tijgertje Re: BLOG 15.05.06, 00:43 Bylismy w piatek na wycieczce botanicznej:-))) Pare zdjec na bloga wrzucilam, wiecej o celu wycieczki tu: www.appeltern.nl/ Odpowiedz Link
nesla Re: BLOG 25.05.06, 20:40 Wstawilam zdjecia ktore nadeslaly dziewczyny na moja skrzynke Odpowiedz Link
emilanova Re: BLOG 23.06.06, 22:44 Dodalam 2 fotki malego rozrabiaki, wcinajcego ziemie. Odpowiedz Link
nesla Nowe zdjecia 10.07.06, 20:29 Na blogu zdjecia ze spotkania Milenki z Kasperkiem i.... niespodzianka!!! :D Odpowiedz Link
corneliss Re: Nowe zdjecia, Cyprianek 10.07.06, 22:13 no to ja tez dorzucam kilka fotek Cypiska :) Odpowiedz Link
kolor201 Re: Nowe zdjecia, Cyprianek 10.07.06, 22:49 A jaa Lenci i Luisa-mam nadzieje ze uda mi sie:) Odpowiedz Link
kolor201 Re: BLOG 11.07.06, 00:09 oj nesla musisz mi pomoc:)wstawilabym owszem ale zmniejszac nie wiem jak wiec jesli mozesz wstaw foty moje ja przesle na priva ok?! Odpowiedz Link
nesla Re: BLOG 11.07.06, 13:58 Ok, dostalam maile, zmniejsze zdjecia jak wroce z pracy, bo w domu mam program do obrobki Odpowiedz Link
nesla Re: BLOG 12.07.06, 12:13 Kolor, wstawilam zdjecia, jedno sie nie pokazuje, jesli wyslalas 3, to ja widze tylko 2 Odpowiedz Link
tijgertje Re: BLOG 12.07.06, 23:11 RATUNKU!!! Co sie stalo z blogiem??? Nie moge zadnych zdjec otworzyc, wyskakuje mi ostrzezenie z nortona o wirusie! Czy to tylko u mnie tak, czy wy tez tak macie???? Odpowiedz Link
saviera Re: BLOG 13.07.06, 11:40 tijgertje napisała: > RATUNKU!!! Co sie stalo z blogiem??? Nie moge zadnych zdjec otworzyc, wyskakuje > mi ostrzezenie z nortona o wirusie! Czy to tylko u mnie tak, czy wy tez tak ma > cie???? Ja tez nie moge wejsc na strone blogu "Nasze dzieciaki" , ktos wsadzil tam wirusa z wysokim ryzykiem :((( Odpowiedz Link
nesla Re: BLOG 13.07.06, 11:42 Ja wchodze i widze wszystkie zdjecia. Maxijo, dostalam maila, dolacze do bloga jak wroce z pracy Odpowiedz Link
saviera Re: BLOG 13.07.06, 11:45 nesla napisała: > Ja wchodze i widze wszystkie zdjecia. > > Maxijo, dostalam maila, dolacze do bloga jak wroce z pracy > Ja dzisiaj juz dwa razy probowalam , na strone wchodze , zdjecia nie wszystkie widze....chwila moment i Norton blokuje strone , wyskakuje mi wirus z wysokim ryzykiem.... Odpowiedz Link
nesla Re: BLOG 13.07.06, 11:48 Dziwne, sprawdze z domu wieczorem, z pracy mi wszystko dziala jak nalezy Odpowiedz Link
tijgertje Re: BLOG 13.07.06, 14:04 Nesla i Corneliss, a macie Nortona? Mi tez wlasnie on wsjo blokuje i bloga nie moge otworzyc, nie pokazuje zdjec, jak probuje kliknac w "pisz bloga", to mi calkiem dostep blokuje:-((( Mozna jakos bloga na wirusy przeskanowac? Odpowiedz Link
maxijo Re: BLOG 13.07.06, 14:14 hej dziewczyny, ja wlasnie weszlam na bloga i widze wszystko, ale nowosci :)) bylam rowniez na blogu dzis rano i chcialam umiescic nasze zdjecia z wakacji, ale mi sie nie udalo; mam nadzieje, ze to nie ja zawirusowalam bloga ( moj maz bardzo dba o czystosc kompa) Odpowiedz Link
