p.a.d.a.l.c.o.w.a 22.03.06, 13:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=525&w=38972765 pozdrawiam, (-)jamniczy/padalcowa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekatlanta71 Re: PROSZE i WAS o porade 22.03.06, 13:34 Nie ograniczaj psu wody. Czy ona nie ma problemu z nerkami? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: PROSZE i WAS o porade 22.03.06, 16:20 marekatlanta71 napisał: > Nie ograniczaj psu wody. Czy ona nie ma problemu z nerkami? Ma tylko " piasek " drobny w moczu- krysztaBki do 0,5 mm. Nerki pono zdrowe, bo miaBa dokBadne USG i caBy opis jest dobry. Ja jej wody nie ograniczam, ale jednoczesnie - patrzc na to ILE PIJE - zaczynam sie obawiac, czy to nie przesada. Przez dzien wypija nie mniej niz 1 litr. Poradzila mi ekspertka na f.Wet. bym zbadala jej krew w kier. cukru. Tak zrobie. dzieki za odzew :-)) pad. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: PROSZE i WAS o porade 23.03.06, 12:52 U ludzi pragnienie czesto jest pierwszym objawem albo choroby nerek, albo cukrzycy. Ale mam nadzieje ze to po prostu wiosna przyszla i pies sie bardziej poci :) P.S. Moja mala (5 kg) w cieply dzien wypija spokojnie litr wody... Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: PROSZE i WAS o porade 23.03.06, 20:00 marekatlanta71 napisał: > P.S. Moja mala (5 kg) w cieply dzien wypija spokojnie litr wody... wiesz...cieplo to jeszcze tutaj nie jest, tak wiec przyczyna nadmiernego picia jamniczki lezy glebiej. Czyli "pies jest glebiej pogrzebany" :-)) P.S. where is the dog begraben ??? Odpowiedz Link