Dodaj do ulubionych

Ukryty potencjał

25.06.13, 15:29
Bardzo lubię rozkłady służące analiziesmile można się czegoś ciekawego dowiedzieć o sobietongue_out
1potencjał wrodzony-3monet
2potencjał nabyty w toku życia-król puchar
3potencjał który można wypracować-diabeł
4poziom samooceny-as monet
5 uzdolnienia w sferze sztuki-9monet
6 uzdolnienia w sferze nauki-7monet
7 uzdolnienia w sferze socjalnej-śmierć
8 i 9 to co przyniesie satysfakcję i sukces-moc i 8 monet

rozkład naprawdę trudny do interpretacjitongue_out
3 monet to może być umiejętność zrobienia czegoś praktycznego stworzenia czegoś co będzie miało ręce i nogiwink wróżyłam talią ludy lescot na karcie malarz maluje obraz nawet mi ta karta kiedyś pokazała coś namalowanego amatorsko więc może chodzi o malowanie właśnie?tongue_out no ale jakoś tego szczególnie nie zauważyłamtongue_out potencjał nabyty w królu puchar kojarzy mi się z umiejętnościami psychologicznymi umiejętność w czucia się w czyjąś sytuację doradzania wysłuchania..
Co do diabła to pojęcia nie mam jaki może być w nim potencjał? Może macie jakieś doświadczenie z nim to proszę ślicznie o sugestiesmile
mój poziom samooceny jest nie zbyt wysoki (bo to tylko as) patrząc na kartę myślę że moja samoocena wzrasta gdy mam szansę się wykazać oczywiście pozytywniewink
uzdolnie w sferze sztuki-9 monet ta karta kojarzy mi się tylko z "dobrym" gustemtongue_out umiejętnością dopasowania do siebie czegoś by razem tworzyło coś ładnego..
7monet w sferze nauki to mało.. Mogę wykuć na pamięć teorię i stosować ją w praktyce ale to wszystko nie ma tu zmysłu badawczego czy odkrywczego..
Uzdolnienia w sferze socjalnej śmierć- kiedyś na testach w szkołach wychodziło mi że przede wszystkim jest zdolna do pracy socjalnej z ludźmi etc ale karta śmierć sugeruje że coś tu się wyraźnie zmieniło dołożyłam kartę cesarz myślę że kiedyś byłam bardziej chętna do pomocy bardziej wrażliwsza miałam większe umiejętności w porozumiewaniu się z ludźmi ogólnie ale po cesarzu sądzę że nie ma tam dla mnie miejsca tongue_out wolałabym takie samodzielne stanowisko jak ma cesarzwink
moc i 8 monet (jakieś sprzeczne te karty) satysfakcję przyniosłaby mi aktywność fizyczna zawód/zajęcie wymagające ruchu.. 8 monet podobnie jak w 3 monet tworzenie czegoś tylko pytanie czego?tongue_out
jak pisałam bardzo bardzo trudny rozkład więc jak coś wam przyjdzie do głowy to proszę o komentarzsmile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Ukryty potencjał 25.06.13, 16:14
      Bardzo trudny rozkład - robiłam go na swoim blogu na przykładzie swoich dzieci - sporo trzeba się "namyśleć" przy nim, ale wart jest swoich rozważań
    • freya_v Re: Ukryty potencjał 25.06.13, 17:00
      Przeczytałam sobie jeszcze raz ten Twój wpis..
      Za ciekawiło mnie tam to co napisałaś o karcie śmierć że mówi o zdolnościach wróżbiarskich- do wniosek z doświadczenia, skojarzenie czy gdzieś wyczytane bo nigdy tak o tej karcie nie myślałamtongue_out
      • algaria Re: Ukryty potencjał 25.06.13, 21:21
        Już Suliga mówił że karta znaczy - wizjonerstwo i niekonwencjonalność
        W takiej innej mojej książeczce - bez tytułu wydanej w 1989 roku jest napisane uduchowienie, rozwijanie iluzji, penetracja intelektualna
        I jeszcze znalazłam w sieci to - w wątku interpretacyjnym Śmierci
        ATRYBUTY OSOBOWOŚCI: zdolności wróżbiarskie; siła psychiczna. smile
        • freya_v Re: Ukryty potencjał 25.06.13, 21:42
          Ile to się jeszcze człowiek musi nauczyćwink może jednak w tej socjologi było by dla mnie miejscetongue_out dzięki za informacjesmile
          • algaria Re: Ukryty potencjał 25.06.13, 22:42
            W Tarocie zawsze się uczymy czy to mamy praktyki rok czy 30 lat - Tarot zawsze zaskakuje i uciera nosa jeśli jesteś za pewna siebie wink
            • hanna1985 Re: Ukryty potencjał 26.06.13, 16:31
              hej!diabel moze oznaczac ,ze jestes w stanie wypracowac sukces ,dzieki duzemu wysilkowi fizycznemu czy intelektualnemu,diabel mowi o sukcesie dzieki wytezonej pracy !jako przyklad podam ,ze wyszedl mi na siostre kiedy byla za granica i ciezko pracowala fizycznie ,ale duzo zarobila pieniedzy!
              • babowa Re: Ukryty potencjał 26.06.13, 17:09
                diabeł ,wg mnie, to nie ciezka praca a umiejetnosc lawirowania, takie cwaniactwo, umiejetnosc spadania na 4 łapy , nawet kosztem innych

i bez obrazy hanna, ale diabel kojarzy mi sie machlojkami, oszustwami, wiec moze w przypadku siostry była to praca nielegalna , nie do konca uczciwa

dla mnie diabel to nic dobrego ale jako potencjal to widze te jego łatwosc wymykania sie odpowiedzialnosci, taki spryt , wyrachowanie
                egoistyczne spojrzenie na sprawy
                jakos tak
    • algaria Re: Ukryty potencjał 26.06.13, 17:24
      A ja właśnie wyczytałam że jako potencjał który możesz sobie wypracować Diabeł mówi o Bioenergoterapii - nie mówiąc o sztukach magicznych i czarnoksięstwu. Uleganie pokusom, intrygi perwersje, nadużycia i nieskromność we wszystkich jej formach - ale tego Freja raczej nie chciałaby wypracowywać .. choć kto ją tam wie wink
    • algaria Re: Ukryty potencjał 26.06.13, 17:26
      Dodam jeszcze że to co Ci przyniesie satysfakcję i sukces czyli Moc i 8 monet będzie właśnie tym co sama sobie wypracujesz
      • freya_v Re: Ukryty potencjał 26.06.13, 17:42
        Moje potencjały widać są bardzo zależne ode mniewink
        tego diabła już rozgryzłam po części bo mam go w portrecie tarotowym psychologicznym wg chrzanowskiejtongue_out
        w sumie z tym diabłem to lepiej się było tak nie ujawniaćwink
        • hanna1985 Re: Ukryty potencjał 26.06.13, 18:06
          mnie sie kojarzy ten diabel ze slowami -sukces ponad wszytsko czyli z ludzmi ,ktorzy moga pracowac ponad 12 godzin dziennie ,po to ,aby dopiac celu ,tam tez siedzi diabelek!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka