Dodaj do ulubionych

Paczka do Polski

21.06.11, 23:42
Czy macie jakies sposoby na przesylanie paczek do Polski? Podobno sa jakies mozliwosci autokarowe, ale nie potrafie znalesc o tym informacji.. A moze ktos z Was jedzie wkrotce do Polski i zechcialby zabrac ze soba ode mnie paczke..? Poczte oczywiscie sprawdzalam, cena mnie powalila.. ;(
Obserwuj wątek
    • ma-norge Re: Paczka do Polski 22.06.11, 08:57
      Sprawdzalam swego czasu najrozniejsze oferty, i ceny za przewoz od-drzwi-do-drzwi niewiele roznily sie od tych pocztowych. Ceny za mala paczke sa rzeczywiscie zabojcze, moze wiec lepiej od razu wyslac ciezsza za niewiel wieksze pieniadze.
      Tu na forum ktos kiedy rekomendowal ta firme www.poolsepakketexpress.nl/. Podobno solidna i tania.
      Ja swoja paczke w koncu osobiscie do PL zawiozlam :-)
      • nesla Re: Paczka do Polski 22.06.11, 10:41
        Dzieki! sprawdze.
    • agnieszkaela Re: Paczka do Polski 22.06.11, 09:26
      A gdzie chcesz ja zawiezc i jak duza jest? Czasem przywozi nam cos chlopak, ktory dwa razy w tygodniu do Polski pracowniko wozi. Jedzie w zasadzie w opolskie, ale jest tez opcja ze on paczke w Polsce wysle poczta na miejsce.
      • nesla Re: Paczka do Polski 22.06.11, 10:41
        Agnieszkaela, wyslslam ci PW
        • mona812 Re: Paczka do Polski 22.06.11, 11:24
          Nesla ja wysylalam ta firma przewozowa
          www.fastbus.pl/
          i bylam zadowolona, jezdza busem . Paczka od drzwi do dzwi jakis rok temu placilam 1 euro za kg ale wysylalam duze paczki wiec nie wiem czy male tak samo licza .
          ...Sex to cena ktora kobiety placa za malzenstwo
          Malzenstwo jest cena ktora mezczyzni placa za sex...
          • nesla Re: Paczka do Polski 23.06.11, 08:18
            Dzieki mona,

Dzieki, dziewczyny, wiedzialam ze jak tu zapytam to cos wymyslicie :)
            • bananova Re: Paczka do Polski 06.07.11, 18:47
              Ogólnie jest dużo firm przewozowych. Przede wszystkim [b]NIE POLECAM[/b] firmy interpaczka. Usiłowałam wysłać przesyłkę z Francji do Polski, opłaciłam zamówienie, podałam datę odbioru paczki, czekałam cały dzień, a ... kurier się w ogóle nie zjawił. Prosiłam soby pracujące w interpaczce o kontakt telefoniczny z kurierem, bądź oddziałem firmy, ale niestety nikt się tym nie zajął. Zamówienie anulowane, data oczekiwania na ponowne przybycie kuriera przesunięta o 2 dni. Oczywiście nie powiedziane, że tym razem kurier by się pojawił. Nie wiem, ponieważ zrezygnowałam z dalszych usług.
              Strata czasu, strata nerwów i totalne zdegustowanie brakiem kompetencji osób pracujących w interpaczce oraz w firmie kurierskiej, z którą współpracują. NIE POLECAM!!
    • majadeblij Re: Paczka do Polski 11.07.11, 16:54
      nie wiem co wysylasz ale...
      mnie tez powalily ceny, kupilam kilka drobiagow dla mojej chrzesnicy i zaplacilam 25E za paczke! nastepnym razem zamowie jakies zabawki w sklepie internetowym Polskim, placi sie tylko za towar i ewentualnie jakies grosze za przesylke.
      Jesli wiec wysylasz prezent dla kogos, warto zainteresowac sie polskimi sklepami online
      pozdrawiam,
      maja
    • annadaw25 Re: Paczka do Polski 11.11.11, 18:39
      cześć nesla z tej strony Ania :)
      Mój mąż bardzo dużo rzeczy wysyła z Holandii (teraz takie czasy że mężowie nas zostawiają dla pieniędzy :))
      Zawsze korzystamy z usług polfast.pl i jesteśmy bardzo zadowoleni.
      Życzę Ci podjęcia dobrej decyzji i pozdrawiam!
      • nesla Re: Paczka do Polski 12.11.11, 22:08
        Dziekuje, wyslalam juz paczke jakis czas temu Fastbusem, ktorego polecala Mona. Spoko zadowolona jestem z obslugi, wszystko przebieglo zgodnie z umowa.
    • muybien11 Re: Paczka do Polski 30.11.11, 19:58
      W zależności od tego co się dla Ciebie liczy ... jest troche kurierów. Ja wysyłam dużo paczek i zależy mi na dobrym kontakcie z kurierem oraz dotrzymywania terminów. Często zdarzało mi się mieć problemy z różnymi kurierami (np. totalna olewka, brak awiza, nawet nie zadzwonil telefonem nie wspominajac o DOMOFONIE). Z doświadczenia polecam Ci mniejszych przewoźników tzw. pośredników - mają super ceny i bardzo dbają o klientów. Ja wybrałam polfast (polfast.pl) bo nigdy się na nich nie przejechałam i zawsze byli pomocni. Chcętnie odpowiem na wszelkie dodatkowe pytania.
      • muybien11 Re: Paczka do Polski 28.12.11, 16:26
        hehe musze jeszcze tu wrócić i pochwalić polfast serio paczki na święta przyszły na czas chociaż późno poszły :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka