Dodaj do ulubionych

ginekolg w Hadze

16.10.10, 07:58
witam wszystkich
znacie moze jakiegos dobrego ginekologa nie koniecznie polskiego w hadze i nie chodzi mi o ciaze tylko o normalna wizyte. czy nma moze ktos jakies namiary albo chociaz jakos stronke gdzie moge sobie ich znalezc.
aha i czy musze isc najpierw do mojego rodzinego lekarza po skierowanie?
z gory dzieki
pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • mamabeauty Re: ginekolg w Hadze 16.10.10, 08:45
      Niestety,a moze to i dobrze,ze tak jest,zeby tutaj pojsc do ginekologa trzeba pojsc najpierw do domowego,powiedziec co ci dolega i jesli domowy uzna,ze faktycznie wizyta u ginekologa jest konieczna to da ci skierowanie.Nie isnieje tu chyba cos takiego jak badanie profilaktyczne,przynajmniej ja sie z tym nie spotkalam.Cytologie robi sie raz na 3 lata chyba,jesli sie myle to mnie poprawcie.Ginekologa nie mozesz sobie wybrac,czy znalezc,dostaniesz skierowanie,to bedziesz mogla sie umowic i na kogo trafisz to trafisz.Potem to juz chyba chodzisz zawsze do tego samego.
      • majda12 Re: ginekolg w Hadze 16.10.10, 17:37
        a czy to prawda ze cytologie robia dopiero po 30-tce? i wysylaja specjalne "zaproszenie"?
        /tak tylko z ciekawosci pytam , z tego co obilo mi sie o uszy.../
        • julanna75 Re: ginekolg w Hadze 16.10.10, 18:04
          cytologie robia od 30 roku zycia co 5 lat i kazdorazowo wysylaja zaproszenie do domu a jak sie przez jakis czas nie zjawisz u domowego aby wykonac badanie to przysylaja przypomnienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka