nasza_maggie 16.02.05, 14:14 Nigdy takiej nie widziałam. Kota, owszem. Ale kotke?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daimona może to taka sama rzadkość 16.02.05, 15:06 jak trikolorowy (szylkretowy) kocur? Odpowiedz Link
mysiam1 Re: może to taka sama rzadkość 16.02.05, 15:12 daimona napisała: > jak trikolorowy (szylkretowy) kocur? Myślę, że AŻ taka rzadkość to nie jest, bo rude kotki bywają, owszem, oczywiście znacznie rzadziej niż kocury. Natomiast z tego, co słyszałam szylkretowy kocur nie będzie w pełni zdrowym zwierzakiem (wady genetyczne?). Odpowiedz Link
bucowa Re: Ruda Kicia??? 16.02.05, 16:07 u mnie w piwnicy mieszka ruda kocica, natomiast nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek widziała szylkretowego kocura...- mam namysli na białym tle rude i czarne łatki. jest również szylkretowy, gdzie na czarnym, pręgowanym tle są rude prześwity- takiego kocura widziałam. Odpowiedz Link
nasza_maggie Re: Ruda Kicia??? 16.02.05, 16:23 Pytam bo w zyciu takowej nie widziałam. A sobie ostatnio myślałam, że chcę kolejnego kota. Kotke. Ale rudą. No i nici... Odpowiedz Link
mysiam1 Re: Ruda Kicia??? 16.02.05, 20:33 Jeśli jesteś z Poznania, to w Wyborczej jest ogłoszenie, że ktoś chce oddać rudą kotkę (dorosłą). Odpowiedz Link
nasza_maggie Re: Ruda Kicia??? 16.02.05, 20:50 Oj niestety. Pozen za daleko! Ale dzięki:)) Odpowiedz Link
gymnorhina Re: Ruda Kicia??? 16.02.05, 20:54 daleko nie daleko, jeśli ktos chce oddać, to może z dostawą. W gazecie było zdjęcie, ładniutka ta kotka :-))) Odpowiedz Link
oka5 Re: Ruda Kicia??? 21.02.05, 14:56 Rude znacznie częściej bywają kocury, ale kotki też się zdarzają. Sama jedną osobiście znałam. Natomiast wg literatury kocury nigdy nie bywają szylkretowe, więc jak nie zobaczę takiego kocura, to nie uwierzę ;-p. Odpowiedz Link
nasza_maggie Re: Ruda Kicia??? 21.02.05, 23:34 Jeśli ktoś będzie miał zdjęcia, to ja proszę. M:) Odpowiedz Link