zuzka71 17.03.06, 16:19 wychodze na jakas nalogowa czytaczke kalendarzy ale jakos tak wyszlo;)) beba zyj nam sto lat w szczesciu i niesamotnosci! samych pieknych chwil, zadowolenia na codzien, pogody ducha i spelnienia marzen zyczy zuzka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilanova Re: BEBA StO lAt!!! 17.03.06, 16:43 Wszystkiego najlepszego, zdrowka, szczescia i spelnienia marzen. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: BEBA StO lAt!!! 17.03.06, 17:22 Rzeczywiscie, Zuzka zawsze pierwsza jest z zyczeniami ! Wszystkiego najlepszego Beba ! Spelnienia marzen ! ale nie wszystkich, bo jak tu zyc bez marzen ?! ----------\\--//----------- --------(@ @)--------- --o00o--(_)--o00o-- Odpowiedz Link
moni-bel Re: BEBA StO lAt!!! 17.03.06, 17:32 Najlepsze zyczenia i spelnienia wszystkich marzen!!! Odpowiedz Link
saviera Re: BEBA StO lAt!!! 17.03.06, 17:35 ...i odemnie , i odemnie moc najserdeczniejszych zyczen @->->-- Odpowiedz Link
go.ga Re: BEBA StO lAt!!! 17.03.06, 19:28 Beba, wszystkiego co najlepsze :-))))) Calusy Odpowiedz Link
a.polonia Re: BEBA StO lAt!!! 17.03.06, 19:54 Sto lat, niech zyje nam!!! bebus, wszystkiego dobrego, osiagniecia wymarzonych celow, pociechy z calej rodzinki i czego tam sobie sama zazyczysz! sciskam urodzinowo Odpowiedz Link
mamamai4 Re: BEBA StO lAt!!! 17.03.06, 20:24 To i ja sie dolaczam. Zdrowia szczescia i zeby Ci dziewczyny zdrowo rosly. Odpowiedz Link
agnesandtomek Re: BEBA StO lAt!!! 17.03.06, 20:43 Beba duuuuużżżżżo zdrówka, samych "słodkości" oraz pociechy z Dziewczyn Odpowiedz Link
mona812 Re: BEBA StO lAt!!! 17.03.06, 20:59 Wszystkiego co naj nasza droga adminko :)) Odpowiedz Link
beba3 Re: BEBA StO lAt!!! 17.03.06, 22:26 Ojejku, jakie to przyjemne! Dziekuje dziewczyny za zyczenia i mam nadzieje ze sie spelnia! Niczego wiecej mi do szczescia nie bedzie potrzeba! Tak dosc zwyczajnie sie ten dzien zaczynal a juz pod koniec jest naprawde szczegolny! Rowniez dzieki Wam, dziekuje serdecznie! :-D Odpowiedz Link
zuzka71 Re: BEBA StO lAt!!! 17.03.06, 23:07 no to przyznaj czym sie slubny zaskoczyl? albo czym wieczor uprzyjemnil? znaczy ja o szczegoly techniczne nie pytam ale tak, wiesz, zarys wyluszcz, cobysmy obraz sytuacji mialy;)) buzki.zuza Odpowiedz Link
zuzka71 Re: BEBA StO lAt!!! 17.03.06, 23:21 pola ja nic takiegon ie mailam na mysli...narazie...;))) Odpowiedz Link
nesla Re: BEBA StO lAt!!! 18.03.06, 10:48 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BEBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
