ewelindaz9 14.06.09, 16:31 Hej, jakos tak trafilam na twoje posty i widze, ze mieszkasz w NB i twoj synek urodzil sie 14 marca? Ja mieszkam w Bredzie i moj maluszek urodzil sie 7 marca :) Milo by bylo wymienic doswiadczenia mlodych mam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: Do femke81 14.06.09, 17:41 Hehe, caler forum tutejsze sluzy wymianie doswiadczen mam. A Breda to rzut beretem ode mnie, tylko ja mam wiekszego urwisa;-) Odpowiedz Link
ewelindaz9 Re: Do femke81 14.06.09, 17:54 No wiem wiem :) Tylko wymiana doswiaczen z mama malucha w takim samym wieku jak moj byla by fajna :P A ty gdzie mieszkasz i w jakim wieku twoj maluch (wiem ze to jest na "poznajmy sie" ale jako mloda mama wlasnie musze leciec na karmienie.... Odpowiedz Link
tijgertje Re: Do femke81 14.06.09, 20:41 Moj ma juz 5 lat, a mieszkamy w Rucphen, przed Roosendaal. Do Bredy jezdzimy czasem do "Joepie" czy Ikei. Odpowiedz Link
ewelindaz9 Re: Do femke81 14.06.09, 21:11 No to faktycznie rzut beretem :) A to Joepie to co to takiego? Bo nie znam, ale brzmi jakos dziecieco :) Odpowiedz Link
tijgertje Re: Do femke81 14.06.09, 21:23 Joepie jest super;-) www.joepie.nl/binnenspelen/lekker_binnenspelen Odpowiedz Link
ewelindaz9 Re: Do femke81 14.06.09, 21:38 Aaaaa, no ale bede musiala chyba jeszcze poczekac troche zanim sie tam wybiore :) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Do femke81 15.06.09, 11:13 czesc, Ewelindaz9 :) Mysle, ze Femke81 znajdziesz chyba szybciej na forum Eindhoven i okolice, bo ona tam chyba czesciej pisuje niz tu :) Pozdrawiam i zapraszam do pisania tez na naszym forum :) Odpowiedz Link
mamantkaa Lenkaaa 15.06.09, 11:15 Lenkaaa, Ciebie też zapraszam do pisania na naszym forum :) Gdzie Ty się podziewasz, smoki Cię wciągnęły? I czemu nie chwalisz się szkołą? ;) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lenkaaa 16.06.09, 00:08 ach, tak to juz jakos jest, ze jak dziecko bylo malutkie to tyyyle bylo do pisania na forum, a jak podroslo to jakos nie ma o czym pisac :) W szkole jej sie bardzo podoba, choc na przerwe lunchowa przychodzi do domu bo jakos nie wykazala jeszcze zainteresowania w temacie zostania w tym czasie w szkole a i mnie sie wydaje, ze ta godzina w domu pomaga jej odpoczac, bo w klasie jednak duzo dzieci zostaje na lunch i jest harmider i zamieszanie a w domu cisza i spokoj. Sa czasem problemy zeby potem drugi raz isc do szkoly po poludniu, ale jak juz jest z powrotem w klasie to w prawdzie dlugo nie chce mnie wypuscic z uscisku ale ostatecznie zostaje bez placzu. A nie pisze tez teraz, bo wciaz mamy jakis gosci plus troche zabardzo wciagnelam sie w taka jedna gre on-line... Odpowiedz Link
femke81 Re: Do femke81 15.06.09, 22:11 Hej Ewelina! Fajnie, ze sie odezwalas - moj maluszek ma 3 miesiace - urodzil sie 12 marca. Z przyjemnoscia powymieniam sie obserwacjami - ja jestem "zielona", swiezo upieczona mama. Ja do Bredy mam niestety daleko i nie jestem zmotoryzowana - na razie siedze glownie w domu...ale moze kiedys? Mieszkam w Veghel. Dlatego tez tak rzadko sie udzielam na forum, na razie nie mam zbyt wiele do powiedzenia, doradzenia. A co do Eindhoven i okolice - tam znam wiekszosc osob i spotykamy sie w realu:-), bo to takie bardzo sympatyczne forum o wszystkim i o niczym. Polecam!!! Ewelina - odezwij sie na priva, zebysmy nie 'zasmiecaly' forum prywata:-) Trzymajcie sie dziewczyny! ja duzo korzystam z forum, glownie wyszukiwarka idzie w ruch, bo wiele spraw, ktore mnie nurtuja juz wczesniej bylo poruszanych. Odpowiedz Link
ewelindaz9 Re: Do femke81 23.06.09, 08:15 Hej Femke, napisalam na twojego gazetowego priva - nie wiem czy dostalas. Pozdrowka, Odpowiedz Link
sylwia12347 Re: Do femke81 24.04.14, 14:44 Witam. chetnie poznam mamy z Veghel. mieszkam tu prawie rok z mezem i polroczna corka i sie strasznieee nudze bo nie znam tu nikogo :( pozdrawiam Odpowiedz Link