corneliss Re: BLOG 13.07.06, 22:23 Tygrysku, mam nortona, i nic mi nie wyskakuje, jest aktualny bo sie aktualizuje przez neta co do nowych wirusow przeboje to mialam kiedy wieszalam Cypiskowe zdjecia, co ja sie nabiedzilam, bo za nic nie chcialy sie dolaczac i wszystko dzialalo tak ze masakra ale teraz hula OK :) Odpowiedz Link
saviera Re: BLOG 13.07.06, 22:41 Ja wchodze na inne blogi normalnie , tylko na naszych dzieciokach II mi Norton od wczoraj blokuje , ciagle na tej stronie wylazi ze jakis nieproszony worm chce mi sie do kompa wlamac ....inne blogi otwieraja sie normalnie ... Odpowiedz Link
saviera Blog to ja moge ..... 25.08.06, 17:20 ...tylko ogladac , komentowac i wklejac nic nie moge :((( Norton mi blokuje . Wlasnie sprawdzilam inne blogi , moge pisac ...tylko ten mi blokuje :((( Ps; Nesla pozniej wysle Ci swoje namiary , moglabys wstawic ?! Odpowiedz Link
nesla Re: Blog to ja moge ..... 25.08.06, 20:20 Moze dlatego ze tam jestes uzytkownikiem a nie administratorem?? Nie mam pojecia Saviera czemu ci blokuje.. wstawie jesli wyslesz no problem. Odpowiedz Link
saviera Re: Blog to ja moge ..... 25.08.06, 20:31 nesla napisała: > Moze dlatego ze tam jestes uzytkownikiem a nie administratorem?? Nie mam > pojecia Saviera czemu ci blokuje.. wstawie jesli wyslesz no problem. Za kazdym razem Norton pokazuje mi informacje ze zablokowal probe inbreken , to jest tylko na blogu rodzicow w Holandii , inne blogi otwieraja sie normalnie i skomentowac normalnie moge . Cos musi byc na tym blogu , dzisiaj specjalnie sprawdzalam inne blogi....wchodze i pisze bez problemu , tylko ten jeden "jaja mi odstawia ". Odpowiedz Link
tijgertje Re: Blog to ja moge ..... 25.08.06, 21:52 U mnie jest dokladnie to samo:-( Wiekszosc zdjec na tym blogu nawet sie nie otwiera:-( A jak proboje otworzyc czy dodac komentarz, to calkiem mnie z serwera wywala:-( I to tylko z tym blogiem, w ktoryms momencie sie zaczelo i juz tak zostalo. Nawet nie wiem, co dziewczyny pod moim zdjeciem napisaly:-((( Mozna jakos bloga zeskanowac na wirusy? Odpowiedz Link
gosia06 Re: Zajrzyjcie na bloga 05.11.06, 10:15 a gdzie pierwszy blog? Bo mnie sie zagubił... Odpowiedz Link
nesla Re: Zajrzyjcie na bloga 05.11.06, 10:39 Zaraz sprawdze, gosia, czy jestes na liscie dostepnych, jak cie nie ma to wpisze. A watek o blogu JEST podpiety u gorze tylko inaczej sie nazywa. Odpowiedz Link
gosia06 Re: Zajrzyjcie na bloga 05.11.06, 19:20 znalazłam, dziękuję. Powspominać mi się zachciało :D Odpowiedz Link
corneliss Re: Zajrzyjcie na bloga 10.11.06, 15:15 Cypisek półroczniak :) 3x na blogu :) Odpowiedz Link
zonnetje6771 Re: BLOG 14.11.06, 13:11 Nesla, prosze o pomoc: jak moge wejsc na Bloga? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link