beba3 Re: BEBA StO lAt!!! 18.03.06, 21:24 Dzieki dziewczyny raz jeszcze! :-) Zuzka! Ja tez dostrzegam u Ciebie cala mase tych efektow ubcznych cwiczenia! ;-) Prezent kupilam sobie sama juz tydzien temu. Miala to byc bluzeczka a wyszly z tego dwie pary portek, dwie bluzy i cztery bluzeczki. :-P Zeby radosc byla bardziej urodzinowa to nie nosilam tych ciuchow przez ten tydzien. To co mnie zasadniczo cieszy, to to, ze maz byl dla mnie bardzo mily juz dzien wczesniej, a nawet dwa jak tak sobie dobrze przypomniec... I tak do dzisiaj sie to jego mile zachowanie ciagnie i licze ze jeszcze i jutro, skoro to wciaz weekend... Tak, tak i to jest tez to, o co Ty pytasz. ;-D Dzisiaj mnie jeszcze przeciagnol po sklepach i moze banalnie to brzmi ale dostalam suszrke do wlosow (juz chyba ze dwa miesisce zylam bez takowej!) i glosniczki do laptopa (bardzo cierpialam ogladajac LOST tylko na tym czyms co zawiera sie w kompie. Byl tez torcik lodowy (wlasciwie to dwa i to moje ulubione smaki) i wiazanka kwiatow od meza i po bukiecku tulipanow niejako od dzieci. :-) Wpeszcie, moje dziewczyny zrobily mi cala mase przeroznych prezentow w formie wyklejanek i rysunkow a Jagoda jeszcze korone! :-) Nie planowalam tez imprezy. Tzn wczesniej planowalam ale w koncu nikogo nie zpraszalam bo z Jaga nie bylo dobrze a i ja nie mam na nic sily ostatnio. Decyzje podjal maz: robimy impreze urodzinowa w przyszla sobote! A co! (Mam nadzieje ze ktos przyjdzie bo to juz za tydzien! ;-)) Wreszcie: telefony od rodziny i zyczenia od Was! :-) No i chyba chodzi o ogolna atmosfere rozdmuchania a nie przejscia do porzadku dziennego nad tym wydarzeniem. :-) Fajnie jest miec urodziny gdy jest ktos, kto o nich pamieta! :-D Odpowiedz Link
zuzka71 Re: BEBA StO lAt!!! 18.03.06, 21:39 hhmm cala mase powiedasz?;)) hhmm tylkomoj slubny nie do konca zadowolony, przeraza go ta nowa zuza;))) chyba sie chlop starzeje;))) no to mile urodziny, i takie rozlozone w czasie;) Odpowiedz Link
go.ga Re: BEBA StO lAt!!! 19.03.06, 11:53 >hhmm tylkomoj slubny nie do konca zadowolony, prze > raza go ta nowa zuza;))) chyba sie chlop starzeje;))) Zuza, Ty go wez i na jakies sporty wyslij. Albo moze cos razem. Moj gra w tenisa i chyba na wiosne dam sie przekonac do lekcji, zebysmy mogli razem pograc. Nie ma to jak sie wspolnie poruszac :-)))) Odpowiedz Link
anitax Re: BEBA StO lAt!!! 19.03.06, 20:31 Beba, troche spoznione, ale bardzo serdeczne zyczenia ZDROWIA (dla calej rodziny, zebys sie musiala martwic), radosci, wytrwalosci w cwiczeniach, dietach itp., opanowania niderladzkiego bez wysilku i spelnienia marzen. Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: BEBA StO lAt!!! 20.03.06, 10:20 Spoznione ale najszczersze zyczenia!! Tylko szczescia, zdrowia i pociechy z dzieci i polowka! Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
beba3 Re: BEBA StO lAt!!! 20.03.06, 21:33 Anitax! Ty znasz moje marzenia! :-) Dziekuje za zyczenia. Spoznione czy nie, grunt ze od serca! ;-) Zuzka! No i o to chodzi. Kolesiom libido z wiekiem spada a babeczki z czasem to chyba wrecz przeciwnie. ;-) Dobrze by bylo sie jednak zgrac. Moj bardzo krotko chodzil na silownie i nie zauwazylam poprawy. Ja na silownie wrecz nie powinnam chodzic i tak jest najlepiej.;-P No chyba ze jednak chodzi o schudniecie i nabranie kondycji. ;-) Odpowiedz Link