Bardzo lubię rozkłady służące analizie

można się czegoś ciekawego dowiedzieć o sobie
1potencjał wrodzony-3monet
2potencjał nabyty w toku życia-król puchar
3potencjał który można wypracować-diabeł
4poziom samooceny-as monet
5 uzdolnienia w sferze sztuki-9monet
6 uzdolnienia w sferze nauki-7monet
7 uzdolnienia w sferze socjalnej-śmierć
8 i 9 to co przyniesie satysfakcję i sukces-moc i 8 monet
rozkład naprawdę trudny do interpretacji
3 monet to może być umiejętność zrobienia czegoś praktycznego stworzenia czegoś co będzie miało ręce i nogi

wróżyłam talią ludy lescot na karcie malarz maluje obraz nawet mi ta karta kiedyś pokazała coś namalowanego amatorsko więc może chodzi o malowanie właśnie?

no ale jakoś tego szczególnie nie zauważyłam

potencjał nabyty w królu puchar kojarzy mi się z umiejętnościami psychologicznymi umiejętność w czucia się w czyjąś sytuację doradzania wysłuchania..
Co do diabła to pojęcia nie mam jaki może być w nim potencjał? Może macie jakieś doświadczenie z nim to proszę ślicznie o sugestie
mój poziom samooceny jest nie zbyt wysoki (bo to tylko as) patrząc na kartę myślę że moja samoocena wzrasta gdy mam szansę się wykazać oczywiście pozytywnie

uzdolnie w sferze sztuki-9 monet ta karta kojarzy mi się tylko z "dobrym" gustem

umiejętnością dopasowania do siebie czegoś by razem tworzyło coś ładnego..
7monet w sferze nauki to mało.. Mogę wykuć na pamięć teorię i stosować ją w praktyce ale to wszystko nie ma tu zmysłu badawczego czy odkrywczego..
Uzdolnienia w sferze socjalnej śmierć- kiedyś na testach w szkołach wychodziło mi że przede wszystkim jest zdolna do pracy socjalnej z ludźmi etc ale karta śmierć sugeruje że coś tu się wyraźnie zmieniło dołożyłam kartę cesarz myślę że kiedyś byłam bardziej chętna do pomocy bardziej wrażliwsza miałam większe umiejętności w porozumiewaniu się z ludźmi ogólnie ale po cesarzu sądzę że nie ma tam dla mnie miejsca

wolałabym takie samodzielne stanowisko jak ma cesarz
moc i 8 monet (jakieś sprzeczne te karty) satysfakcję przyniosłaby mi aktywność fizyczna zawód/zajęcie wymagające ruchu.. 8 monet podobnie jak w 3 monet tworzenie czegoś tylko pytanie czego?
jak pisałam bardzo bardzo trudny rozkład więc jak coś wam przyjdzie do głowy to proszę o komentarz