Dodaj do ulubionych

kurde molek !!!!

08.09.06, 23:02
Nie moge znalezc telefonu. Dalam dziecku i wcielo :o(
Linia jest zajeta, bo telefon widocznie jest wlaczony :o(
W koszu na smieci nie ma, przeszukalam wszystkie inne katy i juz nie wiem
gdzie jeszcze szukac.
Maz mnie z domu wyrzuci :o((((
buuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: kurde molek !!!! 08.09.06, 23:45
      Ja raz telefon wyciagalam z dna kosza:-) Mamy 2 aparaty, na szczescie bateria calkiem nie padla i dzwonil. Sasiadom dzieciak wrzucil za nocna szafke, znalazl sie po kilku mieisacach przy generalnych porzadkach, choc juz spisali go na straty. Prouj jeszcze dzwonic, naszsie po jakims czasie sam rozlacza, moze u ciebie tez sie to sprawdzi? A w kibelku sprawdzalas??? Pod lozkami, w garnkach, za zaslonami??? O, i w doniczkach! Dzieci maja czasem bardzo wybujala wyobraznie , jak cos trzeba schowac:-))) A pytalas urwisa? Moj zwykle pamietal, gdzie co zostawil i jak zapytalam w miare szybko to doprowadzal do zguby. Sprobowac nie zaszkodzi:-)
    • lenkaaa Re: kurde molek !!!! 09.09.06, 12:20
      Znalezlismy dzis rano u Emilii w rogu lozeczka, pod koldra ! Maz wchodzil
      wczoraj szukac u niej w pokoju, ale patrzyl tylko na podlodze i po katach ( z
      latarka, bo Mala juz spala).
      Uffffffffffffffff !!!

Pewnie do NZ do kumpeli ze zlobka chciala dzwonic, a ze to 12 godzin roznicy
      jest, to wziela telefon na noc do lozka ;o)))
      • beba3 Re: kurde molek !!!! 10.09.06, 19:27
        Kurde Molek ktores z dzieci wlozylo nam pieniazek czekoladowy do 'kieszonki' na
        dyskietki w laptopie... Nawet nie wiemy jak dlugo to tam lezalo i sie grzalo...
        Dobrze ze skaczylo sie na strachu, ze cos sie wylalo i nie bedzie dzialac.
        Juz nawet sily nie mialam aby im tlumaczyc... I tak sie wyparly. ;-P
        No i wyszlo ze warto miec w domu patyczki do szaszlykow. ;-D
        • agnieszkaela Re: kurde molek !!!! 10.09.06, 19:52
          Z serii "kurde molek" to moj 11 miesieczny Filip ma na swoim koncie juz
          kilkaset euro strat... Poczawszy od takich drobiazkow jak polamany kosz na
          bielizne, porysowana tapeta, powyrywane listwy przypodlogowe ostatnio w jednym
          tygodniu zepsul drukarke wsadzajac w nia swoja mala raczke i wyrywajac jakis
          kabelek (na szczescie dalo sie naprawic) oraz porysowal monitor. I wlasnie ten
          monitor to najbardziej kurde molek... bo dziabnal w niego dlugopisem i zrobil
          kreche. Krecha jest z dnia na dzien dluzsza i szersza wiec niedlugo powaznie
          bedzie zaklocac korzystanie z monitora.

