12.06.13, 07:55
nowa siatka w NR ktoś to widział?jak obcięto punkty za produkty?
było źle, a będzie gorzej.Zapomnijmy o premii!I na tym chyba miało to polegać,a ja się łudziłem,że to wszystko dla dobra pracowników banku!No ale trzeba pokryć koszty tego przedsięwzięcia!
Obserwuj wątek
    • zocha37 Re: nowy rytm 12.06.13, 11:34
      lukaj1953 napisała:

> Zapomnijmy o premii!I na tym chyba miało to polegać,a ja się łudziłem,że to wszystko dla dobra pracowników banku!

Ależ nie trać nadziei i bądź ufny. To oczywista oczywistość skoro sam "Zbyszkowy prokurent" oświadczył :
      "Przecież robimy wszystko, aby PKO BP S.A. było najlepszym miejscem pracy dla Was."wink
      • troublemaker_recovery Re: nowy rytm 12.06.13, 11:59
        zocha37 napisała:

> Ależ nie trać nadziei i bądź ufny. To oczywista oczywistość skoro sam "Zbyszkow
        > y prokurent" oświadczył :
        > "Przecież robimy wszystko, aby PKO BP S.A. było najlepszym miejscem pracy dl
        > a Was."
        wink

Jak pracodawca mówi o najlepszym miejscu pracy dla pracownika to myśli o miejscu w którym najlepiej może wykorzystać jego możliwości dla firmy chwały... wink
    • p-p-i Re: nowy rytm 12.06.13, 20:02
      dramat.

• agrafek10 Re: nowy rytm 12.06.13, 21:02
        u nas też nastroje minorowe.....sad
        • dragomir6 Re: nowy rytm 12.06.13, 22:31
          myśmy to zaraz powiedzieli na pierwszym szkoleniu, że wszystko ładnie pięknie a w następnym kwartale zmienią punktację i cześć - no i stało się
    • zocha37 Re: nowy rytm 14.06.13, 12:32
      A najgorsze jest to, że ludzie coraz rzadziej obawiają się zwolnień, a czasami odnoszę wrażenie, że jakby na to czekali, jak na wybawienie z sytuacji dla nich bez wyjścia i to rzeczywiście świadczy o ich psychicznym dołku crying
      • elka302 Re: nowy rytm 16.06.13, 23:10
        Mnie właśnie jest "rybka" czy mnie zwolnią czy nie. Wyrabiałam plan w 100% ale to ciągle za mało sad Gdy zobaczyłam nową siatkę punktów to ręce mi opadły. Chyba już nie dam rady tak pracować jak do tej pory. Od nowego kwartału robię "luz", nie będę szarpać się aby mnie czasami nie zwolnili. Dzieci mnie pocieszają, że może coś zmienię wreszcie w swoim życiu gdy mnie zwolnią wink
        • zocha37 Re: nowy rytm 16.06.13, 23:37
          Ela, poczytaj Waszą Wyższość, to Ci się humor poprawi wink
          Niemal każdy wpis kojarzy mi się z przemową na inauguracji roku szkolnego... w podstawówcehttps://tiny.pl/vzkd

Pozdrawiam
          • lukaj1953 Re: nowy rytm 17.06.13, 06:08
            na forum tujejekscelencja napisała,że to wszystko dla dobra pracowników.Zapomniała,że NR wszedł prawie 3 m-ce temu.Na takie zmiany pracownicy nie czekają, a szczególnie na zmniejszone punkty za produkty.Planów nie znamy,ale pewnie będą wyższe.
            Jedyny pozytyw z tego-to mniej wycieczek dla dyrektorów i tych z wyższej półki.Takie absurdy:pracownik nie pojechał za wysoką sprzedaż,ale dyr.na 2 wycieczki się załapał.Warto było tyrać!Jeździła też centrala z ekspertem od wpisów typu:stać was, dajcie z siebie wszystko.
            Po prostu chce się ......!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka