy 18.05.07, 14:59
                              nie spierajcie sie...wezcie i duracella i tego drugiego...zrobimy zawody i
                              wybierzemy lepszego...albo obydwoch..hihi
                              • emde74 Re: crazy 18.05.07, 16:49
                                w sumie to racja: i tu facet i tu. i duracell kojarzy się miło (króliczek) i
                                mr. energizer (bo męski). oj, wybór będzie trudnysmile
                                • ivone7 Re: crazy 18.05.07, 17:13
                                  hihi myslisz, ze bedziemy mialy dylematy?..jakos sie pogodzimy..szarpac sie nie
                                  bedziemy..
            • emde74 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 16.05.07, 11:00
              Ty nam pierożki, my spróbujemy poszukać barchanówsmile w końcu station
              dziesięciolecia... wróć!... jarmark europa mam obok siebiesmile))) będą barchany z
              wietnamusmile
              • ivone7 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 16.05.07, 11:18
                hihi dla calej delegacji warszawskiej zakupisz..?
                • emde74 Re: Wyjazd ze Stolicy do Łodzi - do Emde ;-) 16.05.07, 13:35
                  już widzę marka w barchanachsmile)))
    • marek_gazeta Zainteresowani dostali @, jest jeszcze miejsce 16.05.07, 12:44
      Jak w temacie. Proszę o odpowiedzi dotyczące dokładnego czasu wyjazdu i miejsca zbiórki.
      • emde74 Re: Zainteresowani dostali @, jest jeszcze miejsc 16.05.07, 13:37
        o cholera, chyba nie zasłużyłam, bo nie dostałam smile no nic, czekam, może ktoś
        się na serwerze powiesił smile
        • misbaskerwill Re: Zainteresowani dostali @, jest jeszcze miejsc 16.05.07, 14:05
          emde74 napisała:
          > o cholera, chyba nie zasłużyłam, bo nie dostałam smile no nic, czekam, może ktoś
          > się na serwerze powiesił smile

o kurczę, ja też nie. Ale chyba zapomniałem się zgłosić - skleroza nie boliwink
          • marek_gazeta Re: Zainteresowani dostali @, jest jeszcze miejsc 16.05.07, 14:19
            Dobra, wysłałem z WP, ale ze względu na problemy z pocztą powtórzę: scriptus - miejsce oczywiście jest, jedziemy między 17.00 a 18.00, pewnie koło 17.30, w Łodzi będziemy gdzieś na 19-19.30, odświeżymy się i do dzieła.

Potrzebna mi informacja n/t czasu (np. komuś nie pasuje wcześniej niż o ...) i miejsca zbiórki - najlepiej gdzieś w centrum, żeby nie tracić czasu na jeżdżenie po mieście. Powiedzmy wejście do Metra Politechnika, po stronie PW, będzie łatwo zaparkować. Proszę więc wszystkich o e-mail do mnie.

A łodziaków chciałem spytać, czy impreza jest taneczna, czy gadana. Na Wasze e-maile odpowiedziałem, ale nie wiem, czy doszło.

Spadam, na razie.
            • alone33 Re: Zainteresowani dostali @, jest jeszcze miejsc 16.05.07, 15:09
              Z chęcia bym się z kimś zabrała. Podajcie tylko czy wyjazd jest w tą sobotę? Bo
              jeśli tak to odpadam, siła wyższa, komunia córkismile
              Może następnym razem...
              • emde74 Re: Zainteresowani dostali @, jest jeszcze miejsc 16.05.07, 15:15
                ta sobota w Łodzi, więc widzimy się 26 maja w Zachciankusmile))
                • 374.4w aż mi się dzió uśmiechnął 16.05.07, 21:51
                  • 374.4w Re: aż mi się dziób uśmiechnął 16.05.07, 21:54
                    gdy czytałam, życzę miłej zabawy, obmacajcie i obmierzcie OZ i zdajcie relacje

• jarkoni Re: aż mi się dziób uśmiechnął 16.05.07, 22:04
                      374.4w jesli myslisz, że czterdziestoparolatek jest muskularnym macho z żelem we
                      włosach (hehe jakich znowu włosach, skąd je wziąć) to i Ty i wszyscy troszeczkę
                      się mylą..Zaczynam się bać powoli czy się pokazywać smile
                      • mamba234 Re: do Jarkoniego 16.05.07, 22:14
                        jarkoni napisał:
                        (hehe jakich znowu włosach, skąd je wziąć) to i Ty i wszyscy troszeczkę
                        się mylą..Zaczynam się bać powoli czy się pokazywać smile