A, a propo czekoladek w laptopie, to znajomi wyciagneli z magnetowidu
          zaplesniala kanapke z dzemem ;-)
          • beba3 Re: kurde molek !!!! 10.09.06, 20:03
            A ja tak dumam i dumam, i nie moge sobie przypomniec co my wyjelismy z naszego
            video? Pamietam ze ktos pisal kiedys o banaku. ;-) Moze to nawet bylam ja ale
            chodzilo o znajomych. Nie przypominam sobie wydlubywania lepkiej mazi
            bananowej...;-D
            To chyba dobrze, ze mam kiepska pamiec bo rachunek bylby spory!A wlasnie
            ostatnio maz chwalil dzieci, ze nic nie zmalowaly. No pomijajac ta pomadke cala
            wyrysowana na zaslonie ale zeszlo. A pomadki i tak nie uzywalam choc byla
            ulubiona. ;-D
            • kolor201 Re: kurde molek !!!! 10.09.06, 23:19
              Ja mam poodrywana i pozrywana tapete:/pomalowane sciany(wieszkosc)polamane
              krzeslo (i po tym zlozylismy wszystkie lacznie ze stolem:)
              3telewizor:),4dvd:),codziennie dokupuje nowe butelki dla leny bo codziennie
              ginie jedna i to nas zastanawia:|najbardziej:ogdzie one moga byc:/??smieszne
              ale przeszukujemy smietnik przed wystawieniem zawsze bo nawet ciekawe rzeczy
              znajdujemy:/skarpetki(juz rozumiem dlaczego wczesniej pralam po jednej),piloty
              czasami(wczoraj o polsatu cyfrowego:o)i smoczki:/ale butelki ???nie mamy
              pojecia:/A i majtki Luisa!!O to to podstawa!Majty Lena wyciaga z szafki Luisa i
              nosi na glowie jak jej sie znudzi to gdzies cisnie nimi.kibelek pralka
              smieci.Heh dzieci maja pomysly<:F.A Luis 2 tyg temu zalozyl Leny bialusi
              kapelusik na glowe i pojechal z tata do babci na 5min-babcia kapelusika nie
              widzila wcale,w aucie niema,lu nie wie co z nia maz tez,ni ma!Amba wciela:o!
              Masakra!A taki byl ladny...
              • tijgertje Re: kurde molek !!!! 11.09.06, 15:00
                Kurde molek, mlody sie bawil kamyczkami:-( Uwielbia kamyczki i slimaczki,
                dzisiaj wpadlo mu do glowy, zeby sobie kamyczka wlozyc do dziury w drzwiach.
                Takie zasuwane do ogrodu mamy, na dole jest dziura, w ta dziure wlazi taki
                smieszny dzyndzel, klamke sie odwraca i drzwi sie zamykaja. Teraz nici z tego,
                klamki sie nie da odwrocic, kamyczek blokuje i wylezc gilemptok nie chce:-(
                No i drzwi sie nie da zamknac:-((( Mi dziecie prezent fajowy zrobilo:-( Z domu
                nie wyleze, a zalatwiac mam jeszcze mase rzeczy, bo w srode do Polski jade,
                po powrocie nastepnego dnia operacja, wiec sie musze uwijac. Ech, jeszcze
                goraczke ma dzisiaj, wczoraj tatus wymyslil, zeby trawe kosic, dziecko znowu sie
                dusilo w nocy i mam nadzieje, ze mu goraczka spadnie, bo na wakacje MUSZE
                jechac! Ech, no kurde molek...
                • beba3 Re: kurde molek !!!! 11.09.06, 17:43
                  No patrz Tygrys, ja tez _musze_ jechac do Polski a wolalabym tylko bardzo
                  chciec. Musze pozalatwiac kilka sparw i nie wiem czy cokolwiek wypoczne. Z
                  rodzina sie bede zegnac i mam nadzieje ze nie udzieli mi sie zabardzo juz teraz
                  atmosfera nerwowosci...
                  Nie da sie tego kamyczka wyssac odkurzaczem? podwazyc np patyczkiem od
                  szaszlyka, wykalaczka? No to niefajnie ze jestes wiezniem domowym...
                  Mlody na trawe uczulony? Kiedys jak tylko usiadlam na trwie zaczynalo mnie
                  swdziec cialko, nawet przez spodnie szczypalo. Teraz nic mi nie jest, an
                  skornie ani wziewnie przy koszeniu. Jedynie przy kwitnieciu jest mala akcja...