mala9943 Re: BLOG 19.11.06, 15:07 Nesla, ja tez chcialabym wejsc na bloga Pare dni temu przeslalam Ci zdjecia, wciaz czekam na odzew Pozdrawiam i prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby ;))) Odpowiedz Link
mala9943 Re: mala 20.11.06, 13:37 Odebralam,weszlam i zauroczylam sie naszymi forumowymi dzieciaczkami ;))) Dzieki!!! Odpowiedz Link
raika Re: BLOG 23.11.06, 20:25 Czesc Nesla! Wuslalam Ci pare zdjec mojego Mertusia i moje. Doszly???? Czy dostane dojscie na bloga??? Pozdrowienia Odpowiedz Link
nesla Sa nawe zdjecia 28.11.06, 20:10 idzcie poogladac i zamieszczajcie aktualne zdjecia swoich dzieciakow i wlasne Odpowiedz Link
mysza_33 Mam problemy 29.11.06, 20:14 z edycją komentarzy. Nie próbowałam dodawać, więc nie wiem, ale nie mogę zobaczyć komentarzy pod zdjęciami. W ogóle się nie edytują :-( Wiem, że już dziewczyny o tym pisały wcześniej. O co z tym chodzi? Zapytałabym bezpośrednio przez gazetę, ale chwilowo jestem "niczyja" i nie mam swojego kompa z pocztą. Bardzo chciałabym poczytać komentarze :-))) Będę wdzięczna za podpowiedź, co mam zrobić? Mysza Odpowiedz Link
tijgertje Re: Mam problemy 30.11.06, 00:59 mysza_33 napisała: Nie próbowałam dodawać, więc nie wiem, ale nie mogę > zobaczyć komentarzy pod zdjęciami. Nie kumam... Ja jak wchodze na blogi, to widze zdjecia i cyfra iloc komentarzy. Zeby je przeczytac, musze sama skomentowac, tzn ybrac ta opcje, bez tego komentarze nigdy sie nie wyswietlaja. O to ci chodzi? Chyba, ze u kogos inaczej dziala????? Odpowiedz Link
nesla Re: Mam problemy 30.11.06, 12:37 Mysza, to sprobuj moze dodac swoj komentarz, a wtedy zobaczysz inne komentarze pod zdjeciem. Wystarczy kliknac na "skomentuj" , jesli tam nie wejdziesz to NIE zobaczysz innych komentarzy. Potem zawsze mozesz zrezygnowac z dodania wlasnego komentarza. Odpowiedz Link
mysza_33 Re: Mam problemy 30.11.06, 13:09 acha, rozumiem - chyba tak faktycznie jest, bo tylko raz udało mi się poczytać, chyba właśnie wtedy, gdy skomentowałam. Dzięki, sprawdzę wieczorkiem czy tak jest, bo teraz Irek rozwali mi za chilę bourko albo swoją głowę :-) Mysza Odpowiedz Link
gosia06 Re: Mam problemy 25.12.06, 09:44 Było gdzieś o zmniejszaniu zdjęć? Bo nie moge znaleźć, a zdjęcia mam za duże na bloga... help? Odpowiedz Link
nesla Re:Gosia 28.12.06, 19:34 Masz jakikolwiek program do obrobki zdjec? Photoshop, paintshop albo inny? Potrzebny ci do zmniejszenia zdjecia. W razie czego wyslij do mnie, zmniejsze i zamieszcze na blogu. Odpowiedz Link
gosia06 Re:Gosia 31.12.06, 11:44 spróbuję sama, w końcu kiedyś trzeba się nauczyć. Jak sie nie uda, to za parę dni ci podeślę. Dzięki :DDD Odpowiedz Link
nesla Nina na blogu 28.01.07, 10:56 Na blogu nowe zdjecia swiezo "upieczonej" Niny - coreczki Kasi, idzcie podziwiac . Odpowiedz Link
efkamarchefka2 Re: NOWE ZDJECIA 11.02.07, 13:04 hihihi a ja jestem jak tabaka w rogu - nic nie wiem o blogu (az mi sie zrymowalo) ani gdzie go szukac, ani nic. pomocy! Odpowiedz Link