sylwiamich 07.02.08, 19:43 ...otworzyć równoległe forum "My-dzieci matek po przejściach") Co Wy na to? Druga propozycja mojej córy:nowy wątek " cała prawda o mojej haha(japoński-matka)".Tak ja tknęło gdy po raz piewszy mnie zbanowali)))Co wy na to? Blady strach czy uśmiech? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lapina Re: propozycja córki 07.02.08, 19:49 Pierwsza propozycja spoko, ale druga... oj boję się nawet myśleć co moja córka mogłaby o mnie napisać...) Odpowiedz Link
maza15 Re: propozycja córki 07.02.08, 20:56 Interesujące propozycje. Ciekawa jestem jaką "całą prawdę"by napisal mój prawie osiemnastolatek...czasami trudno z Nim się porozumieć. Jak powstanie takie forum,podrzucę mu adres. Odpowiedz Link
libra22 Re: propozycja córki 07.02.08, 21:11 To zależy czy forum otwarte czy zamknięte Odpowiedz Link
chalsia jest już takie forum 07.02.08, 23:19 Dorosłe Dzieci Rozwodników forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18111 Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: jest już takie forum 07.02.08, 23:20 Ale, Chalsiu kochana, dorosłe to nie to samo co NASTOLETNIE!!!!! Odpowiedz Link
chalsia Re: jest już takie forum 08.02.08, 00:42 tam pisuja także osoby, które niekoniecznie są dorosłe w sensie prawnym Odpowiedz Link
chalsia jest już takie forum 07.02.08, 23:19 Dorosłe Dzieci Rozwodników forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18111 Odpowiedz Link
a.niech.to Re: propozycja córki 08.02.08, 09:14 sylwiamich napisała: > Blady strach czy uśmiech? Świadomość, że nie rozpadają się zdrowe rodziny, a więc i relacje między dziećmi i rodzicami nie mogły być prawidłowe. Często porozwodowa rzeczywistość staje się dla nich krzywym lustrem. Po pierwszym etapie, którym na pewno jest skupienie się na chronieniu dzieci, przychodzi czas na drugi - budowania związków nowej jakości. Bywa, że punktem wyjścia staje się wzajemne poznawanie indywidualności tak dziecka jak rodzica i wytyczanie ich granic. Dalej, jak zawsze pomiędzy bliskimi ludźmi, budowanie, lepienie, łatanie. Odpowiedz Link
ogrodnik69 Re: propozycja córki 08.02.08, 10:08 pomysł niezły.mam tylko nadzieje że takie forum nie było by zdominowane przez kobiety(kobietki)Zresztą czy to ma jakieś znaczenie)No i rozumiem że nie cenzurowane) Odpowiedz Link
sylwiamich Re: propozycja córki 08.02.08, 16:42 Nie ma co zaprzeczać oczywistości.To forum w większosci kobiece.Pewnie cenzura by w grę nie wchodziła...jeśli chodzi o widzenie rodzica oczywiście)) Odpowiedz Link
lapina Re: propozycja córki 08.02.08, 16:47 Byłoby kobiece-dziewczęce, większość z nas ma córki, tam mi wyszło z rozmó i obserwacji Odpowiedz Link