                  Meza pochwal ze kosic trawke chce ale Ty z mlody wybywaj wtedy na calodziennna
                  wycieczke. Oczywisce ze wg na Mlodego tylko...;-D
                  Napisz cos wiecej o operacji. Chodzi i staw? Ja jak zwykle to nic nie wiem....
    • lenkaaa Re: kurde molek !!!! 22.09.06, 11:10
      Krude molek, wlasnie SAMA pokazalam dziecieciu mojemu jak pisac dlugopisem po
      kartce i teraz pewnie bede miala wszystko popisane, lacznie ze scianami...!!!
      Baaaardzo madra jestem, nie ma co ! ;;o))))))))))))))))))
      • beba3 Re: kurde molek !!!! 24.09.06, 10:19
        Lenka!
        Nie rob tego! ;-) Dlugopisy sa niebezpiczne! Pomijajc koncowke to nie chce
        schodzic czasmi z ubran, scian i innych...
        Polecam grube mazki, spieralne Color Express z Bruynzeel z narysowanym
        slonikiem. Idealne! Co prawda w polaczeniu ze skapujaca z buzi sllina bardzo
        sie rozmazuja ale nie sa toksyczne i pieknie sie spieraja juz nawet woda.
    • lenkaaa Re: kurde molek !!!! 04.04.07, 14:32
      Czy ktoś się ze mną zgodzi, że zaopatrzenie sklepów w Holandii jest
      beznadziejne, czy to tylko ja taka marudna jestem ??!!!! Mąż mówi, że jakby
      organizowali międzynarodową olimpiadę w narzekaniu to ja powinnam reprezentować
      Polskę i pewnie załapalibyśmy sie na pierwszą trójkę...
      Ale do rzeczy: sandały chciałam dziecku dziś kupić. Idziemy do sklepu a tam
      chała, bo mają zaledwie po jednym pudełku z każdego rozmiaru i akurat rozmiaru
      22 już nie ma...No luuuudzie....!!!! lato się jeszcze nie zaczęło a oni już nie
      mają pełnego asortymentu!!!!! Pani mi wyjaśniła, że dostawa będzie w przyszłym
      tygodniu: we wtorek albo w środę albo w czwartek albo w piątek...czyli, że mam
      sobie latać i sprawdzać albo wydzwaniać (!!!) i zupełnie zignorowała moją
      prośbę o zamówienie tych konkretnych sandał, które chciałabym kupić (!!!)
      bo "powinny przyjść" (!!!)
      NOSZ KURDE MOLEK, noooooo!!!!!!
      • kasia157 Re: kurde molek !!!! 04.04.07, 14:43
        Ja juz sie musialam zapisywac na kapielowki dla mojego 2- letniego dziecka:)
        Jak przyszlam pod koniec marca to juz nie bylo, pani za to sie zaofiarowala ze
        mnie zamowi i zadzwoni jak przywiaza do sklepu.
      • mala9943 Re: kurde molek !!!! 04.04.07, 15:19
        Ja sie zgadzam Lenka co do zaopatrzenia sklepow.Ale rownie czesto narzekam
        podczas wizyt w Polsce na nasze polskie sklepy.Oczywiscie zalezy co chce sie
        kupic.I z reguly jest tak,ze z Polski przywoze to,czego brakuje mi tutaj i
        odwrotnie.Ale jesli chodzi o ubranka dzieciece to jeszcze nic a nic nie kupilam
        w Polsce bo po prostu beznadzieja (nie mowie oczywiscie o markowych
        sklepach,ktorych u mnie w okolicy nie ma).
        • beba3 Re: kurde molek !!!! 05.04.07, 15:57
          Lenka!
          Jest jeszcze inna mozliwosc. Jezeli to jest siec sklepow to mozna poprosic
          odrazu o skontaktowanie sie z innym sklepem i sprawdzenie czy ten model, w tym
          rozmiarze maja na stanie.
          Dla mnie to bylo wygodniejsze: podjechac od razu 20 min rowerkiem i kupic co
          sie chce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka