Dodaj do ulubionych

ranking RO - skandal

03.07.13, 22:27
www.bankier.pl/lokaty/wiadomosc/Ranking-kont-oszczednosciowych-Bankier-pl-lipiec-2013-r-6547125.html
jak oni mogli nam to zrobić. zostaliśmy oszukani.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: ranking RO - skandal 04.07.13, 11:43
      Nie dlatego, że "zostaliśmy oszukani" ale dla własnej ciekawości (+nie chciało mi się szukać) zapytałem Panią redaktor Katarzynę Wojewoda-Leśniewicz - czy faktycznie PeKaO i PKO BP
      są po dziesiątką ? Otrzymałem taką odpowiedź:

"Oprocentowanie znanych mi rachunków oszczędnościowych dostępnych we wspomnianych przez Pana bankach jest zbyt niskie, aby zająć jedno z 10 wskazanych w zestawieniu miejsc.

Konto Oszczędnościowe Plus w PKO BP pozwoli dla zadanej kwoty uzyskać stawkę 2,25%:
      www.pkobp.pl/klienci-indywidualni/rachunki/rachunki-oszczednosciowe/konto-oszczednosciowe-plus/
      Natomiast Rachunek oszczędnościowy "Dobry Zysk" w Banku Pekao dla 10.000 zł oprocentowany jest stawką 1,05%:
      W celu zobrazowania, którą pozycję zajmują interesujące Pana banki polecam skorzystanie z naszej porównywarki kont oszczędnościowych dostępnej pod adresem:
      www.bankier.pl/lokaty/porownanie-kont/
      W razie pytań dotyczących innych produktów bankowych - polecam się do kontaktu.
      ------------------------------
      PS. Wg definicji reklamy (pośrednio spamu) ten wpis nie kwalifikuję jako niezgodny z regulaminem forum. Nic nie reklamuję, przekazuję tę korespondencję za darmo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka