tere_tere 29.11.05, 09:47 czy macie pomysl na jakis fajny prezent mokolajkowy dla MEZA? bo ja mysle i mysle... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikat4 Re: prezenty mikolajkowe 29.11.05, 10:19 Ja kupilam breloczek,ktory mierzy promile alkoholu i ma latarke.Taki gadzet,ale moj maz lubi takie.Dokupie cos jeszcze,ale nie wiem co . Odpowiedz Link
tijgertje Re: prezenty mikolajkowe 29.11.05, 13:57 Ja rowniez mysle, ale z tego myslenia na razie nici. Trudno cos doradzic, jak sie ludzia nie zna:-) My raczej wieksze prezenty robimy sobie pod choinke, na mikolajki zwykle jakis drobiazg, albo slodycze. Jak najwieksza czekoladowa litera dla mojego jest prezentem idealnym:-) Albo cos duzego z marcepana. Ja dosc regularnie obdarowuje mojego szalikiem, krawatem albo rekawiczkami, te ostatnie gubi wekspresowym tempie, wiec sa zwasze mile widziane. Z drobiazgow dostal kiedys breloczek ze zdjeciem mlodego. Jak dotad poza baardzo dlugim i cieplym szlafrokiem, to breloczek byl najlepszym prezentem. Osobiscie lubie prezenty z jajem, cos zwariowanego, aleu mojego slubnego nie zawsze sie sprawdzaja. O, w tamtym roku dostal plyte, ale trafilam, bo dobrze wiedzialam, ze na nia czekal. Odpowiedz Link
tere_tere Re: prezenty mikolajkowe - BINGO 29.11.05, 15:38 sama pytam, sama odpowiadam... kupilam cos fajnego, chetnie sie podziele pomyslem! znalazlam ksiazke z pomyslami na "uitjes" z dzieciakami... byla w ksiegarni, wsrod ksiazek op podrozach po holandii. Odpowiedz Link