Ty Jarkoni nie wykręcaj się sianem, a raczem jego brakiem na głowie wink
                        Dla nas obojętnie czy błyśniesz czupryną a la Wodecki, czy posiadasz włosy w
                        ilościach reglamentowanych wink))
                      • ivone7 Re: aż mi się dziób uśmiechnął 16.05.07, 22:33
                        hihi masz@ ode mnie..
                        mysle, ze wszyscy mamy troszke treme..tzn ja na pewno ja mam..
                        ale nic to, chec poznania reszty jest zbyt silna, zeby takimi drobiazgami sie
                        przejmowac
                        • ladyhawke12 Bawcie się dobrze 17.05.07, 14:21
                          I wypijcie za mnie, przyda sie mi takie wsparcie. Myslę że jak się już odkopie z problemów to zaproszę do Krakowa na spotkanie.
                          • wenezuela1 udanej i niezapomnianej zabawy :-) 17.05.07, 15:11
                        • jarkoni Re: aż mi się dziób uśmiechnął 17.05.07, 22:52
                          Ivone, to chyba już ze 2 maile powinienem od Ciebie dostać, a nie mam żadnego...
                          sprawdź swoje, podałem telefon...
                          • scriptus Re: aż mi się dziób uśmiechnął 18.05.07, 15:43
                            No Jarkoni, kiedyś było poddawane w wątpliwość moje istnienie, teraz niektóre
                            Panie na forum domagają się świadectwa na Twoje istnienie, tak jakby samo
                            istnienie tego forum nie było wystarczającym dowodem ;D
                            • jarkoni Re: aż mi się dziób uśmiechnął 18.05.07, 19:58
                              Scriptus, kiedy zawitasz do Łodzi..
                              Ty tam dobrze wiesz, ze istnieję i jak dużo kosztował mnie rozwód i cała jego
                              otoczka, żeby się podnieść.
                              Ale się podnoszę i jest dobrze..
                              Pozdrawiam bardzo
                              • ivone7 Re: aż mi się dziób uśmiechnął 18.05.07, 20:05
                                hihi jarkoni...jutro juz jutro...
                              • scriptus Re: aż mi się dziób uśmiechnął 18.05.07, 20:12
                                big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                • biedroneczka33 Wszytkim :o)) 18.05.07, 20:20
                                  Wszytkim zgromadzonym w uroczym miejscu skupionym ...zabawy do rana z butelka szampana a przedewszytkim humoru dobrego kazdego zebranego :o)))
                                  ZYCZE :o)))
                                  • jarkoni Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 22:37
                                    Biedroneczka, znasz mnie i widziałas, i mozesz poświadczyc, że istnieję gdybym
                                    spękał..
                                    A powiem szczerze, że się zaczynam bać wyluzowanych na maxa gości..
                                    • ivone7 Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 22:39
                                      jarkoni, nie rob mi tego..myslisz ze ja nie mam stresu..???
                                    • z_mazur Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 22:41
                                      Eeee tam, Jarkoni wszyscy będą spięci.
                                      Spotkanie z samym OZ... jak tu się nie stresować? wink
                                    • emde74 Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 22:42
                                      bój się bój, bo wawa wyluzowana okrutniesmile o wrocku i katowicach nie wspomnęsmile
                                      • ivone7 Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 22:47
                                        hihi tylko lodz zestresowana???
                                        bozeeee
                                        • kasiar74 Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 22:51
                                          spoko spoko Iwonka, skrzynke wódki wytaszczymy z auta i zaraz się wyluzujeciewink
                                          • ivone7 Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 22:54
                                            hihi..po skrzynce wodki....na amen ze tak powiem...
                                            • kasiar74 Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 22:56
                                              Iwonka jakby co nie zostawimy Cie na pastwę losu wink
                                          • jarkoni Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 23:30
                                            ależ ta Łódź zestresowana, dobrze, że mojej ukochanej Lady P. nie będzie
                                            • ivone7 Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 23:57
                                              hihi mozemy odetchnac z ulga? gdyby byla...to co? zostawilbys nas?...
                                        • emde74 Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 22:52
                                          no w końcu Wy przyjmujecie, a my to tylko gościesmile))
                                          czerwony dywan, orkiestra, dzieci i kwiaty gotowe?smile
                                          • kasiar74 Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 22:59
                                            no śląsk miał zespół folklorystyczny i specjalne efekty na niebie
                                            • ivone7 Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 23:03
                                              efekty na niebie? poszliscie po calosci...
                                          • ivone7 Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 23:02
                                            dziecko u exa, w wypozyczalni brak...innych dzieci hihi..wlasnie siedze i
                                            uladam hasla na transparenty..
                                            UĆ WITA ŚLUNZK i ZOSTAWCIE STOLYCE W WARSZAWIE..
                                            szaliki na sprite i pragnienie przyszykowane..,zapomnialam lodu zrobic, dobrze
                                            ze woreczki hihi zakupilam..
                                            o kwiatach zupelnie zapomnialam..dobrze ze jeszcze jutro dam rade..
                                            • emde74 Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 23:05
                                              hę? zostawcie stolycę w warszawie? jak to rozumieć?smile))
                                              • ivone7 Re: Wszytkim :o)) 18.05.07, 23:10
                                                kiedys byla taka fajna piosenka grzesia turnau..nie przenoscie nam stolicy do
                                                krakowa..taki protest song...wiec w odpowiedzi na apel krakusow..odpowiadam
                                                zostawcie stolice w warszawie..hihi..
                                                a tak zapytam emde a barchany na jutro zakupione? oblecialas jarmark europa?
                                                • emde74 Re: Wszytkim :o)) 19.05.07, 00:34
                                                  rany, właśnie dziś przejeżdżałam koło jarmarku i pierwszą myślą były ..
                                                  barchany! co z tego wyniknie... kto wie? kto wie?smile

