dada32 12.02.07, 18:12 dziewczyny czy słyszalyscie jakies opinie na temat tego wozka? bardzo mi sie podoba ale mam wrazenie ze nadaje sie dla drobnego dziecka. jesli cos slyszalyscie to bardzo bym prosila o podzielenie sie wrazeniami. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schinella Re: wózek Stokke Xplory 12.02.07, 20:31 Hej! Sprawdz na forum 'wozki dzieciece'. Znalazlam calkiem sporo, wklejam link ponizej, mam nadzieje ze bedzie dzialac. szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=stokke+xplory&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=22462&poz=0&A_ szukaj=tresc&zywe=2 Odpowiedz Link
dada32 Re: wózek Stokke Xplory 12.02.07, 20:54 dzieki Schinella za link - dziala ;-) poczytalam troche ale znalazlam tylko posty ludzi ktorym sie on wizualnie podoba albo i nie a nie znalazlam zadnych opinii od posiadaczy tego wozka. tak to jest fajny ale boje sie ze jak moje drugie dziecie bedzie po urodzeniu takie duze jak pierwsze (4.5kg) to mi szybko wyrosnie z tego wozka a sama gondola to mi starczy na 2 miesiace. podoba mi sie ze sie lekko prowadzi i nie musze sie schylac bardzo do malucha. jak co Ci jeszze wpadnie w rece to przeslij. jeszcze raz wielkie dzieki Odpowiedz Link
schinella Re: wózek Stokke Xplory 13.02.07, 09:44 Znalazlam pare angielskich stronek, moze okaza sie pomocne, zreszta mozesz pogooglac i znalezc wiecej opinii: www1.epinions.com/Stokke_Xplory_Red_Stroller www.babyworld.co.uk/wb2/default.aspx?action=91&read=30244&fid=56 daddytypes.com/2004/07/12/stokke_xplory_at_buy_buy_baby_nyc.php Albo sprobuj zadac to pytanie na forum wozkowym: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link