a_na 16.03.05, 15:35 Jak Wam się podoba ten artykul i strona której dotyczy? Przyznam,że nieźle sie wqrzyłam i napisałam co myślę... serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2602914.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: "Biuro matrymonialne"...wrrrr...... 17.03.05, 05:02 cos okropnego!!! Venus Odpowiedz Link
comma Odrażający proceder :-( 17.03.05, 12:01 To nie ma nic wspólnego z dobrem i szczęściem zwierząt, natomiast służy nabijaniu kabzy babsztylowi, któremu żądza forsy odebrała wszelkie poczucie przyzwoitości. :-((( Odpowiedz Link
oka5 Re: Odrażający proceder :-( 17.03.05, 12:07 No normalnie mnie trzęsie... Baba, która rozkręciła ten biznes, w ogóle sobie nie zdaje sprawy ze szkodliwości procederu, choć dziesiątki ludzi próbowały jej to uświadomić. Po prostu beton. "Gazeta" dała niewyobrażalną plamę, publikując peany na cześć pomysłowości tej kobiety. Odpowiedz Link
rezurekcja Re: "Biuro matrymonialne"...wrrrr...... 17.03.05, 12:18 matrymonialne? rozmnazalnia zwierzat i tyle. CIekawe czy podatki odprowadza, nie sadze ze robi to za darmo. Odpowiedz Link
orvokki Re: "Biuro matrymonialne"...wrrrr...... 17.03.05, 13:11 No właśnie, wiele osób nakrzyczało na babę, a trzeba też nakrzyczeć na gazetę. Bądź co bądź opiniotwórczą o zasięgu ogólnopolskim a nawet większym - że publikuje takie teksty jako ciekawostkę bez cienia refleksji. Ja napisałam do redakcji. Odpowiedz Link
dotka29 Re: "Biuro matrymonialne"...wrrrr...... 17.03.05, 15:52 Co za głupota, w przeddzień "dnia sterylizacji", po prostu słów brak, może by tak pani redaktor odwiedzila schronisko,weszla na dogomanie przeczytala pierwsze z brzegu tematy, ile jest tragedii, nieszczesc psich.Jak mozna promowac rozmnażalnie, w dodatku jeszcze w takim entuzjastycznym tonie.Nie wiecie czy mozna gdzies napisac do tej pani redaktor i do jakiegos przelozonego tej pani? Odpowiedz Link
venus22 Re: "Biuro matrymonialne"...wrrrr...... 17.03.05, 21:18 To nie to ze baba nie rozumie.. ona to rozumie doskonale tylko ma to gleboko.....!!! i to jest najgorsze. Venus Odpowiedz Link