a z wawą to już się przestraszyłam, że nas nie chcecie na spotkaniusmile
                                                  • ivone7 Re: Wszytkim :o)) 19.05.07, 00:42
                                                    no wiesz emde jak ktos nie uslyszy to zmysli..hihi
                                                    mimo obaw i tremy cholernej nie moge sie juz doczekac...

• menab Re: Wszytkim :o)) 19.05.07, 00:47
                                                    zazdroszczę Wam tych spotkań.A ja moją córkę urodziłam w Łodzi na Wileńskiej w
                                                    klinice.A jestem z Zielonej Górysmilepozdrawiam Łódź.
                                                  • ivone7 Łódź pozdrawia Zielona Góre.. 19.05.07, 00:54
                                                    patrz a ja chodzilam do liceum po przeciwnej stronie...
                                                    oczywiscie hihi kilka lat temu...
                                                  • menab Re: Łódź pozdrawia Zielona Góre.. 19.05.07, 00:57
                                                    w Zielonej Górze?smile
                                                  • menab Re: Łódź pozdrawia Zielona Góre.. 19.05.07, 01:01
                                                    tak naprawdę jak rodziłam córkę z komplikacjami - potem leżała na Spornej i
                                                    nawet nie miałam okazji poznać tego miasta, a przeleżałyśmy tam około miesiąca:-
                                                    )
                                                  • ivone7 Re: Łódź pozdrawia Zielona Góre.. 19.05.07, 01:02
                                                    hihi, nie na Wilenskiej w Lodzi...jak zaczynalam edukacje w tej zacnej szkole
                                                    to bylo to na Fornalskiej ale potem nastaly inne czasy i przemianowali ulice
                                                    na Wilenska..
                                                  • menab Re: Łódź pozdrawia Zielona Góre.. 19.05.07, 01:05
                                                    zreflektowałam sięsmiletaa gdzie Łódź, a gdzie Zielonasmile?
                                                  • ivone7 Re: Łódź pozdrawia Zielona Góre.. 19.05.07, 01:09
                                                    jakby z wiekiem te odleglosciu malaja..nie masz takiego wrazenia?
                                                    kiedys wyjazd 150 km to cala wyprawa a dzis?
                                                    a ile ma ta mala lodzianka lub lodzianin z urodzenia lat?
                                                  • menab Re: Łódź pozdrawia Zielona Góre.. 19.05.07, 01:13
                                                    to prawdasmile A moja Łodzianka ma 10 latsmile
                                        • pszczolkalodz wlasnie 19.05.07, 00:10
                                          bo ja jakos tezsmile))) haha Ale mowie wam bedzie ZAJEBI..ta impra tak to czuje i
                                          to mowie ja pszczolasmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka